Kαι σε δυο μήνες κερνάς εσύ παπάρα bbk!:rotflmao:
Kαι σε δυο μήνες κερνάς εσύ παπάρα bbk!:rotflmao:
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Να είμαστε καλά, να περνάμε καλά, να βολτάρουμε, να μαθαίνουμε, να spamάρουμε, να να να να να να να να να να!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Βρε πως περνάν τα χρόνια....![]()
:rotflmao:
Να είμαστε ΟΛΟΙ καλά και να έχουμε χρόνο διάθεση και κεφι να στηρίζουμε αυτη τη μοτοπαρεα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πάντα "ανεβασμένο" και όρθιο!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Περάσαν κιόλας;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Χρόνια πολλά του.![]()
καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μάθουμε και για την ιστορία του moto.gr.![]()
Εγώ κοίταγα ένα χρόνο και δεν τόλμαγα να μιλήσω με τους κάγκουρες της πρώτης φάσης του μοτο....
Ε μετά τους γνώρισα, είδα ότι είναι gay και γράφτηκα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Βύρωνα.... τι να μάθεις.... μιλάμε για μια ιστορία αγάπης(άσε που αν γραφόντουσαν σήμερα αυτά που γράφανε/με τότε θα κοκκινίζαμε και θα τα κόβαμε
)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και ΄γω κανά 6μηνο και, ήμουν guest πριν γράψω το 1ο πόσt 1½ μήνα μετά την εγγραφή μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ κοίταγα ένα χρόνο και δεν τόλμαγα να μιλήσω με τους κάγκουρες της πρώτης φάσης του μοτο....
Ε μετά τους γνώρισα, είδα ότι είναι gay και γράφτηκα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Βύρωνα.... τι να μάθεις.... μιλάμε για μια ιστορία αγάπης(άσε που αν γραφόντουσαν σήμερα αυτά που γράφανε/με τότε θα κοκκινίζαμε και θα τα κόβαμε
)
Για το παρασκήνιο της δημιουργίας του ρωτάω. Ετσι για να μαθαίνουν οι νεώτεροι
Μόνο τον Τσούλιο aka Πεφτούλιο aka julius aka Γιωργάκι αφήσαμε ζωντανό....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και ΄γω κανά 6μηνο και, ήμουν guest πριν γράψω το 1ο πόσt 1½ μήνα μετά την εγγραφή μου...
Για το παρασκήνιο της δημιουργίας του ρωτάω. Ετσι για να μαθαίνουν οι νεώτεροι
Τους υπόλοιπους υπεύθυνους τους έχουμε φιμώσει και κρεμάσει ανάποδα σε κάποιο δέντρο σε κάποιο βουνό....
Κάποτε στην άγρια δύση.....
![]()
klp klp