Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 100

Θέμα: Εχουν τρελλαθει οι ακτοπλοϊκες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Θα σε ενημερώσω αλλά μη μου κολλάς πολύ γιατί πάντα είχα την περιέργια να μάθω τι βάθος έχει ο δίαυλος της Ηγουμενίτσας

16 μέτρα από φάρο σε φάρο.Πως φαίνεται ο παλιός :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    16 μέτρα από φάρο σε φάρο.Πως φαίνεται ο παλιός :rotflmao:
    :rotflmao:
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

ρε μαγκες ολα καλα με τις Αφρικες ,τις Ευρωπες ..........αλλα το μονο ,το ενα και μοναδικο που με προβληματιζει ειναι..................ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΦΑΣ ΕΚΕΙ ???? εκτος αν τρως 3 φορες πρωινο

π.χ. Τσεχια ,φθηνη εκδρομη .........εχει αξιοθεατα ,εχει ποτα ,εχει πουτ@νες(για τους κ@βλιαριδες) .......αλλα τι να φας ??

τι να ξερουν απο πεινα ?? στην Τουρκια ειπα στον ξενοδοχο φτιαξε μου ενα κρυο σαντουιτς σπεσιαλ .........και τι μου εφερε ο μ@λακας ?? μισο μπαστουνι ψωμι με λιγο κασερι και πρασινη πιπερια :rotflmao: ........εβγαλα την πιπερια και εφαγα το υπολοιπο σαν το λιονταρι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Με 151 ευρώπουλα πηγαινοέρχομαι Ηγουμενίτσα Βενετία.Και με 30 τη μέρα μένω στο Da Romano υπεργαμηστερό οικογενειακό ξενοδοχειάκι στο Paderno del Grappa.

Live your myth in Greece
    300 ευρώ περίπου θέλει πήγαινελα δικάβαλο Πάτρα Ανγκόνα, με 10+ ώρες ταξίδι.

έχουμε ξεφτυλιστεί τελείως..

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Πέρσι ίδιο καιρό
    Κρήτη πήγαινε - έλα
    1 άτομο καταστρωμα και μια μικρή μηχανή:
    2007: 82? (ΑΝΕΚ μαζί με εκπτώσεις)
    2008: 93?!!!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    300 ευρώ περίπου θέλει πήγαινελα δικάβαλο Πάτρα Ανγκόνα, με 10+ ώρες ταξίδι.

έχουμε ξεφτυλιστεί τελείως..
    21 ωρες
    Στην "ακουμπανε" οταν πας να φας να πιεις και να κοιμηθεις...οποτε ειναι σαν να πηγες με την Ολυμπιακη.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Γνωρίζει κανείς από εσάς οτι ένα πλοίο για να πάει στη Βενετία και να γυρίσει χρειάζεται 350 τόνους fuel oil ενώ για την Ancona θέλει 260 και οτι πρέπει να πληρωθούν 100 άτομα που δουλεύουν μέσα στο πλοίο; Δεν δικαιολογώ κανέναν, σαφώς και υπάρχει κέρδος αλλιώς δε θα υπήρχαν ναυτιλιακές τώρα.... αλλά τα έξοδα που έχει ένα πλοίο τα έχει φανταστεί κανείς;
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Re: Εχουν τρελλαθει οι ακτοπλοϊκες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Sorry για το ασχετο του θεματος αλλα ειναι τελειως παλαβοι με αυτα που ζητανε στις ακτοπλοϊκες...

δυο ατομα και μια μηχανη 260 ευρω πηγαινε - ελα στην Σκοπελο απο Αγ. Κωνσταντινο!!!!

:hypnotize

45 ευρω χρεωνουν την μοτοσικλετα!!! (μονο να πας, μην μπερδευεστε...)

Και φυσικα να μην αναφερω το τι τιμες ειδα σε δωματια και ξενοδοχεια στην Σκοπελο....

....

έλεος

Η κατασταση δεν παίζεται πλέον... κατα τ' αλλά θέλουν -μερικοι- να ζουν απο τον τουρισμο

Οσο για τα δωματια... αν δείτε σε τι σπίτι έμεινα στην Τοσκάνη για 60 ευρώ.... εδώ "απλά" θα το χρέωναν 200,00...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οντως ειναι τραγικη η κατασταση.

εγω πραγματικα ελπιζω να παω Misano τελος Αυγουστου να δω και το motoGP και να γουσταρω.

κατα τ'αλλα στο εξοχικο και ο τσαμπας ζει!!
    :rotflmao:

Ο κούκος αηδόνι θα θα μας βγει η φετινή ετήσια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    πριν 2 χρονια εψαχνα να παω ταξιδι του μελιτος με την γυναικα μου....

σε ενα πολυ καλο ξενοδοχειο στην Σαντορινη και αεροπορικα εισιτηρια πηγαινε-ελα για 7 μερες θα μας στοιχιζε €1100 το ατομο χωρις φαγητο....και φυσικα χωρις τα επιεπλον εξοδα που θα καναμε στο νησι ( ποτακια, μηχανακι ενοικιαση κτλ, κτλ, κτλ !)

με €1150 το ατομο πηγαμε τελικα για 7 μερες παλι, στις Μαλβιδες, σε ξενοδοχειο που απλα ΔΕΝ συγκρινοταν με της Σαντορινης, πανω σε ενα ονειρικο και παραδεισενιο νησακι με το φαγητο να συμπεριλαμβανεται στην τιμη αυτη, μα τις εξαισιες καταδυσεις μας και μα ανθρωπους απιστευτα ευγενικους και φιλοξενους !!

Ρε γ@μωτο τι γίνεται ????
    Τι μπουρδ€λο είμαστε …για την ακρίβεια το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ…
    Live your myth in Greece…

Re: Εχουν τρελλαθει οι ακτοπλοϊκες!

Sorry για το ασχετο του θεματος αλλα ειναι τελειως παλαβοι με αυτα που ζητανε στις ακτοπλοϊκες...

δυο ατομα και μια μηχανη 260 ευρω πηγαινε - ελα στην Σκοπελο απο Αγ. Κωνσταντινο!!!!

:hypnotize

45 ευρω χρεωνουν την μοτοσικλετα!!! (μονο να πας, μην μπερδευεστε...)

Και φυσικα να μην αναφερω το τι τιμες ειδα σε δωματια και ξενοδοχεια στην Σκοπελο....

Ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν και τα φθηνα αλλα αυτα ειναι οι εξαιρεσιες που επιβεβαιωνουν τον κανονα...

Επειδη το φαινομενα δεν αφορα μοναχα το ομορφο νησι της Σκοπελου αλλα ολα τα νησια της χωρας

Να πα να γ@μηθειτε και το υπουργειο ναυτιλιας και οι ακτοπλοϊκες και οι ξενοδοχοπανσιονρουμστουλεταδες μαζι...

Και μετα απορουμε γιατι πανε στην Τουρκια οι τουριστες....
    EL??
    για ποιο καραβι λες? το αργο ή το "γληγορο"?

βασικα και τα 2 το ιδιο ειναι αλλα το "γληγορο" το πληρωνεις και ειναι σαν το αργο!!

μην κοιτας τιμες ξενοδοχειων απο τωρα, δεκαπενταυγουστο μπορεις να βρεις δωματιο με 15? ακι ας ζητανε 60? !!

το οδικο δικτιο στην Σκοπελο ειναι 37 Χλμ. οποτε θες λιγοτερο απο 2 ωρες για να το γυρισεις αλλα εχει άλλα καλα!

άν θες οποιανδηποτε πληροφορια/βοηθεια πες μου!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εμαθα πως μια εβδομα στην Τυνησια με ΟΛΑ τα εξοδα πληρωμενα (φαγητου συμπεριλαμβανομενου) κοστιζει 500 ευρω...

φυσικα μιλαμε για χλιδατο ξενοδοχειο, και προγραμμα με περιηγησεις και ξαναγηση στα αξιοθεατα (ακομα και βολτα στην ερημο σε πανε με τζιπουρα)

οκ, ειναι "κονσερβα" διακοπες και δεν ειναι του γουστου μου, απλα το αναφερω για να καταλαβουμε ποσο μ@λ@κες ειμαστε....

Ειναι σουπερ , εχω παει ''κονσερβα''!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Α ξεχασα , διακοπες στην ΛουτσΑ , φθηνα οικονομικα και μαπα.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF