ίσος κάποιος για έχει επιλέξει το tdm όντως για να προσοντα του να μας κανει την ζωη δυσκολη.
όμως συμφωνω στο ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τον ανθρωπο απο την μηχανη που καβαλάει.
η τρέλα πάει παντου....
ίσος κάποιος για έχει επιλέξει το tdm όντως για να προσοντα του να μας κανει την ζωη δυσκολη.
όμως συμφωνω στο ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τον ανθρωπο απο την μηχανη που καβαλάει.
η τρέλα πάει παντου....
Εχετε δικιο αδερφια.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eσύ καλά τα λές αλλά στην πράξη υπάρχουν πράγματι κατηγορίες μοτοσυκλετιστών με διαφορετικές συμπεριφορές, κι αυτό γιατί συγκεκριμένος τύπος ανθρωπων επιλέγει μοτοσυκλέτα με συγκεκριμένα κριτήρια.
Υπαρχουν διαφορες μηχανες οπως καποια μοταρ που εξαιρετικα σπανια θα δεις αναβατη να πηγαινει νορμαλ.
Πιο πολλους με R1 και BUSA εχω δει να πηγαινουν ηρεμα παρα με ΧΤΧ ΚΤΜ και TDM.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Α εγώ το motardaki μου το πάω normal.......:oΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εχετε δικιο αδερφια.
Υπαρχουν διαφορες μηχανες οπως καποια μοταρ που εξαιρετικα σπανια θα δεις αναβατη να πηγαινει νορμαλ.
Πιο πολλους με R1 και BUSA εχω δει να πηγαινουν ηρεμα παρα με ΧΤΧ ΚΤΜ και TDM.![]()
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
ετσι ειναι κ δεν το λεω επειδη κ γω ειμαι tdμας οπως λετε,αλλα γιατι εχω δει πολλους στο δρομο να κανουν καγκουριες με οτι μπορειτε να φανταστειτε!Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
επειδη εντελως τυχαια αυτες τις ημερες συζητιεται ενα αναλογο θεμα στο tdmhellas.gr αλλα για καποιο αλλο ειδος μηχανης, θα γραψω οτι εγραψα και εκει ....
δεν εχει σχεση το μηχανακι που οδηγαει ο καθενας ρε παδια, αλλα η παιδεια που εχει σαν οδηγος....ειτε οδηγαει TDM ειτε BMW ειτε παπι, ο παραγοντας ανθρωπος ειναι αυτος που στο τελος μετραει !
ποτε, μα ποτε δεν στοχοποιησα καποια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων απο το αυτοκινητο ή την μηχανη που οδηγουν....(....εκτος απο τους Ταξιτζηδες ! ) ....
βλακες, ανιδαιοι και κ@γκουρες υπαρχουν και θα υπαρχουν και θα οδηγουν απο παπακια μεχρι......ferrari !! ...το θεμα ειναι να μην παιρνουν και αλλους στο λαιμο τους !!![]()
Και ρωτάει ο τροχύλιας
-Ήντα γινε?Πραμααααα του απαντάει ο καργιάτζουλας.....
Ενταξει, ενταξει δεν τους παιρνει ολους η μπαλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Α εγώ το motardaki μου το πάω normal.......:o
Παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα εγω μιλαω για την πλειονοτητα
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ισχύει...δυστυχώς πολλές φορές για τους υπόλοιπους...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eσύ καλά τα λές αλλά στην πράξη υπάρχουν πράγματι κατηγορίες μοτοσυκλετιστών με διαφορετικές συμπεριφορές, κι αυτό γιατί συγκεκριμένος τύπος ανθρωπων επιλέγει μοτοσυκλέτα με συγκεκριμένα κριτήρια.
Καλο ειναι να μην τους παιρνει ολους η μπαλα. Συμφωνoι καποιοι λογοι που παιρνεις ενα μηχανακι εχουν να κανουν και με τη συμπεριφορα σου, αλλα ειναι σαν τα ζωδια νομιζω. Υπαρχουν τα κοινα στοιχεια συμπεριφεριολογικα αναλογα με τους μηνες στους ανθρωπους αλλα αυτο δε σημαινει και πως δυο παρορμητικοι του ιδιου ζωδιου για παραδειγμα θα κανουν το ιδιο ακριβως.
Εγω για παραδειγμα θεωρω μεγαλους καγκουρες και πολυ επικινδυνους, τα ''τυρια'' κοινως χαρλεαδες. Αλλα εχω συναντησει και ανθρωπους που ναι μεν κινουνται σα να τους ανηκει ο δρομος αλλα αν πας να προσπερασεις σε σιγονταρουν. Αν και οι περισσοτεροι δεν το κανουν.
Δε μπορω να διευκρινησω με σιγουρια ποιες ομαδες παιρνουν και ποια μηχανακια, αλλα ειναι σαφη καποια κοινα στοιχεια, ωστοσο ξαναλεω χωρις να ταυτιζει αυτο τους ανθρωπους μεταξυ τους αλλα και ουτε να προσδιοριζει μια ενιαια συμπεριφορα.
Παλια οι τσοπεραδες και ειδικα οι χαρλεαδες οταν γινοταν καποια μοτοσυκλετιστικη για να μην κανουν πολλα χιλιομετρα περνανε το τραινο και βγαζανε τα μπουφαν στο παραθυρο για να κολλανε εντομα. Αλλα υπηρχαν κι εκεινοι οι τσοπεραδες που κανανε αποστασεις και διαδρομες που αλλων κατηγοριων μηχανες και οδηγοι τα φτηνανε.
Σιγουρα μπορουμε ολοι να πουμε διαφορες ιστοριες για συγκεκριμενα μηχανακια, αλλα και παλι καλο ειναι να μη συγκεκριμενοποιουμε.
Κατι ομως που θελω να σας εφιστησω την προσοχη ειναι οτι αλλη αντιμετωπιση συνανταω απο αλλες μηχανε σαν xmax και αλλες σαν fazer. Δηλαδη κυριολεκτικα και ειναι ασκημο, το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο, το λεωφορειο που δεν υπολογιζει το μερσεντες, το μερσεντες που δεν υπολογιζει το κορολα, το κορολα που δεν υπολογιζει το ματιζ, το ματιζ που δεν υπολογιζει τη Haya, η Haya που δεν υπολογιζει το σκουτερ, το σκουτερ που δεν υπολογιζει το παπι, το παπι που δεν υπολογιζει το ποδηλατο κλπ.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
παιδια δεν ειναι θεμα τι μηχανη καβαλαει ο αλλος αλλα τι μυαλο εχει...
Μονο αυτοι με τα tdm κανουν καγκουριες?Ισα ισα που νομιζω οτι οδηγανε νορμαλ σε σσχεση με αλλους...
δηλαδη τι να πουμε για αυτους με τα ςς?
η αυτους με τα μοταρντ?
για να μη μιλησω για τα ποταπα υποκειμενα που εχουν ΧΤ![]()
![]()
![]()
η για αυτους με τα σκουτερακια που στο ενα χερι εχουν το κινητο, στο αλλο τον καφε και το τιμονι το κουμανταρουν με τα δοντια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ολα ειναι θεμα οδηγου...
Αμα ο αλλος ειναι καγκουρας και με goldwing θα κανεις καγκουριες...
""""η για αυτους με τα σκουτερακια που στο ενα χερι εχουν το κινητο, στο αλλο τον καφε και το τιμονι το κουμανταρουν με τα δοντια """"
πολύ σωστός........!!!! χάθηκε ν' αγοράσουν κανένα χαντσφρι
:rotflmao: :rotflmao:
Πέρα από την πλάκα ότι και να οδηγείς τι να το κάνεις άμα κλάνει το μυαλό σου![]()
Και κανείς δεν υπολογίζει τους πεζούς!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Δηλαδη κυριολεκτικα και ειναι ασκημο, το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο, το λεωφορειο που δεν υπολογιζει το μερσεντες, το μερσεντες που δεν υπολογιζει το κορολα, το κορολα που δεν υπολογιζει το ματιζ, το ματιζ που δεν υπολογιζει τη Haya, η Haya που δεν υπολογιζει το σκουτερ, το σκουτερ που δεν υπολογιζει το παπι, το παπι που δεν υπολογιζει το ποδηλατο κλπ.![]()
Θα διαφωνησω εν μερει μαζί σου. πιστεύω ότι υποσυνείδητα διαλέγεις μια μηχανή που ταιριάζει στο χαρακτήρα και στην ιδιοσυγκρασία σου. Παλιά μου άρεσε το TDM μέχρι που το οδήγησα, μίλησα με ανθρώπους που το έχουν και αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα. και δε μου αλλάζεις γνώμη ότι ο κανόνας θέλει τους TMDάδες ανίκανους και άξεστους. ένα βήμα λιγότερο δλδ από τους BMW's.Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
επειδη εντελως τυχαια αυτες τις ημερες συζητιεται ενα αναλογο θεμα στο tdmhellas.gr αλλα για καποιο αλλο ειδος μηχανης, θα γραψω οτι εγραψα και εκει ....
δεν εχει σχεση το μηχανακι που οδηγαει ο καθενας ρε παδια, αλλα η παιδεια που εχει σαν οδηγος....ειτε οδηγαει TDM ειτε BMW ειτε παπι, ο παραγοντας ανθρωπος ειναι αυτος που στο τελος μετραει !
ποτε, μα ποτε δεν στοχοποιησα καποια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων απο το αυτοκινητο ή την μηχανη που οδηγουν....(....εκτος απο τους Ταξιτζηδες ! ) ....
βλακες, ανιδαιοι και κ@γκουρες υπαρχουν και θα υπαρχουν και θα οδηγουν απο παπακια μεχρι......ferrari !! ...το θεμα ειναι να μην παιρνουν και αλλους στο λαιμο τους !!
Kawasaki z750
Και υποσυνείδητα και συνειδητά,ιδιαιτέρως και αν υπάρχουν χρήματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Dirty_Gas
πιστεύω ότι υποσυνείδητα διαλέγεις μια μηχανή που ταιριάζει στο χαρακτήρα και στην ιδιοσυγκρασία σου
Και σίγουρα παίζει ρόλο στην ψυχολογία μας το τι οδηγούμε την συγκεκριμένη στιγμή
<<φιλαρακι μου>> εσυ μπορει να εισαι αξεστος κ ανικανος,κ μαλλον εισαι αν κρινω απ αυτα που λες,κ δεν παιζει ρολο το οτι οδηγαω tdm,απλα φταιει τι σκατα εχει το κεφαλι του καθενος μεσα που οδηγαει μηχανακι,κ συ αν λες οτι η οδηγικη συμπεριφορα του καθενος εξαρταται απο το μηχανακι που καβαλαει,παει να πει οτι οδηγικη παιδεια=0!!τωρα αν ειναι ετσι ωραια...οι μεγαλυτεροι καγκουροκαραγκιοζηδες ειναι αυτοι με τα γυμνα!!αλλα δεν ειναι ετσι,κ γω ειχα κανει το ιδιο λαθος παλιοτερα κ ελεγα τα ιδια με σενα,αλλα με τον καιρο καταλαβαινεις οτι ειναι λαθος!!!ολα ειναι στο κεφαλι του καθενος!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dirty_Gas
Θα διαφωνησω εν μερει μαζί σου. πιστεύω ότι υποσυνείδητα διαλέγεις μια μηχανή που ταιριάζει στο χαρακτήρα και στην ιδιοσυγκρασία σου. Παλιά μου άρεσε το TDM μέχρι που το οδήγησα, μίλησα με ανθρώπους που το έχουν και αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα. και δε μου αλλάζεις γνώμη ότι ο κανόνας θέλει τους TMDάδες ανίκανους και άξεστους. ένα βήμα λιγότερο δλδ από τους BMW's.
φιλικα παντα!![]()
+72Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παιδια δεν ειναι θεμα τι μηχανη καβαλαει ο αλλος αλλα τι μυαλο εχει...
Μονο αυτοι με τα tdm κανουν καγκουριες?Ισα ισα που νομιζω οτι οδηγανε νορμαλ σε σσχεση με αλλους...
δηλαδη τι να πουμε για αυτους με τα ςς?
η αυτους με τα μοταρντ?
για να μη μιλησω για τα ποταπα υποκειμενα που εχουν ΧΤ![]()
![]()
![]()
η για αυτους με τα σκουτερακια που στο ενα χερι εχουν το κινητο, στο αλλο τον καφε και το τιμονι το κουμανταρουν με τα δοντια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ολα ειναι θεμα οδηγου...
Αμα ο αλλος ειναι καγκουρας και με goldwing θα κανεις καγκουριες...
πω πω ήπια κάτι καφέδες με τον dimchios στην Αμφιλοχία...φύγετε από την Αθήναχαλάει το μυαλό σας
![]()