Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: βάλε την πατάτα στη σακκούλα!!!

έτσι λοιπόν και εμείς απο πείσμα, δεν κάνουμε τίποτα και συνεχίζουμε να συμμετέχουμε στην καταστροφή έχοντας σαν δικαιολογία την ανευθυνότητα των εργοστασίων και των κυβερνήσεων και της....¨Ομορφα ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παπ δεν ειπα αυτο.....αν ξαναδιαβασεις καλα τι εγραψα θα καταλαβεις....αλλα επειδη θα ξεφυγει παλι η συζητηση....αν τυχει τα λεμε απο κοντα.....Κωστα το ιδιο....

υ.γ. παρακαλω για το κατοσταρικο...

στην ΑυστριΑ θυμαμαι απο πιτσιρικας πηγαιναμε με τον παππου μου στο οσυπερ μαρκετ με το καροτσακι ( ενα πανινο καροτσακι σαν εκεινα της λαϊκης αλλα απο μουσαμα)

πισω απο τα ταμια υπηρχαν παγκοι και γεμιζαμε το καροτσακι με τα προϊοντα κατευθειαν απο το καροτσακι του σουπερ μαρκετ...

βεβαια εκει ειχε και ανθρωπινα πεζοδρομια, και ανθρωπινους δρόμους και δεν ειχες κανενα πρόβλημα να περπατας 2 χιλιομετρα για να ψωνισεις... ή εναλλακτικως να πας με το ποδηλατο σου!

εδώ προσπαθεις να βγεις με το ποδήλατο και κινδυνευεις περισσοτερο και απο μοτοσυκλετιστη!

δε νομιζω πως θα γινουμε ευκολα ανθρωποι παντως!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    στην ΑυστριΑ θυμαμαι απο πιτσιρικας πηγαιναμε με τον παππου μου στο οσυπερ μαρκετ με το καροτσακι ( ενα πανινο καροτσακι σαν εκεινα της λαϊκης αλλα απο μουσαμα)

πισω απο τα ταμια υπηρχαν παγκοι και γεμιζαμε το καροτσακι με τα προϊοντα κατευθειαν απο το καροτσακι του σουπερ μαρκετ...

βεβαια εκει ειχε και ανθρωπινα πεζοδρομια, και ανθρωπινους δρόμους και δεν ειχες κανενα πρόβλημα να περπατας 2 χιλιομετρα για να ψωνισεις... ή εναλλακτικως να πας με το ποδηλατο σου!

εδώ προσπαθεις να βγεις με το ποδήλατο και κινδυνευεις περισσοτερο και απο μοτοσυκλετιστη!

+1000000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Σταυρο, well said!

εδω ψάχνεις με το κυαλι να βρεις κάδο για ανακύκλωση χαρτιού... Στη γειτονιά μου -και μένω κέντρο- αναγκάζομαι να πηγαίνω με τη μηχανή τα χαρτιά για να τα ρ?ξω σε ένα κάδο 4 χλμ μακρυα...

για τους μπλε, ούτε συζήτηση... έβαλαν ένα κοντα στο στενό μου και μετά από λίγο καιρό τον εξαφανίσαν... Πάλι με τη μηχανή τα μεταφέρω...

είμαστε πολύ πίσω, σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπη

Παλαιό μέλος
    Κατά την άποψη μου

Η τοποθέτηση που έχουν κάνει για το πρόβλημα της σακούλας είναι λάθος

Νομίζω ότι προσπαθούν να με κοροϊδέψουν παρουσιάζοντας το μισό πρόβλημα και την υποτιθέμενη μισή λύση.
    Η οποία βεβαίως μπορεί να δοθεί μόνο με ατομική μου ( μας ) συνεισφορά οικονομική και όχι μόνο.

Δεν αναφέρουν βέβαια ότι για να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα με τον τρόπο που προτείνουν θα πρέπει βρεθεί εναλλακτικός τρόπος και στην διαχείριση των σκουπιδιών.

Τη να την κάνω την πάνινη σακούλα στην αγορά προϊόντων όταν αναγκάζομε να αγοράσω πλαστικές σακούλες για τα σκουπίδια μου

Kαι μια ανακρίβεια (για να είμαστε ακριβοδίκαιοι). Βάλτε μια πλαστική σακούλα στον ήλιο και δεν θα αντέξει παραπάνω από 2-3 χρόνια πριν διαλυθεί. Τα 400 χρόνια που αναφέρονται στο βιντεάκι-παιχνίδι είναι υπερβολή και μάλλον ισχύει για σκληρά πλαστικά ή για ελαφρύτερα πλαστικά θαμμένα βαθιά στη γη σε περιβάλλοντα χωρίς υψηλή υγρασία και θερμότητα.
    Μάλλον...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

exete δει πως ειναι μια χωματερη;

περαστε απο περιφερειακη αιγαλεω και κοιταξτε δεξια μια που σκεπαζουν, και διπλα ακριβως εναν τεχνητο λοφο με προσφατη δενδροφυτευση, αυτη ειναι γεματη απο σκουπιδια της προηγουμενης 10ετιας!

δεν προκειται να τα ξαναδει ηλιος φιλε εχετλαιος!

Ναι, το γνωρίζω, έχω δουλέψει σε χωματερή.
    Φαντάσου ότι ξεθάψαμε δείγμα από χωματερή της δεκαετίας του 60 και βρήκαμε σχεδόν άθικτα τα περισσότερα (από χάμπουργκερ και πατάτες μέχρι πλαστικά). Γι αυτό και λέγω ότι έχει να κάνει και με το πως κατασκευάζεται μια χωματερή και που.
    Αυτά που κάνουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν είναι χωματερές, είναι κεκαλυμμένοι σκουπιδότοποι, κάτι πρόχειρο που απλά δεν μυρίζει και τόσο πολύ. Σε μια σωστά δομημένη χωματερή πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν 1002 παράγοντες (από τη γεωμορφολογία του εδάφους μέχρι την διαχείρηση των αερίων που θα διαφέυγουν προς τα επάνω και τα υποπροιόντα της αποδόμησης που θα διαφέυγουν προς τα κάτω και θα καταλήγουν στο νεράκι που πίνουμε). Εδώ μόνο προχειρα, καθότι ότι δεν φαίνεται δεν ενοχλεί τους ψηφοφόρους.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    κ γω το κανω......

πως αλλιως θα γυρισω τα αδεια μπουκαλια απο τις αμστελ???

βαζω δεκα σε καθε σακουλα,
    οποτε 7-8 παραπανω πρεπει να υπαρχουν!!!

Πάρε μια χάρτινη κούτα!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας