Ενα ευχαριστω που σε βοηθήσαμε με το δύσκολο κόσμο των υπολογιστώνΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ουφ εγω δε χρωσταω τπτ!
![]()
![]()
![]()
μλκ Ακη έχεις άλλη οθόνη;![]()
Ενα ευχαριστω που σε βοηθήσαμε με το δύσκολο κόσμο των υπολογιστώνΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ουφ εγω δε χρωσταω τπτ!
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ενα ευχαριστω που σε βοηθήσαμε με το δύσκολο κόσμο των υπολογιστών![]()
![]()
ειπα παραπανω ενα ευχαριστω!
:smilea:
πως να σου απαντησει ο Ακης ρε συ αφου δε μπορει να διαβασει πλεον?
![]()
Εξαρταται? Ηταν καλη η photo? Απο το Athens Erotica μηπως? Αν ναι, υπαρχει σοβαρη περιπτωση "ανακτησης" δεδομενων. Στειλε μου πμ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΑΛΙΣΤΑ!
Οταν δλδ κλεισει το pc και ξανανοιξει δεν υπαρχει πουθενα ε?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Εξαρταται? Ηταν καλη η photo? Απο το Athens Erotica μηπως? Αν ναι, υπαρχει σοβαρη περιπτωση "ανακτησης" δεδομενων. Στειλε μου πμ :rotflmao:![]()
αυτες τις εχω στη ψηφιακη!
![]()
Μηπως μπορει κανεις να με διαφωτισει αν σε εναν χαλασμενο σκληρο δισκο μπορω να ανακτησω φωτογραφιες που ειναι αναμνηστικες και ιδιως απο τον γιο μου.Ευχαριστω
BBBBBBBBB
τι εννοείς χαλασμένος? νομίζω ότι αν οι δίσκοι είναι οκ και ουσιαστικά δεν δουλεύει το μηχανικό κομμάτι της κατασκευής υπάρχουν εταιρίες που επανατοποθετούν τους δίσκους αλλού και κάνουν ανάκτηση δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση γίνεται αλλά αν θυμάμαι καλά στοιχίζει πολύ καθώς χρεώνεσαι με τον όγκο των δεδομένων που κρατάς. Αν το πρώτο ήταν μούφα μην βαράτε, με λογισμικό ασχολούμαι, να βοηθήσω ήθελα..![]()
Εχει χαλασει ο σκληρος και δεν λειτουργει.Τον εβγαλα και τον πηγα σε τεχνιτη και μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει τιποτα.
BBBBBBBBB
Συνήθως στους δίσκους απομαγνητίζονται κάποια sectors & αυτό προκαλεί αυτό που λέμε χάλασε. Υπάρχουν πολλές εταιρίες που αναλαμβάνουν να ανακτήσουν δεδομένα. Όμως δεν είναι πάντα συμφέρον.
Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις κάποιο tool που κάνει αυτή τη δουλειά να πειραματιστείς. & αν φτιάξει έφτιαξε.
File recovery
Easy Recovery
GetBackData
FileRecovery Professional
είναι μερικά από τα software που χρησιμοποιούνται για αυτή τη δουλειά.
Καλή επιτυχία.![]()
Φίλος κάνε λιγάκι υπομονή μέχρι αύριο, να βρωτο τηλέφωνο από ένα παλλικάρι που κάνει αυτή τη δουλειά (και έχει πολύ δουλεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
Μηπως μπορει κανεις να με διαφωτισει αν σε εναν χαλασμενο σκληρο δισκο μπορω να ανακτησω φωτογραφιες που ειναι αναμνηστικες και ιδιως απο τον γιο μου.Ευχαριστω).Θα σου στείλω π.μ.
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: 8eos!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
ΠΡΙΝ κλείσει το pc θα σε ρωτήσει " Υπάρχει ένα image στην μνήμη του clipboard. Θέλεις να το χάσεις ρε μαλάκα ??"![]()
οταν λες χαλασε;Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
Εχει χαλασει ο σκληρος και δεν λειτουργει.Τον εβγαλα και τον πηγα σε τεχνιτη και μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει τιποτα.
τον βλεπει αλλα δεν βλεπει τα δεδομενα;
η δεν τον βλεπει καθολου;
Μακαρι να τα καταφερει ο φιλος αλλα δε το βλεπω!
![]()
την εχω πατησει κι εγω!
αν τα καταφερεις πες μου κι εμενα!
Mike αυτα ειναι για ανακτηση δεδομενων, αν δεν ανοιγει ομως?
![]()
παντα υπαρχει λυση ρε κλαψα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μακαρι να τα καταφερει ο φιλος αλλα δε το βλεπω!
![]()
την εχω πατησει κι εγω!
αν τα καταφερεις πες μου κι εμενα!
Mike αυτα ειναι για ανακτηση δεδομενων, αν δεν ανοιγει ομως?
![]()
αν ο δισκος σου δεν ειναι κανενα απαρχαιωμενο μοντελο, υπαρχει λυση δοκιμασμενη.
Βρισκεις ενα ιδιο δισκο [το ξαναλεω ακριβως ιδιο δισκο ] κ κανεις αλλαξοκωλια την κεφαλη.
Γι αυτο ρωτησα αν απλα δεν τον βλεπει η τον βλεπει χωρις να μπορει να τον ανοιξει
τωρα αν ειναι κανενα μοντελο παλιο, μονο το e-bay σε σωζει.
Αν αυτα που εχεις μεσα σου ειναι τοσο απαραιτητα κ πολυτιμα... τοτε τρεχεις
![]()
![]()
Παιδια,σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Ο δισκος ειναι στην σακκουλα αφου τον εβγαλε ο μαστορας λεγοντας μου οτι δεν γινεται τιποτα.{συγκεκριμενα μου εδωσε και ενα τηλ.στην παιανια οπου καποιοι ειδικοι εναντι αδρας αμοιβης ανακτουν τα αρχεια].Εγω δεν εχω μεσα τιποτα σπουδαιο παρα μονο φωτο απο του γιου μου εορτες κλπ.Επισης εχω πολυ λιγες γνωσεις για το αντικειμενο μιας και στην ηλικια μου αν δεν υπαρχει λογος δεν ασχολεισαι [62].Βεβαια αγορασα καινουργιο υπολογιστη για να μπαινω στο moto.gr και για την συζυγο που μιλαει καθημερινα στην αδελφη της στον Καναδα.Το παλευω παντως.Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.
BBBBBBBBB
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Οταν κανουμε δεξι κλικ σε μια φωτό και παταμε save image to clipboard,
ΠΟΥ ΣΚ@Τ@ ΠΑΕΙ Η ΦΩΤΟ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΘΕΝΚΞ ΓΙΟΥ!
![]()
Στον αγυριστο !! και απο κει στη ζωνη !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: