Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 246

Θέμα: "κόπηκε" το Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα

Το οτι υπαρχουν και αλλοι καλοι δημοσιογραφοι δεν απαξιωνει τον συγκεκριμενο.....

Εχει κανει στα ιδιωτικα ΜΜΕ πολλα χρονια....Γιατι να μην ξαναπαει αμα τον αφησουν να δουλεψει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ναι βεβαια...Τυπικος ΔΥ....

O Στέλιος Kούλογλου είναι αρχισυντάκτης και παρουσιαστής του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, που βραβεύθηκε ως η καλύτερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για το 1998, 1999, 2000 και 2001.

Το 2000, η σειρά των εκπομπών για τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ελληνικού ντοκιμαντέρ και το βραβείο "Eurocomenius" που απονέμεται στο καλύτερο ευρωπαϊκό ιστορικό ντοκιμαντέρ. Το ίδιο βραβείο απέσπασε το 2002 για το ντοκιμαντέρ «Ο Αγώνας του Θανάτου».

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και σπούδασε δημοσιογραφία στο Παρίσι, στο Τόκιο και στην Ινδία.

Ξεκίνησε να δημοσιογραφεί το 1981 στο ANTI και αργότερα εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στο "Βήμα". Διετέλεσε ανταποκριτής της εφημερίδας "Αυγή" στο Παρίσι και το 1989 εγκαταστάθηκε στην Μόσχα απ όπου κάλυψε τις εξελίξεις στην Σοβιετική Ένωση και τις άλλες πρώην σοσιαλιστικές χώρες για λογαριασμό του ραδιοσταθμού "Sky" και της εφημερίδας "Καθημερινή".

Τα χρόνια 1992-95 κάλυψε ως ειδικός απεσταλμένος τον πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Αρθρογραφεί σε περιοδικά και έχει γράψει 7 βιβλία. Το τελευταίο του βιβλίο («Μην πας ποτέ μόνος στο ταχυδρομείο»), είναι best seller με περισσότερα απο 35.000 αντίτυπα.

Σχεδον ανταξιος της Τατιανας θα ελεγα....

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Σωστός....

Δεν έρχεστε μια μέρα να σας πάω μια βόλτα σε ΔΟΥ , ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, Επιθεώρηση Εργασίας, να σας δείξω τι σημαίνει ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ....

παιδιά σόρυ αν είναι κάποιος δημόσιος υπάλληλος, αλλά σίγουρα έχετε φέρει στο μυαλό σας ήδη κάποιο συνάδελφο σας που έχεις τις προυποθέσεις....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    [B]Το οτι υπαρχουν και αλλοι καλοι δημοσιογραφοι δεν απαξιωνει τον συγκεκριμενο.....

Δεν νομίζω να εννοείς τη Λιβανίου και την Σκορδά, για πλάκα το έγραψα.

Εγω σοβαρολογω

ΥΓ Αλλα οπως ειπα και πριν Τατιανα δεν ειναι...

Εγω σοβαρολογω

Τότε ένας μόνο τρόπος υπάρχει να ξεκαθαρίσουμε τις διαφορές μας.... μονομαχία μόλις χαράξει, τα όπλα τα διαλέγεις εσύ.

Με τι θα τα γεμίσουμε? Με σπορέλαιο Ουκρανίας φυσικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Το θέμα όμως είναι: γιατί να συνεχίσω να πληρώνω την ΕΡΤ όταν κόβει τις (ελάχιστες) εκπομπές που αξίζουν;;; [/B][/QUOTE]

την ΕΡΤ την πληρωνουμε για να 8αυμαζουμε την Superleague και τον Χατζηγεωργιου στο Μπασκετ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Κρίμα...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ηταν αυτος που εν ετει 2002 αν θυμαμαι καλα
    κανει μια εκπομπη καταπελτη για την 9/11 με αποδεικτικα στοιχεια και πρωτος στην Ελληνικη τηλεοραση θεμελιωνει την μεχρι τοτε "σεναριολογια" οτι οι Αμερικανοι οχι μονο ηξεραν αλλα δεν εκαναν τιποτα να αποτρεψουν το χτυπημα...

Ακομα θυμαμαι που ειχα μεινει μπροστα απ το χαζοκουτι κοιταζοντας το ρεπορταζ-απιστευτα καυστικο αλλα και θεμελιωμενο με ατραντακτα στοιχεια-λεγοντας απο μεσα μου σε καθε διαφημιση που επεφτε "Τωρα θα τον κοψουν...δεν μπορει"

Απλα τα σεβη μου και του ευχομαστε καλη συνεχεια οπου και να παει
    κυνηγωντας τους "Ταλιμπαν την δημοσιογραφιας" οπως πολυ σωστα ειχε πει καποτε
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Κρίμα ξεκρίμα Στέλιο μου και οι λοιποί,η τηλεόραση υπάρχει για να κοιμόμαστε.Αν ο σκοπός της ήταν να μάς αφυπνίσει(ή κάτι τέτοιο)θα το κλείνανε το μαγαζί.Νομίζω;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κρίμα ξεκρίμα Στέλιο μου και οι λοιποί,η τηλεόραση υπάρχει για να κοιμόμαστε.Αν ο σκοπός της ήταν να μάς αφυπνίσει(ή κάτι τέτοιο)θα το κλείνανε το μαγαζί.Νομίζω;
    Αν και καθιστός, ορθά ομιλείς.
    Ποδόσφαιρα, θρησκείες και μίντια είναι το όπιο των λαών.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Αν και καθιστός, ορθά ομιλείς.
    Ποδόσφαιρα, θρησκείες και μίντια είναι το όπιο των λαών.
    Να σού πω.Το ποδόσφαιρο μια χαρά άθλημα είναι αν το δεις μη οπαδικά.Οι θρησκείες επίσης μια χαρά είναι αν τίς ψάξεις λίγο παραμέσα.
    Αυτή η πουτάνα η τηλεόραση δεν παλεύεται με τίποτα!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

όχι φίλε μου!!! Δεν ξεκίνησε γι αυτόν το λόγο το χαζοκούτι! Ούτε υπάρχει για να κοιμόμαστε!!! Τώρα το πως έχει καταντήσει... άστο καλύτερα!!! Πονάνε οι αλήθειες.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    όχι φίλε μου!!! Δεν ξεκίνησε γι αυτόν το λόγο το χαζοκούτι! Ούτε υπάρχει για να κοιμόμαστε!!! Τώρα το πως έχει καταντήσει... άστο καλύτερα!!! Πονάνε οι αλήθειες.
    Δεν διαφωνώ αλλά και η διάσπαση τού ατόμου για άλλο λόγο ξεκίνησε.....
    moto perpetuo

hasta luego.

Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μάρτυρες της Λήθης- Γιατροί χωρίς σύνορα
    από mevi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2011, 16:49
  2. Πως βγαζουν την βενζινη απο το τεποζιτο χωρις....
    από Xrider στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 07:48
  3. Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2008, 20:09
  4. Χωρίς σεξ το 69% των Ελληνίδων!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2004, 08:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε