Θα υπάρξει κάποια συνάντηση για ομαδική προσέλευση?
Όπως και την πρώτη φορά
Θα υπάρξει κάποια συνάντηση για ομαδική προσέλευση?
Όπως και την πρώτη φορά
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Οι πληροφορίες μου λένε ότι...........
Τα μοντέλα που θα διατεθούν για testride θα είναι:
tuono, shiver, dorso, mana, pegaso strada factory, pegaso trail factory, caponord, mille RSV, RS 125, SXV 55O, RXV 550 κι ολα τα σκουτερς! περισσότερα προσεχώς.![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Όσοι δεν έχουν ήδη στείλει αίτηση, μπορούν να ποστάρουν εδώ με το nick τους,( με πμ το όνοματεπώνυμο τους) και τι μηχανάκια ενδιαφέρονται να οδηγήσουν.
Θα στείλω μια συγκεντρωτική λίστα στην aprilia, και θα προσπαθήσω όσο είναι δυνατόν να το οργανώσω προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
λεω να ρθω κι εγω...(ευχομαι μονο να μην με δει κανας γνωστος...)
Θα έρθω εγώ ρε...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Θα είμαι εκεί! Μιλήσαμε και αλλού!Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Οι πληροφορίες μου λένε ότι...........
Τα μοντέλα που θα διατεθούν για testride θα είναι:
tuono, shiver, dorso, mana, pegaso strada factory, pegaso trail factory, caponord, mille RSV, RS 125, SXV 55O, RXV 550 κι ολα τα σκουτερς! περισσότερα προσεχώς.![]()
![]()
Οκ. Όσοι είναι και στο apriliabikers.gr ας δηλώσουν εκεί για να μην υπάρξει κάποιο μπλέξιμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Θα είμαι εκεί! Μιλήσαμε και αλλού!![]()
Η εκδήλωση είναι για 10 και 11 Μαϊου. Η συννενόηση είναι απαραίτητη προκειμένου να χωριστούν οι αναβάτες ανα ημέρα.
ΥΓ. Απ΄ότι έμαθα η aprilia θα ενημερώσει με SMS τους ενδιαφερόμενους για την ημέρα συμμετοχής τους
dorso,mille,rxv 550...![]()
κωστα ετσι το λεω ρε,δεν θα παω τελικα...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
εγω εκανα και την αιτησουλα μου στη εκθεση, αλλα και αλλη μια εδω, δεν παιζει θεμα ετσι δεν ειναι??
![]()
![]()
![]()
devil's animal SXV 550 (νομιζω στην εκθεση ειχα δηλωσει το 450 αλλα αμα δεν το εχουν, θα περιοριστω :hypnotize στο αλλο πιστολι)
![]()
Ναι αλλά μην "διπλοδηλώνετε" γιατί θα μπερδέψουν τα μπούτια τους και μετά θα λέτε........."μάπα οργάνωση είχε η Απρίλια".Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω εκανα και την αιτησουλα μου στη εκθεση, αλλα και αλλη μια εδω, δεν παιζει θεμα ετσι δεν ειναι??
![]()
![]()
![]()
devil's animal SXV 550 (νομιζω στην εκθεση ειχα δηλωσει το 450 αλλα αμα δεν το εχουν, θα περιοριστω :hypnotize στο αλλο πιστολι)
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Ναι αλλά μην "διπλοδηλώνετε" γιατί θα μπερδέψουν τα μπούτια τους και μετά θα λέτε........."μάπα οργάνωση είχε η Απρίλια".![]()
Φωτη εχω στειλει ηδη π.μ. στο Βυρωνα με το ονοματεπωνυμο μου και το τηλ μου.
δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να τσεκαριστει ενα ιδιο ονομα...
το πολυ πολυ να υπαρχει λιγοτερος κοσμος απ'οτι περιμενουν.
παντως νομιζω οτι ειναι καλυτερα να δηλωνεις 2 φορες παρα με την μια να εισαι στο μπαινω-δεν μπαινω.
ο Βυρωνας μπορει να γραψει στην λιστα που θα στειλει, διπλα στο ονομα μου *εχει δηλωσει και στην εκθεση*
![]()
![]()
![]()
![]()
Καινούργιο αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
pegaso strada factory![]()
αυτο το περιεργο με τις στρηταδικες ροδες μωρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
To ρίξαμε στα χώματα man, ή εννοείς το SXV;;![]()
frankly my dear, i dont give a damn...