Χμ μιλάμε για μεταχειρισμένα πάντα. Αν μου έβαζαν καινούρια θα ανέβαινε το κόστος.
Μου σύστησαν έναν καλό μηχανικό στα Καμίνια. Θα τη μεταφέρω κάπως εκεί να μου τη δει.
Χμ μιλάμε για μεταχειρισμένα πάντα. Αν μου έβαζαν καινούρια θα ανέβαινε το κόστος.
Μου σύστησαν έναν καλό μηχανικό στα Καμίνια. Θα τη μεταφέρω κάπως εκεί να μου τη δει.
Life begins at 45°.
Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά!![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Περαστικά φίλε...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
περαστικα και προσοχη....
αλλα ετσι οπως τα περιεγραψες,νομιζω οτι δεν εφταιγες εσυ.....το φλας δεν σημαινει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προτερεοτητας,αλλα ΠΡΟΕΙΔΟΠΙΗΣΗ αλλαγης κατευθυνσης....αν ερχοταν η ΤΟΤΑ μπορει και να πληρωνε η ασφαλεια αυτου που σε εκλεισε....τωρα νομιζω οτι ειναι πια αργα....
![]()
Οκ από τη μία δεν έφταιγα φυσικά γιατί έχασα τον έλεγχο λόγω μαλακίας άλλων.
Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να πηγαίνω πιο αργά στο συγκεκριμένο δρόμο (όχι ότι έτρεχα ιδιαίτερα αλλά ένιγουει), να σκεφτώ ότι δεξιά λωρίδα άδεια/αριστερή γεμάτη, άρα προβλέπεται μαλακία, να φρενάρω πιο σωστά ίσως και όλα αυτά τα όμορφα που όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας για να αποφύγουμε τα χειρότερα, ακόμα κι αν δε φταίμε ποτέ. Αυτό δεν κάνουμε πάντα, να προβλέπουμε κάθε πιθανή μαλακία? Ε δεν το έκανα σωστά στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Τελικά κανά 600ρι θα μου βγει η ζημιά. Ας μου γίνει μάθημα ^^
Life begins at 45°.
περαστικα και σε σενα και στην τσεπη σου!![]()
![]()
κανε αυτο που λεει ο ΚΑΤΑΝΑS,δλδ κοιτα παντα μπροστα και βγαζε με το μυαλο σου συνεχεια "δρομους διαφυγης" σε περιπτωση στραβης.
ζητα απο τον operater να σου δωσει το cd που εχει κανει με το σεμιναριο ασφαλους οδηγησης στην πολη απο τον Θ.Χ.
![]()
περαστικα ρε!και κανα παπουτσακι δεν κακη ιδεα.
Αλήτη Άτομ παντου θα σε πετυχαίνω? TytyΗ πλάκα είναι ότι η επόμενή μου αγορά θα ήταν παπουτσάκι. Τώρα θα πάρω αναγκαστικά γιατί τα αθλητικά-για-τη-μηχανή σκίστηκαν. Για παντελόνι μάλλον δεν την παλεύω.
Life begins at 45°.