καλυτερα να πας σε 36-42
καλυτερα να πας σε 36-42
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
άλλαξα λάστιχα εχθές :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Nα τσεκάρεις πιέσεις γιατί το μηχανάκι σου αλλάζει λωρίδες άτσαλα.![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σωραίος....![]()
πες μου όμως που με πέτυχες και αν περνάς συχνά από κει με τι είσαι ω΄στε να ρίξω μιατην επόμενη φορά
![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Ημουν με το scooter (sportcity) και μου ΄κανες μια τρελλή σφήνα λίγο πριν απ΄την αμερικ. πρεσβεία.Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
πες μου όμως που με πέτυχες και αν περνάς συχνά από κει με τι είσαι ω΄στε να ρίξω μιατην επόμενη φορά
![]()
Σού ΄ριξα κάτι μπινελίκια στο φανάρι αλλά νόμιζες πως λέω για το hornet![]()
![]()
![]()
:rotflmao: αν θυμάμαι καλά πρέπει να μιλήσαμε και στο φανάρι στο HILTON :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ημουν με το scooter (sportcity) και μου ΄κανες μια τρελλή σφήνα λίγο πριν απ΄την αμερικ. πρεσβεία.
Σού ΄ριξα κάτι μπινελίκια στο φανάρι αλλά νόμιζες πως λέω για το hornet![]()
![]()
![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Ημουν με το scooter (sportcity) και μου ?κανες μια τρελλή σφήνα λίγο πριν απ?την αμερικ. πρεσβεία.
ποιος ξέρει ποσο αργά θα πήγαινες![]()
Τον καθυστερούσες τον ανθρωπο, κουλάτζα![]()
όχι είχε δίκιο έκανα μλκια και του το 'πα κιόλας στο επόμενο φανάρι. Απλά υπολόγισα λάθος το κουτί που ήταν μπροστά... και εγώ στη θέση του καντίλια θα κατέβαζα. Από οτι θυμάμαι όμως συζητήσαμε πολύ ψύχραιμαΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ποιος ξέρει ποσο αργά θα πήγαινες![]()
Τον καθυστερούσες τον ανθρωπο, κουλάτζα![]()
![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Nai ρε πλάκα κάνω... πειράζω τον ΒύρωναΑρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
όχι είχε δίκιο έκανα μλκια και του το 'πα κιόλας στο επόμενο φανάρι. Απλά υπολόγισα λάθος το κουτί που ήταν μπροστά... και εγώ στη θέση του καντίλια θα κατέβαζα. Από οτι θυμάμαι όμως συζητήσαμε πολύ ψύχραιμα![]()
![]()
Ρε σεις πλάκα κάνω. Σιγά μην έριχνα καντήλια λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
όχι είχε δίκιο έκανα μλκια και του το 'πα κιόλας στο επόμενο φανάρι. Απλά υπολόγισα λάθος το κουτί που ήταν μπροστά... και εγώ στη θέση του καντίλια θα κατέβαζα. Από οτι θυμάμαι όμως συζητήσαμε πολύ ψύχραιμα![]()
![]()
Filippos θυμήσου να πάρεις μια βόλτα το scooter να νιώσεις real γκάζια. Και όταν το «΄χεις» θα σΕ δώκω και το Tuono μια γρήγορη. Μετά θα μας πεις σε ποιό σημείο της Αθήνας θα βάλεις φωτιά στη βαυαρέζικη κουρούτα σου...![]()
spam on
Εχθες πήγα απ΄το ΜΑΚΑΝ να πάρω την τρόμπα για τον Ηλία, και ένας νεαρός είχε μόλις τοποθετήσει κάτι αλουμινένιες Touratech βαλίτσες σε ένα R1150.
Ρε συ μα τη Παναγία, δεν μπορούσε να σηκώσει τη μηχανή απ΄το stand :hypnotize .
Πόσους τόνους ζυγίζει το παρτάλι σου;![]()
spam off
Ρε σεις πλάκα κάνω. Σιγά μην έριχνα καντήλια λέμε![]()
Filippos θυμήσου να πάρεις μια βόλτα το scooter να νιώσεις real γκάζια. Και όταν το «?χεις» θα σΕ δώκω και το Tuono μια γρήγορη. Μετά θα μας πεις σε ποιό σημείο της Αθήνας θα βάλεις φωτιά στη βαυαρέζικη κουρούτα σου...![]()
Πλατεία συνταγματος, μπροστα στη βουλή.![]()
Μια χαρα σηκώνεται και με τις βαλίτσες... ο τύπος απλά, ήταν σαν και έσενα... φλώροςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχθες πήγα απ?το ΜΑΚΑΝ να πάρω την τρόμπα για τον Ηλία, και ένας νεαρός είχε μόλις τοποθετήσει κάτι αλουμινένιες Touratech βαλίτσες σε ένα R1150.
Ρε συ μα τη Παναγία, δεν μπορούσε να σηκώσει τη μηχανή απ?το stand :hypnotize .
Πόσους τόνους ζυγίζει το παρτάλι σου;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με καγκελα, βαλίτσες κτλ ε... καμμια 260αρα (και κόβω κιολας)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
με καγκελα, βαλίτσες κτλ ε... καμμια 260αρα (και κόβω κιολας)![]()
Βάλε καμμιά 50αριά ακόμα γιατί δεν θα αφήσω κανέναν ζωντανό :rotflmao: :rotflmao: