Καλά γιατί λες ''φούστη'', για να το γλυκάνεις..?:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ναι ρε τον φούστη ...!!!![]()
![]()
και δεν λες edited π@ύστη?![]()
Καλά γιατί λες ''φούστη'', για να το γλυκάνεις..?:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
και δεν λες edited π@ύστη?![]()
Ήθελε να στο φέρει "ημισυνθετικά"Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Καλά γιατί λες ''φούστη'', για να το γλυκάνεις..?:smilea:
και δεν λες π@ύστη?:rotflmao:
Όταν μου είπε πως δε θ' αλλάξει φΛίτρο και με ρώτησε γιατί επιμένω ντε και καλά, του είπα για τις τυχόν επικαθήσεις και γρεζάκια από τον (σε στρώσιμο ακόμα) κινητήρα. Το τι κοροϊδία έφαγα (από τον βαρέως μ@λάκα) δε λέγεται. Γρέζια σε σημερινό κινητήρα? μΕ είπε.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πλάκα - πλάκα ο τύπος είναι ελαφρώς μ@λ@κας, γιατί στα 8.000 χλμ σε τέτοιο μηχανάκι το φίλτρο είναι γεμάτο από γρέζια, επικαθήσεις, νερά, μούσγα και βρύα και λειχήνες γενικότερα !!!![]()
Αυτοί οι κινητήρες έχουν τεράστιες ανοχές και τα μέταλλα δεν τρίβονται σε καμιά περίπτωση.
![]()
Αυτός είπε ξέρει τους κινητήρες της Καβασάκι.
Αν κρίνετε ότι πρέπει, δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναφέρω το... συνεργείο.
Anyway, πάω για αλλαγή σε εξουσιοδοτημένο σήμερα και τέλος.
Oldman ευχαριστώ πάντως!
Όσο για τη....χμμμ...στεγανότητα... (:wacko: ) του κινητήρα...
![]()
Με το κουλό που έγραψα, αναφερόμουν στο "φαινόμενο" που διαβασα σε άλλο σάιτ και αφορά τον τόσο καλό καθαρισμό του κινητήρα από το λάδι, ώστε μετά διαφεύγει στο χώρο καύσης .
Τώρα... συγνώμη αλλά σε έκανα και γέλασες, δε μπορείς να πεις![]()
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
πως είπαμε οτι ονομάζεται το φαινόμενο αυτο...?Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
"φαινόμενο" που διαβασα σε άλλο σάιτ και αφορά τον τόσο καλό καθαρισμό του κινητήρα από το λάδι, ώστε μετά διαφεύγει στο χώρο καύσης .
΄Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
Αυτός είπε ξέρει τους κινητήρες της Καβασάκι.
και βέβαια ξέρει αυτός...
ρώτησε τον την επόμενη φορά από πότε το γύρισε η καφα σε κινητήρες ολικής απώλειας...
(και να σου τοποθετήσει μια χειροκίνητη τρομπα λαδιού..)
Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
....
Όσο για τη....χμμμ...στεγανότητα... (:wacko: ) του κινητήρα...
![]()
Με το κουλό που έγραψα, αναφερόμουν στο "φαινόμενο" που διαβασα σε άλλο σάιτ και αφορά τον τόσο καλό καθαρισμό του κινητήρα από το λάδι, ώστε μετά διαφεύγει στο χώρο καύσης .
Τώρα... ....
Αυτό το φαινόμενο..... ο Fantacid κάνει καθαρισμούς κινητήρων;![]()
Α και κοπελιά.... Οταν καθαρίσει ο κινητήρας από το λάδι, και μετά διαφεύγει στον χώρο καύσης, εκτός από κακά μαντάτα λέγεται και "το μηχανάκι μου κάνει τικ-τακ" και παίρνεις την απάντηση "Μάλλον η μπιέλα είναι".... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε σεις...μικρή είμαι, θα μάθω![]()
(να μην λαμβάνω υπόψην ότι κουλό διαβάζω/ακούω)
Στο θέμα, ναι?
Όλα τακτοποιήθηκαν![]()
Τα λαδάκια αλλάχτηκαν (μαζί με φίλτρο τούτη τη φορά), και...δεν θα το πίστευα αν δεν μου συνέβαινε...
Είναι απίστευτη η διαφορά στα κουμπώματα των ταχυτήτων ΚΑι σε ήχο ΚΑΙ σε αίσθηση.
Έχω πάλι την παλιά καλή μηχανούλα μου!!!
Ο δε μηχανικός (σ' αυτόν δεν πολυπάει το "μάστορας") δε με χρέωσε εργασία και μάλιστα μου πήρε πιο λίγα από τον ...μλκ!!! Εξουσιοδοτημένος. Προς τιμήν του. Χαλάλι του να μου τα παίρνει ες αεί...!
Άλλο ένα ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά! Πολύ σας πάω![]()
(Εγώ και ο Χριστόδουλος ένα πράμα)
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πλάκα - πλάκα ο τύπος είναι ελαφρώς μ@λ@κας, γιατί στα 8.000 χλμ σε τέτοιο μηχανάκι το φίλτρο είναι γεμάτο από γρέζια, επικαθήσεις,...........![]()