κατσε να παρω το drz και βλέπουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
νομιζεις οτι μπορεις να οδηγησεις το drz στο χωμα με το πολιτικο σου διπλωμα??
:rotflmao:
![]()
(αν το πάρω δλδ)
κατσε να παρω το drz και βλέπουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
νομιζεις οτι μπορεις να οδηγησεις το drz στο χωμα με το πολιτικο σου διπλωμα??
:rotflmao:
![]()
(αν το πάρω δλδ)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ όταν έδινα για το παπί!!!Ο δάσκαλος άνω των 100 κι εγώ 65!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Εγω για το μονο που αγχωνομουν παντως ειναι το οτι ο δασκαλος ζυγιζε 100 κιλα....![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κατσε να παρω το drz
(μην παρεις ντι-αρ-ζεντ!
παρε ενα καθαρο..)
ρε πατριδες! τοσα ατομα απο κυπαρισσία εδω?
Κοπανάκι εδω!(δεν θελω σχολια για το ονομα)
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
μην ανχώνεσαι. δεν είναι τίποτα.
έδωσα μ'ενα cb 500cc κ δεν είχα ξαναοδηγήσει τετοιο στυλ μηχανής.
δεν λάδωσα κανέναν κ δεν έκανα καν τα 10 υποχρεωτικά μαθήματα. έκανα μόνο 5 κ πήγα κ έδωσα.
το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν η ευθεία που πάς σιγά σιγά μέχρι να συνηθήσω να την έχω ίσια.
καλή επιτυχία. είναι παιχνιδάκι.
Εσύ κοιμάσαι στο σπλάχνο της θύελλας
κ΄εμείς κοιμώμαστε ξύπνιοι για να πεθαίνουμε κάθε μέρα ζωντανοί.
Σας ευχαριστω ολους για τη συμπαρασταση, δινω την παρασκευη τη θεωρια και απο την αλλη βδομαδα πρακτικα.αντε να τελειωνω γιατι κυκλοφορω με το παπι και αμα με ποιασουν θα με σκισουν!!!!!! και μετα κερασμα στο ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ![]()
![]()
![]()
![]()
Τακις
Θα τα πούμε το καλοκαίρι ,πάρτο χαρτί εσύ .........Καρτελά κ Λυκουδέσι θαμαι....
Δε ξερω πως εισαι εξωτερικα αλλα παιχνιδακι δεν ειναι..εγω την πρωτη φορα που εδωσα,χωρις λαδωμα, με ρωτησε ποσα εκατοστα ειναι η σελα και επειδη ειχα και 2η ευκαιρια με ρωτησε ποσα μλ ειναι το κουτακι του λαδιου που δινουν στα βενζιναδικα:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από nancy_8
μην ανχώνεσαι. δεν είναι τίποτα.
έδωσα μ'ενα cb 500cc κ δεν είχα ξαναοδηγήσει τετοιο στυλ μηχανής.
δεν λάδωσα κανέναν κ δεν έκανα καν τα 10 υποχρεωτικά μαθήματα. έκανα μόνο 5 κ πήγα κ έδωσα.
το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν η ευθεία που πάς σιγά σιγά μέχρι να συνηθήσω να την έχω ίσια.
καλή επιτυχία. είναι παιχνιδάκι.
Την 2η φορα στην οποια λαδωσα,ημουν ο τελευταιος που εκανε αργο/γρηγορο κτλ και...ο πρωτος που εκανε πορεια,αν με αντιλαμβανεσαι(υπολογισε δλδ καπου στα 10 ατομα)..Και απο,τι καταλαβα το λαδωμα πηγε απλα για να εχω μια κανονικη εξεταση..τα συμπερασματα δικα σου..
Μην ξεχασεις να μου πεις και πως εισαι ε?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Εγω για το μονο που αγχωνομουν παντως ειναι το οτι ο δασκαλος ζυγιζε 100 κιλα....![]()
![]()
![]()
ο δικος μου 150 τουλαχιστον........![]()
load runner
που ειναι το Λυκουδεσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Θα τα πούμε το καλοκαίρι ,πάρτο χαρτί εσύ .........Καρτελά κ Λυκουδέσι θαμαι....
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
τέρμα Θεού μετά το Ραπτόπουλο ...15 κμ απο Κυπαρισσία.Εχει κ χωματόδρομο για να ξεκ@βλ@$&9με...........
εσυ τι μηχανακι εχεις κατω??Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
τέρμα Θεού μετά το Ραπτόπουλο ...15 κμ απο Κυπαρισσία.Εχει κ χωματόδρομο για να ξεκ@βλ@$&9με...........
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
οικογενειακώς κατεβαίνω με το κουτί, δανειζ'ομαι κανα ποδήλατο.......
εγω ειμαι απο αρμενιους μετα τι κυπαρισσια.τελικα για διπλομα μιας και αυτο ηταν το θεμα δεν εδωσα.μαλλον την αλλη βδομαδα μου ειπαν απο τη σχολη
Παντως οσοι ειναι απο κατο, εχει απειστευτες διαδρομες για εντουρο. και για να απαντησω στον 700_Thespieis ειμαι κανονικος.
![]()
![]()
![]()
Τακις
Δυσκολα τα πραγματα φιλε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από kiparisia
εγω ειμαι απο αρμενιους μετα τι κυπαρισσια.τελικα για διπλομα μιας και αυτο ηταν το θεμα δεν εδωσα.μαλλον την αλλη βδομαδα μου ειπαν απο τη σχολη
Παντως οσοι ειναι απο κατο, εχει απειστευτες διαδρομες για εντουρο. και για να απαντησω στον 700_Thespieis ειμαι κανονικος.
![]()
![]()
![]()
Απο Νανσυ και πανω εχεις ελπιδες:rotflmao: :rotflmao:
να ντηθω γυναικα? λες να πιασει?
Τακις