Για την τελευταία αρπαχτή θέλεις να πεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Για όσους δεν το ξέρουν, σκάνε και οι Maiden για την τελευταία συναυλία τους!!!
Trooper διαβάζεις;![]()
Α ρε buddy rich που είσαι να τους βάλεις τα γυαλιά...
Για την τελευταία αρπαχτή θέλεις να πεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Για όσους δεν το ξέρουν, σκάνε και οι Maiden για την τελευταία συναυλία τους!!!
Trooper διαβάζεις;![]()
Ευτυχώς που έρχεται και ο James Blunt![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Φίλε operater, συμφωνώ μαζί σου, αλλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Για την τελευταία αρπαχτή θέλεις να πεις...
Για μένα οι Maiden ήταν το γκρουπ που με έμαθε ν'ακούω μουσική,
και να παίζω μπάσο (21 χρόνια).
Έζησα μία εποχή όπου το απλά να έρθει ένα κλάσης Β μεταλογκρούπ ήταν Η ουτοπία.
Πως να ξεχάσω την πρώτη μέταλ συναυλία συναυλία των Saxon στη Ριζούπολη;
Η την πρώτη ονειρική συναυλία των Maiden στην ΑΕΚ στα Φιλαδέλφεια;
Ήταν ονειρικές στιγμές για μένα.
Αλλά, όπως λες, η αρπαχτή, αρπαχτότατη...![]()
παίδες θα συμφωνήσω μαζί σας.
η απόλυτη συναυλία ήταν τότε στο Ρόδον. ειχα πάει και τις δυο μέρες και είχα τρελλαθεί. και τισ δυο μέρες sold out.
αν και τώρα δεν ακούω και πολύ metal, θα ήθελα να πάω μιας και επέστρεψε ο Barlow.
Καλύτερη για μένα ever ήταν των Slayer στο rockwave στην Δραπετσώνα το 96. Το κεφάλι μου ήταν πιασμένο για μέρες. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την 2μετρη ξανθιά που κοπανιόταν στους Saxon, αλλά ούτε και την κακοήθη αύρα της ψαρίλας...![]()
Τι είπες τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από betrayer
Καλύτερη για μένα ever ήταν των Slayer στο rockwave στην Δραπετσώνα το 96;Και γ@μω τις συναυλίες!Και δεν θα ξεχάσω εκείνη την τρελή ανηφόρα που είχε μετά για να βγούμε στον κεντρικό δρόμο
![]()
θα γινει σφαγη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
επιτελους....ερχονται!!!στις 20 ιουλιου στον λυκαβυτο....iced earth,οι αυθεντικοι!!
με τον μαθιου μπραλοου στην φωνη και νεο μπασιστα,ερχονται μετα απο 6 χρονια απουσιας(ηρθαν και περυσι αλλα οχι με τον μπαρλοου) και ετοιμαζονται για πανικο!!!
http://www.rockemall.gr/default.aspx?pid=86&lid=4
εδω για εισητηρια κλπ κλπ
εγω παντως θα παω!ειναι το 1 απο τα 2 αγαπημενα μου συγκροτηματα και αφου τους σαμπαθ τους ειδα και με οζζυ(ακομα δε το πιστευω) και με ντιο,ηρθε η ωρα του μαθιου(γιατι περυσι δε ηταν καλοι χωρις αυτον)
θα ειναι και οι Venom μαζι, θα γινει μακιελλιο!!
αντε γιατι περσυ ηταν σαν ακουω τους judas priest .
τωρα για τους maiden δεν ξερω αν θα παω μετα την τελευταια συναυλια με ξενερωσαν!
Ναι, αλλά δεν είχαν έρθει οι motorhead...Αρχικά δημιουργήθηκε από betrayer
Καλύτερη για μένα ever ήταν των Slayer στο rockwave στην Δραπετσώνα το 96. Το κεφάλι μου ήταν πιασμένο για μέρες. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την 2μετρη ξανθιά που κοπανιόταν στους Saxon, αλλά ούτε και την κακοήθη αύρα της ψαρίλας...![]()
![]()
![]()
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Ναι, αλλά δεν είχαν έρθει οι motorhead...![]()
![]()
ειχαν παιξει οι saxon στην θεση τους ομως!:a51:
Ξέρεις ποιος είναι ο τελευταίος ντραμέρ των Saxon? Και από ποιό συγκρότημα ήρθε?Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
ειχαν παιξει οι saxon στην θεση τους ομως!:a51:
![]()
If you know what I mean... :wacko:
μην εισαι κακος..! τι εχει ο Di Anno?εχει βγαλει και 1?καλο σολο δισκο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ξέρεις ποιος είναι ο τελευταίος ντραμέρ των Saxon? Και από ποιό συγκρότημα ήρθε?![]()
If you know what I mean... :wacko:
ασε που ειχα παιξει σαπορτ με την μπαντα μου,οταν ειχε παιξει Ελλαδα(γκρειτ σαξες!)![]()
:rotflmao:
αισντ ερθ καλα να περασετε.
εγω θα παω μαιντεν και τζουντας .μεχρι εκει φτανουν τα λεφτα μου.και περιεργο μου ακουγετα ι που λες για τελευταια περιοδεια μαιντεν...δεν το εχω ακουσει πουθενα αλλου.
Συμπαθητικοί οι iced earth αλλά δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν κάτι περισσότερο από ένα επιτυχημένο κλώνο των Metallica εποχής 84-88 .
Maiden είδα το 99 στο περιστέρι στην περιοδεία της επανένωσης , κάποιοι μάλιστα ανάψαν καπνογόνα και ο Ντικινσον θεώρησε πρέπον να τους κανει παρατήρηση και καλά για λόγους ασφαλείας . Την νύφη πλήρωσε αν θυμαμαί καλά ο Χαρης που εισέπραξε μια μεγαλοπρεπέστατη και ελληνικοτατή φτυσιά , πράγμα που έκανε τον Ντικινσον εξωφρενη , εγκατέλειψε την σκηνή για κάνα 10λεπτό και οι άλλοι παίζανε το κομμάτι χωρίς στίχους .Πάντως νομίζω πως και οι Μειντεν αν ηθέλαν κάπως να προστατεύσουν την υστεροφημία τους θα έπρεπε από καιρό να το είχαν διαλύσει . Τέλος πλάκα νομίζω πως θα έχουν οι OBITUARY στο ΑΝ .....
![]()
Modenas Kriss 125