Εγώ μπορώ από Τετάρτη 12 του μηνός και μέτα....
Άλλα όχι Ψυρρή γιατί πέφτει ξύρισμα κανονικά......
Εγώ μπορώ από Τετάρτη 12 του μηνός και μέτα....
Άλλα όχι Ψυρρή γιατί πέφτει ξύρισμα κανονικά......
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
mpifteko-katastaseis kai den eimai ahtina na erthw na tsimpisw kati kai gw.... axxxxxx..... are dodok pame re na tous dixoume pws trwme edw panw sta bouna?![]()
![]()
Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών
Αν είναι πολύ φαΐ μια είναι η λύση και ακούει στο όνομα καλύβια Αττικής. Μιλάμε για π ο λ υ πραμα
![]()
![]()
Mono pou an den ta 3ereis den ta briskeis.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
Αν είναι πολύ φαΐ μια είναι η λύση και ακούει στο όνομα καλύβια Αττικής. Μιλάμε για π ο λ υ πραμα
![]()
![]()
Oxi apo Attikh Markopoulo mesa h" apo Lagonhsi mesa
Exei edw sto Xolargo ton Pipera, polu fai kai kalo kai wraia gia megalh parea mesobdomada kai MEGALA barelia...
Kai tromeres times.
Kai mpoliko MParking gia Mhxanakia se sxetika hsuxo dromo
Bgainete apo Attika Road Peruf.Ymhtous Mountain... Neapolews exit.. kai pate pros XOlargo .... and exoun er0ei 5-6 hdh parkarete eku pou 0a deite polles moto mazi.
Kapoios de mporei Deut.Taterth, kapoios 0elei meta tis toses tou mhnos.... na poume Trith 11/1/05 wra 9mm
Na doume ti paizei egw stis 18 de paw, 20 nai
Kernaw ton DoDok eishthrio KTEL traino OSE Intercity na'r0ei, oxi na fugei omws! Ela 0a se paw kai sto Karaiskaki gia na katalabeis ti 0a pei PODOSFAIRO
Panw ap'ton Pipera 200 metra exei pista motocross/enduro/trial gnwsth die0nws ws Petrokorakas! Ki o Spuridopoulos eku ema0e
Mporei na to sundiasoume me proponhsh kai meta fai h" fai kai meta proponhsh edw sas 0elw!
KoZmas
ΚΑΛΥΒΙΑ Φορ εβερ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
![]()
![]()
ρε μην το μάθουνε κι άλλοι και δεν μπορούμε να δαγκώσουμε μπριτζολάκι....
παιδιά οχι ο κοσταφαζερ λέει ψέματα εκεί έχει μόνο χορτοφάγους ....
και παπούδες που τρώνε γιαουρτάκι με μέλι...
Εκεί όλοι κάνουν δίαιτα,....
δεν έχουν κρέατα εκεί...
στην Λειβαδιά έχουν αρνιά...
στα Σάααλωνα σφάααζουν αρνιάαα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Μπιφτεκι-μπριζολα-λουκανικο και πατατες με τον τονο Τσαμπα!!!
ειναι κοντα στα συνορα Νεας Σμυρνης-Μπραχαμιου.
Θα βαλω και χαρτη.
by Chris'04
Για Δερβενοχώρια τι λέτε; (ΠΥΛΗ, ΣΚΟΥΡΤΑ ΚΤΛ.)
Μέσα και εγώ. Αν και μέχρι Δευτέρα δεν μας βλέπω να καταλήγουμε σε μέρος.
Αντε βγάλτε καμιά ψηφοφορία μπας και προλάβουμε.
Εγώ θέλω θέση στο κέντρο για να φτάνω όλα τα πιάτα.![]()
![]()
Που είσαι ρε tammi.φοβήθηκα μην έπαθες καμία κράμπα στομάχου από τα μελομακάρονα !!!!αν έχει καλή μέρα μέσα είμαι για μια βόλτα κάτω !!!μου άφησε και ο Άγιος Βασίλης (ξάδερφος ) για 10 μήνες , ένα fazer 1000 με NITRO παρακαλώ !!!!2,5 ωριτσες δρόμο …..είπε για αλκυονίδες μέρες !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis
mpifteko-katastaseis kai den eimai ahtina na erthw na tsimpisw kati kai gw.... axxxxxx..... are dodok pame re na tous dixoume pws trwme edw panw sta bouna?![]()
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Kernaw ton DoDok eishthrio KTEL traino OSE Intercity na'r0ei, oxi na fugei omws! Ela 0a se paw kai sto Karaiskaki gia na katalabeis ti 0a pei PODOSFAIRO
Panw ap'ton Pipera 200 metra exei pista motocross/enduro/trial gnwsth die0nws ws Petrokorakas! Ki o Spuridopoulos eku ema0e
Mporei na to sundiasoume me proponhsh kai meta fai h" fai kai meta proponhsh edw sas 0elw!
KoZmas [/B][/QUOTE]
Κοσμά την τρίτη που μας πέρασε κατέβηκα Αθήνα για δουλεία. Εξαφανίστηκες όμως εκείνες τις μέρες στο post που σου είπανε τα παιδία χρόνια πολλά ,και θεώρησα ότι πήγες διακοπές. έχω κάτι για σένα ρε γαμώτο.
Από βδομάδα θα ξαναέρθω οπότε το κανονίζουμε .
Όσο για ποδόσφαιρο
Βρε γαβρακι …..παρτο χαμπάρi ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
Για Δερβενοχώρια τι λέτε; (ΠΥΛΗ, ΣΚΟΥΡΤΑ ΚΤΛ.)
ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ "ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ !!!![]()
![]()
![]()
ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΚΡΑΣΙ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΦΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΜΕ..???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ Σ/Κ ,ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ..!!![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Εγώ το φανταζομαι Κυριακή μεσημεράκι, το κονβόι να μπουκάρει όλο πείνα, το τραπέζι 18 με 19 μέτρα, τρία πρόβατα με την σούβλα στο τραπέζι, και χωρίς πιάτα! Φυσικά θα φέρω και μάνικα 3/4 για άμεση σύνδεση με τα βαρέλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ "ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ !!!![]()
![]()
![]()
ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΚΡΑΣΙ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΦΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΜΕ..???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ Σ/Κ ,ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ..!!![]()
![]()
![]()
Δικάβαλοι εκ των οποίων ο ένας να είναι σε δίαιτα, είναι οτι πρέπει:rotflmao:
Μπορεί να παίξει και μάζεμα ΧΟΡΤΩΝ!!!!:![]()
Η λύση για το πρόβλημα είναι να ρυθμίσουμε λίγο πιο σκληρές τις αναρτήσεις....
έτσι με το επιπρόσθετο βάρος λόγω φαγητού ...
θα έχουμε την απολοιτη γεωμετρία...
επίσης λέω να δέσω κι ενα κρεβάτι στην πίσω θέση της μηχανής διότι μετά το φαγητό με πιάνει υπνηλία ...
ρε παιδί μου περίεργο πράγμα
:rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα πιο τρισάθλια μέρη!
Κατ' αρχήν δεν είναι καθαρά! Και ύστερα, το καλοκαίρι που γίνεται χαμός από κόσμο και έχουν τα χάλια τους - σκεφτήτε τι θα φάμε χειμωνιάτικα.
Τεσπα, δεν θα εκφέρω γνώμη για το μέρος γιατί γενικά δεν έχω τέτοια κωλύματα αλλά για το καλό μας το λέω!
Τουλάχιστον να μην φάει ένας για να ζήσει να πει τι έγινε στα κανάλια!! :rotflmao:
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!