Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 103

Θέμα: ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΠ ΕΝΤΟΥΡΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Μίλησα πριν λίγο με τους δικούς μας απο Χαλκίδα...

Πέρασαν πολύ όμορφα αλλά έβρασαν είχε πολύ ζέστη...

Δυστυχώς ο GAser είχε ένα τραυματισμό(γύρισε το πόδι του)... ελπίζω να μην είναι τιποτα σοβαρό ...

Ρε Ο Μητσάρας είναι σκληρό καρύδι.

Anyway, Περαστικά
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    o Δημητρης επεσε στην 2η ειδικη στο τελος και χτυπησε το δεξι του ποδι.
    οταν του μιλησα στον 2ο γυρο πονουσε αλλα συνεχισε ,,,
    ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο .

Μόλις γύρισα και εγώ απο το σκούπισμα του Πανελληνίου,μαζί με
    Μαριο,χωμάτινο,κostaYZ και ιατροδικαστή.
    Δυστυχώς τον Κούρλα δεν τον είδαμε καθόλου γιατί είχε μια έξοδο στην δεύτερη ειδική.
    Περαστικά του εύχομαι και γρήγορα πίσω στους αγώνες.
    Δεν ξέρω τι θα πούν οι ειδικοί εμένα πάντως ο αγώνας μου άρεσε πάρα πολύ.
    Τα πρώτα 30-35 χιλιόμετρα πέτρινα μονοπάτια και το υπόλοιπο ανοιχτό που
    παντού πήγαινες τάπα.
    Είχα και την τύχη με το Μάριο να κάνω την δεύτερη ειδική η οποία ήταν οτι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα σε enduro.
    Το πρώτο μισό πολύ γρήγορο(έως επικινδυνο)πήγαινες συνεχώς τάπα και το δεύτερο μισό πέρναγες 5-6 φορές μέσα απο ενα πολύ όμορφο ποτάμι.
    Ο γύρος του αγώνα δεν πρέπει να ήταν μόνο 74 χλμ αφού τα κοντέρ έγραψαν 90!!!
    Αφού εάν δεν έβαζα βενζίνη δεν μου έφτανε ούτε η ρεζέρβα για να κλείσω 1 γύρο.!!!(και χωρίς απώλεια βενζίνης απο πτώση)
    Παρά τα χλμ όμως έβγαινε άνετα και δεύτερος κύκλος.

Ισως απλά να είχα όρεξη σήμερα,πάντως το ευχαριστήθηκα τόσο που άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες για το επόμενο.

Γειά σας φιλαράκια, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τα περαστικά σας!!

Την είδα λίγο τάπας στην 2η ειδική αλλά η επιλογή μου να μην βάλω καινούργια λάστιχα αφού δεν με ενδιέφερε σοβαρά ο αγώνας, αποδείχτηκε τραγικό μου λάθος...

Σε μια δεξιά στροφή το παράκανα με το γκάζι, γλύστρισε ο πίσω τροχός και έφυγα φέτα στον μικρό κρεμό από κάτω με αποτέλεσμα να κλείσει τελείως το δεξί μου πόδι. Μετά το χειρουργείο αφαίρεσης των υλικών στο δεξί μου γόνατο το 1997, το πόδι δεν απέκτησε ποτέ πλήρη κάμψη και σταμάταγε στις 50-55 μοίρες.

Το βίαιο κλείσιμο του ποδιού με το δικό μου βάρος και του 300 έσπασε την σύμφηση 11 ετών... Δεν φώναξα γιατί από τον πόνο μου κόπηκε η μιλιά...

Κατάφερα να ξανανέβω στην ειδική και το ηλίθιο πείσμα μου αποφάσισε να το κυνηγήσω μέχρι τέλους (λαλακία μου γιατί τώρα πωνάωωωωωωωωωωωω τρελάααααααα).

Φυσικά στις υπόλοιπες ειδικές οδήγησα όπως όπως απλά για να τερματίσω.

Η ίδια ειδική στον δεύτερο γύρο2/5 μου επεφύλασε και άλλη έκπληξη, δυσάρεστη και αυτή, καθώς ένα ολοκαίνουργιο σύρμα τουλάχιστον 5 μέτρων μπλέχτηκε στον τροχό μου και με σταμάτησε βίαια. Χρειάστηκαν 21 λεπτά (!!!) για να καταφέρω να βγω από την ειδική αυτή και αφού με βοήθησαν 5-6 άτομα της οργάνωσης (οι οποίοι ήταν πολύ φιλικοί μαζί μου παρά τα συνεχόμενα μπινελίκια για την οργάνωση που έριχνα για 5 συνεχόμενα λεπτά στην διαπασών...) να βγάλω τροχό και να κόψουμε το σύρμα με κοφτάκια...

Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία, το πόδι μου πάγωσε και δεν μπορούσα να στηριχτώ όρθιος κλέινοντας την τελευταία απλή με 15 λεπτά καπέλο.

Αύριο πρωϊ πρωϊ στο Υγεία...

Ο αγώνας απαιτητικός λόγω ζέστης και τρελής σκόνης με πολύυυ μονοπάτι (σχεδόν 90%). Από τις 3 ειδικές η πρώτη extreme έγινε σε πολύ φαρδύ ξεροπόταμο με άμμο και κροκάλα και δεν μου άρεσε καθόλου.

Η δεύτερη - enduro μεγάλης διάρκειας σε παλιό στενό χωματόδρομο με συνεχόμενα περάσματα μέσα από ποτάμι με νερό και άλλο σημείο εκκίνησης-τερματισμού.

Η τρίτη - mx ήταν στημένη στην πίστα MX της Χαλκίδας με 3 τραπέζια 22+ μέτρων και μεγάλες ευθείες και τρελά μπερμ. Στην αρχή και το τέλος της είχε ξερό γλυστερό κομμάτι εντούρο.

Μπράβο στον Ισίδωρο Τσίκη και τον Γιώργο τον Βεζύρη, πρέπει να πήγαν πολύ καλα.

Γιώργο - geotriada πολύ χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά!
    Enduro Republic, Prime Minister

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    τι ειπες τωρα........πολυ κουραγιο και πεισμα εχεις..!!

σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα!

θα σε περιμενει και ο ιατροδικας στο νησι...χεχε

[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
    Γειά σας φιλαράκια, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τα περαστικά σας!!
    ...................
    ............
    .....

Δημήτρη πραγματικά λυπάμαι. Τι να πω, σκατομέρα σήμερα.
    Είχε αγώνες motocross πανελλήνιο εδώ & ένα παλικάρι έκανε τη κλείδα του κομμάτια.
    Σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά & να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο σοβαρό. Ας σε ταλαιπωρήσει όσο πιο λίγο γίνεται!
    Περαστικά & πάλι & σύντομα γερός & πιο δυνατός!

Περαστικά Δημήτρη.. και αν χρειαστείς βοήθεια για να πάς στο Υγεία αύριο το πρωί ,εδώ είμαστε !!

Δημήτρη,

περαστικά και από μένα.

Σε ψάχναμε γιά λίγο χαβαλέ...ελπίζω σύντομα.

Γλύστραγε πάρα πολύ γμτ.

Είχε περί τα 45 χλμ μονοπάτι,όπου σε κάποια σημεία ήταν πολύ "αντρικό",έτσι το είπαν οι οργανωτές στην ενημέρωση.

Τα υπόλοιπα 45χλμ,γιατί τόσα ήταν,χωματόδρομοι αλλά όχι φλαταδούρες,είχαν τις δυσκολίες τους,λούκια και βράχια,ιδίως προς το τέλος έμοιζε τράιαλ...αλλά ευτυχως ήταν το τέλος.

Αν δεν βρίσκαμε βενζινάδικο στο 58χλμ,σίγουρα θάχαμε προβλήματα.

ΧΩΜΑΤΙΝΕ ειλικρινά μπράβο είσαι θηρίο.Με το βαρίδι φορτωμένο....

ΖΗΣΣΙΣ bross σε άλλο επίπεδο πλέον.

O doc ανέβασε αποτελέσματα στο site του : http://www.offroadteam.gr/news.php?readmore=116

Πέτρο αυτός ο Μανωλίδης ποιος είναι???

Ισχυει ότι κάνει μόνο ενάμησι χρόνο endurο έτσι διάβασα σε ένα περιοδικό...???

περίσυ κέρδισε την γενική στο Αττικα

Που να ξέρω εγώ...

Γιατί ρωτάς εμένα????

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer

Την είδα λίγο τάπας στην 2η ειδική αλλά η επιλογή μου να μην βάλω καινούργια λάστιχα αφού δεν με ενδιέφερε σοβαρά ο αγώνας, αποδείχτηκε τραγικό μου λάθος...

Σε μια δεξιά στροφή το παράκανα με το γκάζι, γλύστρισε ο πίσω τροχός και έφυγα φέτα στον μικρό κρεμό από κάτω με αποτέλεσμα να κλείσει τελείως το δεξί μου πόδι. Μετά το χειρουργείο αφαίρεσης των υλικών στο δεξί μου γόνατο το 1997, το πόδι δεν απέκτησε ποτέ πλήρη κάμψη και σταμάταγε στις 50-55 μοίρες.

Το βίαιο κλείσιμο του ποδιού με το δικό μου βάρος και του 300 έσπασε την σύμφηση 11 ετών... Δεν φώναξα γιατί από τον πόνο μου κόπηκε η μιλιά...

Κατάφερα να ξανανέβω στην ειδική και το ηλίθιο πείσμα μου αποφάσισε να το κυνηγήσω μέχρι τέλους (λαλακία μου γιατί τώρα πωνάωωωωωωωωωωωω τρελάααααααα).

Φυσικά στις υπόλοιπες ειδικές οδήγησα όπως όπως απλά για να τερματίσω.

Η ίδια ειδική στον δεύτερο γύρο2/5 μου επεφύλασε και άλλη έκπληξη, δυσάρεστη και αυτή, καθώς ένα ολοκαίνουργιο σύρμα τουλάχιστον 5 μέτρων μπλέχτηκε στον τροχό μου και με σταμάτησε βίαια. Χρειάστηκαν 21 λεπτά (!!!) για να καταφέρω να βγω από την ειδική αυτή και αφού με βοήθησαν 5-6 άτομα της οργάνωσης (οι οποίοι ήταν πολύ φιλικοί μαζί μου παρά τα συνεχόμενα μπινελίκια για την οργάνωση που έριχνα για 5 συνεχόμενα λεπτά στην διαπασών...) να βγάλω τροχό και να κόψουμε το σύρμα με κοφτάκια...

Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία, το πόδι μου πάγωσε και δεν μπορούσα να στηριχτώ όρθιος κλέινοντας την τελευταία απλή με 15 λεπτά καπέλο.

Αύριο πρωϊ πρωϊ στο Υγεία...

Ο αγώνας απαιτητικός λόγω ζέστης και τρελής σκόνης με πολύυυ μονοπάτι (σχεδόν 90%). Από τις 3 ειδικές η πρώτη extreme έγινε σε πολύ φαρδύ ξεροπόταμο με άμμο και κροκάλα και δεν μου άρεσε καθόλου.

Η δεύτερη - enduro μεγάλης διάρκειας σε παλιό στενό χωματόδρομο με συνεχόμενα περάσματα μέσα από ποτάμι με νερό και άλλο σημείο εκκίνησης-τερματισμού.

Η τρίτη - mx ήταν στημένη στην πίστα MX της Χαλκίδας με 3 τραπέζια 22+ μέτρων και μεγάλες ευθείες και τρελά μπερμ. Στην αρχή και το τέλος της είχε ξερό γλυστερό κομμάτι εντούρο.

Μπράβο στον Ισίδωρο Τσίκη και τον Γιώργο τον Βεζύρη, πρέπει να πήγαν πολύ καλα.

Γιώργο - geotriada πολύ χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά!

Δημήτρη περαστικά και γρήγορα ξανά στο βουνό.
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Ισχύει για το παλληκάρι Μανολίδη ,πολύ φρέσκος στο χώμα με φυσική ταχύτητα....Φιλαράκι της παρέας του Κώστάκη Χαχάγια dirty bros....

Πολλά μπράβο στην green-cow racing team και περαστικα στον GASer

---Dum spiro, spero---

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF