Για δες εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
πες και καμιά λεπτομέρεια ντε.... τιμή κλπ....![]()
@ υπόλοιπους: όχι δεν θα είναι 1000RR08, ούτε HD, ούτε Triumph.... Μην βιάζεστε....![]()
Τα υπολοιπα σε ΠΜ :smilea:
Για δες εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
πες και καμιά λεπτομέρεια ντε.... τιμή κλπ....![]()
@ υπόλοιπους: όχι δεν θα είναι 1000RR08, ούτε HD, ούτε Triumph.... Μην βιάζεστε....![]()
Τα υπολοιπα σε ΠΜ :smilea:
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Ρε, βγαλτε το ρουφιανο εξω στον λαο..![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
΄Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ναι Αντρέα, το είδα αυτό
Άμα είναι να καρφώνεσαι μόνος σου ρε Νίκο, εμείς οι ρουφιάνοι κλέφτες θα γίνουμε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απλά τα γνωρίζω όλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
΄
Άμα είναι να καρφώνεσαι μόνος σου ρε Νίκο, εμείς οι ρουφιάνοι κλέφτες θα γίνουμε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
E, βάλε τότε κι ένα "Ξ" στο ΜΑΕΘΡΑΤ ρε ΞΕΡΟΛΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Απλά τα γνωρίζω όλα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ο Ολδμάνιος είναι εντεταλμένος γι αυτή την δουλειά....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
E, βάλε τότε κι ένα "Ξ" στο ΜΑΕΘΡΑΤ ρε ΞΕΡΟΛΑ!!!
Ανόητε Βρετανέ Τουρίστα:rotflmao:
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Scorpio i900 (νέα σειρά) είναι ακόμα πιό βελτιωμένος από τον i500S και έρχεται με καλωδίωση (έξτρα) ειδικά για την μηχανή σου .........
www.scorpioalarms.com
τελικά θα μας πεις τι κατέληξες να πάρεις?
(για μηχανή εννοώ, ή θα το κάνεις σαν τον τροπέα?)
spam on
Tελικα ο τροπεας τι πηρε ρε παιδια??![]()
spam off
Elser με τηλεειδοποιηση,φθηνος (σε σχεση με steelmate) και εχεις το σερβις ανα πασα στιγμη στα ποδια σου (Ελλαδα γαρμια φορα το χρειαστηκα στα 3 χρονια και αντικατασταθηκε η πλακετα λογω μ@λαΚΙ@ς του ηλεκτρολογου).
Πολυ ευχαριστημενος προσωπικα απο τον συναγερμο και απο το range που πιανει να κλειδωνει αλλα και να σε ειδοποιει!![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13: