Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...

PROFANOS ENAS ASTYNOMIKOS POU PERNAEI ME KOKKINO KANONTAS ANASTROFI KAI SKOTONI KAPOIOUS ME TDR STHN VOULIAGMENIS EINAI TROXAIO ATYXHMA
    ALOSTE OI ASTYNOMOI TOTE EIXAN ENTOLI GIA NA KATADIOKSOUN KAPOION.................

OLA EINAI OPWS TA VLEPEIS ALLA KALO EINAI NA KATHESE KAPOU ETSI OSTE NA VLEPEIS KALITERA KAI NA KATALAVAINEIS PERISOTERA

ETSI MPOREI NA EXOUME 2 DOLOFONOUS
    ENAN GERO POU PERNAEI VRADIATIKA THN PARALIAKI
    FORONTAS MAVRA KAI XORIS NA ELEGKSI KALA TON DROMO
    KAI ENAN MOTOSYKLETISTI O OPOIWS (TREXEI) ME ILIGIODI TAXYTHTA (AYTO MPOREI NA EINAI APO 120KM EWS 300KM) ME FOTA + MIA EKSATMISI POU AKOUGETE PRIN KAN DEIS TA FOTA TOU........................SYGOURA KSERW POIWS EINAI O DOLOFONOS.
    KAI H GIAGIA MOU KSEREI.

GIA TON GERO KSERW KAI GIA AYTO PREPEI NA PROSEXOUE
    STHN PERIPTOSI PARAPANW OMWS H DIKAIOLOGIA POIA EINAI ?
    TOU KOVO TON DROMO KAI VASIZOMAI STHN IKANOTITA TOU MOTOSYKLETISTI (SAN ODIGOU) OTI THA KATAFEREI NA ME APOFYGEI KAI NA SOTHEI?
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maron

STHN PERIPTOSI PARAPANW OMWS H DIKAIOLOGIA POIA EINAI ?
    TOU KOVO TON DROMO KAI VASIZOMAI STHN IKANOTITA TOU MOTOSYKLETISTI (SAN ODIGOU) OTI THA KATAFEREI NA ME APOFYGEI KAI NA SOTHEI?
    Αυτο ακριβως.

Αν ειναι καλος θα σωθει αν οχι θα πεθανει.

Δολοφονια....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και γιατι δολοφονια????εγω βλεπω ενα δημοσιο δρομο της λιθουανιας οπου καποιοι κανουν κοντρες (μαλλον)....αν πεταγοταν δηλαδη απλο αυτοκινητο....η μηχανη....η ποδηλατο....θα ηταν απλο ατυχημα????
    Πάνο αν προσέξεις ό δρόμος είναι μιας κατεύθυνσης, επίσης ο τρόπος που βγήκε το αστυνομικό όχημα δε δείχνει ότι ήθελε να κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση , μάλλον δείχνει ότι ήθελε να τους σταματήσει προφανώς χωρίς να τους χτυπήσει.

Επίσης με τόσες μηχανής δε νομίζω να έκανα κόντρα.

Θα ήταν ένα ασυνείδητος οδηγός και τώρα είναι ένας ασυνείδητος οδηγός μπάτσος που θα έπρεπε να ξέρει τον κοκ και να μη θέτει σε κίνδυνο τους πολίτες.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Πάνο αν προσέξεις ό δρόμος είναι μιας κατεύθυνσης, επίσης ο τρόπος που βγήκε το αστυνομικό όχημα δε δείχνει ότι ήθελε να κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση , μάλλον δείχνει ότι ήθελε να τους σταματήσει προφανώς χωρίς να τους χτυπήσει.

Επίσης με τόσες μηχανής δε νομίζω να έκανα κόντρα.

Θα ήταν ένα ασυνείδητος οδηγός και τώρα είναι ένας ασυνείδητος οδηγός μπάτσος που θα έπρεπε να ξέρει τον κοκ και να μη θέτει σε κίνδυνο τους πολίτες.

Ελενα μου...ειδα το βιντεο αρκετες φορες.....για να βγαλω την αποψη που εξεφρασα.....αν ηθελε να τους σταματησει η να κανει οτιδηποτε αλλο πιστευει ο καθενας......θα καθοταν στην μεση του δρομου....μαζι με τα αλλα 2-3 περιπολικα που ηταν εκει....και θα κανανε κανονικο μπλοκο....και οχι στην μια λωριδα απο τις 3 συνολικα....και δεν θα ειχε αυτο το σοκαρισμενο βλεμμα (ο τυπας με το μουστακι ειναι μαλλον).....καποιος που κανει κατι εσκεμμενα μετα ειναι χαρουμενος....οχι χαμενος....απλα πηγε να μπει στον δρομο ταχειας κυκλοφοριας και κολλησε...γιατι νομιζε οτι προλαβαινε να περασει πριν ερθουν τα μηχανακια....και μολις καταλαβε οτι δεν.....κοκκαλωσε τα φρενα....εξου και το στριγγλισμα....δολοφονος ειναι μια πολυ μεγαλη κουβεντα....σημαινει να σκοτωνεις καποιον με δολο...και δεν πιστευω να ηταν τοσο ΑΝΟΗΤΟΣ που θα πιστευε οτι ετσι θα τους σταματαγε....και μην μου πει καποιος οτι ποτε δεν πεταχτηκε καποιο αυτοκινητο απο εκει που δεν το περιμεναμε?????παρτε ολοι το dvdακι ασφαλης οδηγησης του 0300 να καταλαβετε καποια πραγματα....

αυτα απο εμενα και αφηνω καποιους να κραξουν τους μπατσουςγουρουνιαδολοφονοι γιατι τους γραφουν για κρανος/πινακιδα/κοκκινο/ταχυτητα/κλπ

υ.γ. ουτε εγω τους παω τους μπατσους οταν κανουν καταχρηση εξουσιας.....αλλα οταν με γραφανε απο μαλακια μου....δεν εφταιγαν αυτοι.....και ουτε το παιζω μαγκας εδω μεσα....και μπροστα τους κοτα και κλαψομ@υνι....

υ.γ.2 με τοσες μηχανες και τοσο κοσμο στο πεζοδρομιο (και με καμερα ο αλλος) μονο διεξαγωγη αυτοσχεδιων αγωνων και επειδηξης ικανοτητας οδηγησης ηταν.....μια γεφυρα ελειπε να λεμε οτι ειτανε και στην Βουτα.....

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ego pantos gia dolofonia to eida.

Mixanakia erxontai, oxi ntalikes.

Kai aftos pou erxete den einai o rossi, einai o ''babis'' o ''mitsos'' ''kostas'', enas aplos anthropos me aples dinatotites.

Stirixtike stin ikanotita tou na stamatisei. Den skeftike oti isos na min borei. Alla kai na min borei den trexei tipota......

afto skeftike pistevo ego....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Ego pantos gia dolofonia to eida.

Mixanakia erxontai, oxi ntalikes.

Kai aftos pou erxete den einai o rossi, einai o ''babis'' o ''mitsos'' ''kostas'', enas aplos anthropos me aples dinatotites.

Stirixtike stin ikanotita tou na stamatisei. Den skeftike oti isos na min borei. Alla kai na min borei den trexei tipota......

afto skeftike pistevo ego....

φιλαρακι ο Rossi δεν θα πηγαινε ΠΟΤΕ με τοσα σε εναν τετοιο δρομο....

φιλικα παντα

δολοφονια εν ψυχρω
    οτι δικαιολογιες κ να ψαχνετε αυτο ειναι.για ποιο λογο να δικαιολογηθουν οι εν λογω σκατομπατσοι?ε?πρεπει να εισαι πυρηνικος επιστημονας για να καταλαβεις οτι αν κλεισεις τον δρομο σε μια μηχανη η οποια εχει μαζεψει αρκετα χμλ ο οδηγος της θα γινει κιμας??????:a31:
    αλλα τι να λεμε εγω τωρα ε?αυτοι ρε παιδια καθονται κ βλεπουν τους βλακες τους αμερικανους στα americas most wanted,scariest police chases που κυνηγανε 20 περιπολικα ενα αμαξι για να το εμβολισουν κ νομιζαν τα παιδια οτι μπορει να πιασει το κολπο

καλα εκαναν καλα εκανα...
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

Μανιβελάτο μέλος
    τραγικό το λάθος του αστυνομικού, δεν τους υπερασπίζομαι σε καμία περίπτωση, τραγικό και λυπηρό το αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στο περιπολικό..σε λίγο θα βγούμε και θα πούμε ότι ήταν και φυσιολογικό το ότι έκαναν κόντρες..άκου εκεί γιορτή..λυπάμαι που δεν έμαθε πριν να πάθει..ενήλικες είμαστε όλοι και κάνουμε τις επιλογές μας. όταν κάνεις κόντρες σε αστικό περιβάλλον νομίζω ότι είναι προφανές ότι με μαθηματική ακρίβεια εκεί θα οδηγηθείς. δηλαδή αν έβγαινε ένα παιδάκι με το ποδηλατάκι του και έσκαγε ο τύπος με το 1000 άρι πάνω του τι θα λέγαμε? το πιο λυπηρό είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που είδατε, θα το ξανακάνουν και θα το ξανακάνουν μέχρι να κάνουν κακό στον εαυτό τους και στον συνάνθρωπο τους. όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι τώρα, και εγώ το βλέπω ως target fixation με την μικρή εμπειρία που έχω στο δρόμο, οι υπόλοιποι κόβουν, ακόμα και ένα δύο που είναι πιο μπροστά από αυτόν και εκεί ακριβώς αυτός γκαζώνει και άλλο..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    τραγικό το λάθος του αστυνομικού, δεν τους υπερασπίζομαι σε καμία περίπτωση, τραγικό και λυπηρό το αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στο περιπολικό..σε λίγο θα βγούμε και θα πούμε ότι ήταν και φυσιολογικό το ότι έκαναν κόντρες..άκου εκεί γιορτή..λυπάμαι που δεν έμαθε πριν να πάθει..ενήλικες είμαστε όλοι και κάνουμε τις επιλογές μας. όταν κάνεις κόντρες σε αστικό περιβάλλον νομίζω ότι είναι προφανές ότι με μαθηματική ακρίβεια εκεί θα οδηγηθείς. δηλαδή αν έβγαινε ένα παιδάκι με το ποδηλατάκι του και έσκαγε ο τύπος με το 1000 άρι πάνω του τι θα λέγαμε? το πιο λυπηρό είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που είδατε, θα το ξανακάνουν και θα το ξανακάνουν μέχρι να κάνουν κακό στον εαυτό τους και στον συνάνθρωπο τους. όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι τώρα, και εγώ το βλέπω ως target fixation με την μικρή εμπειρία που έχω στο δρόμο, οι υπόλοιποι κόβουν, ακόμα και ένα δύο που είναι πιο μπροστά από αυτόν και εκεί ακριβώς αυτός γκαζώνει και άλλο..
    και κάτι ακόμα, πιστεύετε ακόμα ότι ο αστυνομικός το έκανε επίτηδες? εγώ δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους που στα καλά καθούμενα θα ήθελαν να φορτώσουν μία ζωή στην συνείδηση τους.. ας είμαστε λίγο λογικοί..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    το άτομο που κατέγραψε τη σκηνή το θεωρεί δολοφονία, το ίδιο και οι αυτόπτες μάρτυρες...
    πιστεύω ότι γνωρίζουν το τι έγινε καλύτερα
    από οποιονδήποτε...
    και αυτό φαίνετε από την αντιδρασή τους...
    Οι αυτόπτες μάρτυρες είναι και οι αστυνομικοί.
    Αυτοί λες αυτοί να έχουν την ίδια άποψη με τους μοτοσυκλετιστές;
    Δεν νομίζω.

και αυτό φαίνετε από την αντιδρασή τους...
    να λυντσάρουν το μπάτσο.
    Πρόκειται για αντίδραση όχλου - κακά τα ψέμματα.

αν προσέξετε οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο
    γεγονός που γνωρίζουν ΟΛΟΙ όσοι βρίσκονται εκεί και παρόλα αυτά συνεχίζουν την κόντρα

μόλις είδαν τους άλλους να έρχονται πλακωμένοι
    πεταχτηκαν στη μέση και έκοψαν τον δρόμο...
    όταν ξεκινάνε οι μηχανές από το φανάρι το αυτοκίνητο είναι ακόμα σταματημένο, μόλις φτάνουν κάθετε
    κάθετα στον δρόμο, ούτε καν οι ρόδες δεν είναι στριμένες...
    Εμένα πάλι από όσο βλέπω στο βίντεο, μου φαίνεται ότι το περιπολικό βγήκε πριν καν ξεκινήσει να επιταχύνει η μηχανή και ήταν ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ όταν αυτή έπεσε πάνω του.

Είναι σαφές ότι γίνεται κόντρα και ότι η αστυνομία πήγε για να τη σταματήσει.
    Χάθηκε ο έλεγχος και ορίστε τα αποτελέσματα

Paidia_k_o_mpatsos_thima_einai.
    Thima_kapion_skatomialon_pou_kanoun_kontres_se_tetoious
    dromous.................................
    KSEKOLATE_an_den_ginotan_kontres(h_oti_alo_paranomo)
    den_tha_pathene_kanenas_tipota.

<<σκατομπατσοι>>............tetioi_xaraktirismoi_feneronoun_
    to_kolima_merikwn.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-rider

to_kolima_merikwn.
    +1 τα είπα και πιο πάνω..αλλά μία άσχετη ερώτηση..από consolα γράφεις?

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo

to_kolima_merikwn.
    Στα μισά, συμφωνώ.
    Ιδιαίτερα στους χαρακτηρισμούς.
    Εκεί που διαφωνώ είναι ότι , αν κάποιος μοτοσυκλετιστής , πήγαινε με λιγότερα χιλιόμετρα, και δεν έκανε κόντρα, αλλά ένα αυτοκίνητο πεταγόταν μπροστά του κάθετα, σε απόσταση που δεν του άφηνε πολλά περιθώρια ν'αντιδράσει.
    Ποιός θα ήταν ο φταίχτης?
    Στο βίντεο είναι μία αναλογία του παραπάνω. Αναλογικά περισσότερα τα χιλιόμετρα του μοτοσυκλετιστή με την απόσταση που είχε περιθώριο ν'αντιδράσει.
    Και το παραπάνω είναι τουλάχιστον καθημερινός φόβος όλων των οδηγών.
    Όπως πχ. ένα αυτοκίνητο αν του κόψει ξαφνικά και κάθετα τον δρόμο μία νταλίκα χωρίς περιθώριο ν'αντιδράσει.
    Ποιος φταίει κι εδώ?
    Δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα, αλλά η κίνηση κατ'εμέ ήταν δολοφονική.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Nai_an_petagotan_ena_aftokinito_to_idio_tha_ginotan.
    Alla_den_tha_htan_o_Mpatsos_pou_tha_prospathouse_
    na_tous_empodisei_gia_na_apotrepsi_tetoia_pragmata.

apo_xalasmeno_laptop_grafo_paidia_giafto_k_ta_kena_
    me_pavles........................laptop_DUCATI.:rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    Nai_an_petagotan_ena_aftokinito_to_idio_tha_ginotan.
    Alla_den_tha_htan_o_Mpatsos_pou_tha_prospathouse_
    na_tous_empodisei_gia_na_apotrepsi_tetoia_pragmata.

apo_xalasmeno_laptop_grafo_paidia_giafto_k_ta_kena_
    me_pavles........................laptop_DUCATI.:rotflmao:
    :rotflmao: και σας έχω πει..μην παίρνετε ευρωπαϊκά..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2010, 11:21
  2. Απαντήσεις: 154
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2009, 11:25
  3. Απαντήσεις: 249
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2008, 11:47
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 10:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα