Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: τι μες λες ρε παιδί μου..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    επειδή παρεξηγήθηκα.. ασφάλεια, έχω. του πρότεινα να στείλω κάποιον να την φέρει. μικτή μάλιστα και μου στοιχίζει μια περιουσία. αυτός δεν έλεγε να καταλάβει ότι ούτε έχω πιει, και ζώνη φορούσα και ασφάλεια είχα. 1) ας έκανε αλκοτέστ. 2) ας μην έκανε εικασίες διότι εγώ ζώνη είχα, και αν είχε δει λίγο καλύτερα θα έβλεπε ότι δεν την έβαλα τότε 3) ας δεχόταν να την φέρει κάποιος την ασφάλεια μου. επίσης όσον αφορά την μηχανή, έχω ασφάλεια και τελειώνω τώρα το δίπλωμα (Α). όχι ότι είναι ελαφρυντικό. χρησιμοποιώ την μηχανή όσο λιγότερο μπορώ και όχι ώρες αιχμής μέχρι να βγει το ρημάδι.

Αυτό για το οποίο (νομίζω) στράβωσε ο widegr (δικαιολογημένα), είναι που λες πως ευτυχώς που δεν ήσουν με τη μοτοσυκλέτα, γιατί δεν έχεις δίπλωμα και (συνεπώς) ασφάλεια! Και σε ρωτάει (εμμέσως): Αν εσύ έπεφτες με ανασφάλιστη μοτοσυκλέτα σε έναν από τους επισκέπτες του forum και του προκαλούσες (χτύπα ξύλο) κάποια ζημιά, τι θα συζητούσαμε τώρα; Άλλη μια συζήτηση γεμάτη με βρσίδια και μπινελίκια εναντίον σου και εναντίον του αντίθετου κόμματος απ'αυτό που ο καθένας ψηφίζει, για το χάλι στο οποίο μας έχει οδηγήσει!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    στη θεση σου θα ελεγα και ενα ευχαριστω φιλε μου.

δε το ειχε σε τπτ να σε γραψει και να χασεις λιγο χρονο απο τη ζωη σου πηγαινοντας μεχρι το τμημα για να αποδειξεις οτι ειχες ασφαλεια.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    στη θεση σου θα ελεγα και ενα ευχαριστω φιλε μου.

δε το ειχε σε τπτ να σε γραψει και να χασεις λιγο χρονο απο τη ζωη σου πηγαινοντας μεχρι το τμημα για να αποδειξεις οτι ειχες ασφαλεια.
    μα δεν στράβωσα με την ασφάλεια..ίσα ίσα που λογικό ήταν. αυτό όμως που δεν ήταν λογικό ήταν να καθόμαστε να παίζουμε την κολοκυθιά ήπιες δεν ήπιες..ας μου κάνει αλκοτέστ να τελειώνουμε. όπως είναι γελοίο να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και οτι φορούσα ζώνη την στιγμή που φορούσα. για να μην πω ότι είναι γελοίο αυτό το υφάκι του έλα πες μου αφού δεν έχεις, εσύ (δεν κατάλαβα τι είμαι εγώ) σιγά μην έχεις κτλπ..ή πες μου το να πω στην κοπελιά να πεταχτεί να μου την δώσει η γράψε με στην τελική.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Αυτό για το οποίο (νομίζω) στράβωσε ο widegr (δικαιολογημένα), είναι που λες πως ευτυχώς που δεν ήσουν με τη μοτοσυκλέτα, γιατί δεν έχεις δίπλωμα και (συνεπώς) ασφάλεια! Και σε ρωτάει (εμμέσως): Αν εσύ έπεφτες με ανασφάλιστη μοτοσυκλέτα σε έναν από τους επισκέπτες του forum και του προκαλούσες (χτύπα ξύλο) κάποια ζημιά, τι θα συζητούσαμε τώρα; Άλλη μια συζήτηση γεμάτη με βρσίδια και μπινελίκια εναντίον σου και εναντίον του αντίθετου κόμματος απ'αυτό που ο καθένας ψηφίζει, για το χάλι στο οποίο μας έχει οδηγήσει!
    και στην μηχανή έχω ασφάλεια. δεν θα κυκλοφορούσα ανασφάλιστο όχημα ούτε μέχρι το περίπτερο. τώρα το πως γίνεται να έχω ασφάλεια χωρίς δίπλωμα..ρωτήστε τον ασφαλιστή μου. από όσο ξέρω αν χτυπήσω κάποιον για την επόμενη βδομάδα που δεν θα έχω το δίπλωμα πάνω κάτω, τον καλύβει κανονικά η ασφαλιστική μου και με την σειρά της στρέφεται εναντίον μου για να διεκδικήσει τα λεφτά της στο ακέραιο.

μα δεν στράβωσα με την ασφάλεια..ίσα ίσα που λογικό ήταν. αυτό όμως που δεν ήταν λογικό ήταν να καθόμαστε να παίζουμε την κολοκυθιά ήπιες δεν ήπιες..ας μου κάνει αλκοτέστ να τελειώνουμε. όπως είναι γελοίο να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και οτι φορούσα ζώνη την στιγμή που φορούσα. για να μην πω ότι είναι γελοίο αυτό το υφάκι του έλα πες μου αφού δεν έχεις, εσύ (δεν κατάλαβα τι είμαι εγώ) σιγά μην έχεις κτλπ..ή πες μου το να πω στην κοπελιά να πεταχτεί να μου την δώσει η γράψε με στην τελική.
    ε ενταξει ρε φιλε...προσπαθουσε να δικαιολογησει τη στολη του με τον πλεον χαζο τροπο ψαρωματος αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι φευγοντας απο τετοια περιπτωση λες ευχαριστω

over

Μανιβελάτο μέλος
    ε ενταξει ρε φιλε...προσπαθουσε να δικαιολογησει τη στολη του με τον πλεον χαζο τροπο ψαρωματος αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι φευγοντας απο τετοια περιπτωση λες ευχαριστω

over

μα γιατί το δέσατε κόμπο ότι δεν είπα? πάντα λέω..(ασχέτως αν το πιστεύω)

μα γιατί το δέσατε κόμπο ότι δεν είπα? πάντα λέω..(ασχέτως αν το πιστεύω)

ετσι φανηκε.

στη προκειμενη περιπτωση θεωρω οτι επρεπε και να το πιστευες.

Μανιβελάτο μέλος
    ετσι φανηκε.

στη προκειμενη περιπτωση θεωρω οτι επρεπε και να το πιστευες.

να σου πω..θα ήμουν πιο θετικός και θα το πίστευα αν δεν είχε προηγηθεί όλο αυτό το χαζό ψάρωμα..δεν είμαι αχάριστος..απλά δεν μ αρέσουν τέτοιου τύπου βλακείες.. άντε κατεβείτε Κρήτη να κεράσουμε καμιά μπύρα όλο πίνουμε άντε, καλοκαιράκι είναι λέμε..

να σου πω..θα ήμουν πιο θετικός και θα το πίστευα αν δεν είχε προηγηθεί όλο αυτό το χαζό ψάρωμα..δεν είμαι αχάριστος..απλά δεν μ αρέσουν τέτοιου τύπου βλακείες.. άντε κατεβείτε Κρήτη να κεράσουμε καμιά μπύρα όλο πίνουμε άντε, καλοκαιράκι είναι λέμε..
    ρε θα ρθω κρητη και θα πινουμε μπυρες????

τελειωσε η ρακι ???τσιφουτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    ρε θα ρθω κρητη και θα πινουμε μπυρες????

τελειωσε η ρακι ???τσιφουτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Makis..πιάσε δυο ρακές λέμε..έχουμε μουσαφίριδες

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF