υπομονη και δυναμη...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ανατριχίλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
μια ωρα πιο πριν ειμασταν μαζι..ηρθε με χαιρετησε μιλησαμε. με ενα χαμογελο οπως παντα.που εισαι ρε τι λεει??? διαβαζω μου λεει!!! να κανονισουμε κανενα κρασακι για αυριο μ λεει.οκ του λεω και φευγει...ειμαι σπιτι...6 χτυπαει το τηλεφωνο...σκοτωσαν τον μανο...δεος.σκατα.τρομος..δεν ξερω τα συναισθηματα..πηγα απτους πρωτους στο νοσοκομειο..μου ζητησαν να μπω για αναγνωριση..δεν το αντεξα..εκανα πισω..συγνωμη μανο...τι να πεις ομως στην μητερα του?? στον μπαμπα του? σοτν 12χρονο αδερφο του... ειμασταν στην εκκλησια ..καθομασταν ολοι η παρεα σου απεξω... ερχεται μια γριουλα και μας λεει..εμενα τον γιο μου τον πηρε ο θεος..τον μανο οχι...
αγαπω το ρεθυμνο.περνουσα τελεια..τωρα απλα το εχω σιχαθει...
το ονομα του παλιοπετσακα???
λαγουδακης ζαχαριας..να πεθανει ειναι εξιλεωση...τι τιμωρια να του δωσεις....πριν λίγο άκουσα ότι αφορμή ήταν ότι το παιδί καταλάθος τον σκούντιξε και του έπεσε το σουβλάκι..έλεος..δεν μπορώ να το πιστέψω..
Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του.Αν δεν αρχισουμε να σοβαρευομαστε θα βλεπουμε ολο και πιο συχνα τετοια φαινομενα.Οταν οι νομοι λειτουργουν,οχι με κριτηριο την προστασια των αδυνατων πολιτων αλλα με κριτηριο την ταχα μου ψευτοπολιτισμενη αποψη,τοτε μαθηματικα οδηγουμαστε στο να παρουμε ο καθενας την τυχη του στα χερια του.Λυπη για το παλληκαρι και για το επομενο παλληκαρι που θα βρεθει στον δρομο του επομενου καθαρματος.
BBBBBBBBB
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
....
για ποιο λογο ομως ρε φιλε εγινε το κακο?
![]()
για ενα σουβλακι...
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
συλλυπητηρια..τι να πεις...
αλλα να πω και το κοντό μου...
εκτός από το τι κθκια κυκλοφορούν...μήπως αποδεικνύεται και η πλήρης αποτυχία του υποτιθέμενου σωφρονιστικού συστήματος???
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
αλλα να πω και το κοντό μου...
εκτός από το τι κθκια κυκλοφορούν...μήπως αποδεικνύεται και η πλήρης αποτυχία του υποτιθέμενου σωφρονιστικού συστήματος???
μην το ψάχνεις γιατί πολύ απλά όλοι μας το γνωρίζουμε πως δεν θα βρεθεί η άκρη....![]()
![]()
τα θερμά μου συλλυπητήρια μόνο αυτό μπορώ να πω![]()
...Now that the wind called my name
And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...
και απ'οτι ακουσα τον πιασανε ενω επινε το καφεδακι του σε καφετερια
τι να πω ρε π@@@η ποιος καργιολης το μεγαλωσε αυτο το πραμα??:a015:![]()
μακαρι να τον ξαμασυναντησεις καποτε φιλε μου...ελαφρυ το χωμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
για ενα σουβλακι...
μα ειναι ποτε δυνατον!?
![]()
![]()
στην κρητη ολα ειναι δυνατον με τετοιους ψευτοπαλικαραδες που κυκλοφορουν
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Ψευτοπαλικαράδες αλλά και οπλοφορούν και να τι μπορούν να κάνουν...
Και ούλοι τση κατέχουμε και κανείς δεν τση καταγγέλει μη και τονε πούνε καταδότη.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)