Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Kαλά τώρα το αγωνιστικό το συζητάμε .![]()
![]()
Τι εννοάς...?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Kαλά τώρα το αγωνιστικό το συζητάμε .![]()
![]()
Τι εννοάς...?![]()
![]()
Ότι αυτή βρώμισε ίσαμε τη Γαλλία......Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τι εννοάς...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ότι αυτή βρώμισε ίσαμε τη Γαλλία......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη τι είναι το CR? Εκτός αν έπρεπε να πω motocross.![]()
Το πρόσεξα κι εγώ στην έκθεση, συμπαθητικό πράγματι. Τιμή αναμένεται γύρω στα 3 χιλιάρικα, είχα ρωτήσει πρόσφατα κι εγώ. Πλεονεκτεί έναντι του ανταγωνισμού λόγω injection (οικονομία και αξιοπιστία) και προφανώς euro3. Το κοντέρ είναι αναλογικό (το ΧΤ έχει ψηφιακό, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία, μην περιμένεις να δεις ταχύτητες πάνω από 120 χλμ/ω) και έχει ένδειξη ρεζέρβας, όχι στάθμης καυσίμου. Καλή επιλογή, φαίνεται για νέο οδηγό, σε σχέση με ένα παπί ή σκουτεράκι, αλλά μάλλον λίγο για τον πιο έμπειρο με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Με τα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις και 600άρι εντούρο ή μοτάρ 5ετίας, όπως ΧΤ, Pegaso κ.α. Περίμενε να το παρουσιάσει και σε τεστ κανένα περιοδικό.
CR 223 , μόνο στη φαντασία σου υπάρχει....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη τι είναι το CR? Εκτός αν έπρεπε να πω motocross.![]()
CRF230 είναι ένα φτηνό (θεωρητικά) βολικό, learner's special play bike.........
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αυτά τα DR που έχουν οι μπάτσοι 200 κυβικά δεν είναι; Αυτό θα είναι ιδανικό για την περίπτωση... Δεν πουλιέται εδώ; Γιατί δεν το είδα στο ελληνικό site της suzuki...
αυτα που εχουν οι ζηταδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από dhzou
Αυτά τα DR που έχουν οι μπάτσοι 200 κυβικά δεν είναι; Αυτό θα είναι ιδανικό για την περίπτωση... Δεν πουλιέται εδώ; Γιατί δεν το είδα στο ελληνικό site της suzuki...ειναι 125 κ ειναι παρα πολυ αστεια
![]()
ρε παιδια μηπως υπαρχει καποιος λογος που δεν το προσεξανε πολυ στην εκθεση??
κατα την γνωμη μου ειναι ασχημο..
despite my rage
i'm still just a rat in a cage
Ναι είναι 200άρια και δεν παράγονται πλέον... είχαν μείνει σε στοκ από το... 2002 σύμφωνα με την αντιπροσωπεία. Επομένως μόνο σε δεύτερο χέρι από κανένα πρώην μπάτσο μπορείς να το βρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από dhzou
Αυτά τα DR που έχουν οι μπάτσοι 200 κυβικά δεν είναι; Αυτό θα είναι ιδανικό για την περίπτωση... Δεν πουλιέται εδώ; Γιατί δεν το είδα στο ελληνικό site της suzuki...Θα ναι και ψαρωτικό, θα σου παραχωρούν προτεραιότητα όλοι στο δρόμο!
Τώρα εγώ να πω κάτι άλλο?
Αν δεν κάνω λάθος, 125 είχες και το πούλησες. Γιατί δεν κάνεις ένα βήμα παραπάνω?
Αν θέλεις οπωσδήποτε καινούργιο (που κατά τη γνώμη μου καλά θα κάνεις:smilea: ) μάζεψε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι που θα σου δώσει πιο πολλά.
Λέω εγώ τώρα....
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
Ναι, 125άρι είχα και το πούλησα....
Βέβαια, με τις απόψεις που ακούω, δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω ακόμα 125.
![]()
Για WR250X/R παντος αν σε παιρνει κανε τη θυσια...εγω την εκανα!Το XTακι ειναι αρκετα ωραιο αλλα και το DR απο οτι βλεπω...Το DR αν οντος ειναι FI (injection) προτιμησε το θα με θυμηθεις....Ξανα με καρμπυρατερ δεν ασχολουμε εγω παντος και ηταν και ενας απο τους λογους που πηρα το WR250X...οσο για 250αρια εχει καποια αλλα ξεφευγουν ασχημα...(βλεπε CRE HONDA)
Αρχικά δημιουργήθηκε από efstathia
Καλησπέρα παιδιά! Το DR 125 το πρόσεξε κανείς στην έκθεση? Είναι πολύ γοητευτικό και φαίνεται αξιόπιστο. Νομίζω από τα καλύτερα της κατηγορίας του. Έρχεται τέλη Μαΐου και η τιμή του θα είναι περίπου η ίδια με την αντίστοιχη ΧΤ. Πώς σας φαίνεται?
Εγώ ψήνομαι, το ομολογώ. . . .![]()
Γεια σε ολους! Κι εγώ ψήνομαι...Σκέφτομαι και το ΧΤ 125R αλλά το injection είναι υπόθεση! Ξέρει κανείς επιδόσεις και τεχνικά γενικότερα; Φαντάζομαι θα έχει καλύτερες επιδόσεις από το ΧΤ. Έχει γίνει κανένα τεστ σε περιοδικό;
λοιπον το ειδα στην εκθεση και ανεβηκα πανω να δω περιπου (οτι μπορω να δω)γιατι ενδοιαφερομαι και εγω για ενα 125-250σεσε για την πολη μιας που το σκουτερακι μου (που μαμα καταταλλα) με εχει ταλαιπωρησει λογο ελειψης αναρτησεων
λοιπον το σουζουκι ειναι μια χαρα και αν και φαινετε οτι εχεις καποιες ελληψεις στην γνωση (οπως και εγω και ολοι μας) ειναι καλο να ξεκινησεις με ενα καινουργιο και πολλα υποσχομενο μηχανακι σαν και αυτο![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Φίλε georgi4, έκανες μια πολύ καλή επιλογή. Πιστεύω ότι τα αξίζει τα λεφτά της η μηχανή, θα τη χαρείς και θα έχεις πολύ καλή μεταπώληση. Βλέπεις και μόνος σου πόσοι είμαστε που μας τρέχουν τα σάλια για WR250 και την περιμένουμε πως και πως μεταχειρισμένη μιας και δε φτάνει το χέρι μας σε καινούριο.
Καλοτάξιδη και πάντα, μα πάντα, όρθιος!!!
Evi μου, τελικά εγώ δεν αποφάσισα ακόμα. Παραδέχομαι ότι μου λείπουν γνώσεις και αυτός είναι ο λόγος που θέλω καινούρια, μιας και δε μπορώ να τσεκάρω αν η μεταχειρισμένη θα είναι καλό-μεταχειρισμένη ή κακό-μεταχειρισμένη. (Την πάτησα μια φορά, μου φτάνει... ) Τα οικονομικά δε μου επιτρέπουν μεγαλύτερο καινούριο.
Από την άλλη, το 125 είναι πάντα 125!!
«Παπί με κοστούμι» είπε πολύ σωστά ένα παιδί εδώ μέσα.
Όμως, το 125άρι με F.I. σημαίνει μεγάλη οικονομία καυσίμου.
Έρχονται και δύσκολοι καιροί ... !!
Σκέφτομαι να το πάρω τελικά με τη λογική ότι θα του κάνω χρήση παπιού.
Ταχύτητες 60-70-80km/h, μέσα στην πόλη, με την διαφορά τιμής από το παπί χαλάλι, λόγω καλύτερων αναρτήσεων
(Και δισκόφρενο μπρος-πίσω... )
Γενικά, πιστεύω ότι με το σουτζουκάκι αυτό μπορώ να φτάσω με ασφάλεια τα 90km/h.
Νομίζω ότι φτάνουν για μέσα στην πόλη...
(Λέω εγώ τώρα όσο δεν είμαι πάνω σε μηχανή .... )