Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: ΝΕΟΣ ΣΤΑ V Strom....ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΛΕΜΕ....

Καλορίζικο, καλοτάξιδο, αγρατζούνιστο και πάντα όρθιος φίλε!!!

Να το χαίρεσαι να πούμε το στρόμα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ak2
    Φιλε siokata ο μακινας δεν ειναι πλεον επισημος αντιπροσωπος suzuki. Σαφως καλοταξιδο - σιδερενιος και παντα ορθιος αδελφε. Παντα με προσοχη στα φαναρια και στις διασταυρωσεις γιατι από ηλιθιους και ασχετους οδηγους (αυτοκινητων) ειναι γεματη η χώρα.......
    Να την προσεχεις σαν τα ματια σου

εννοεις οτι ειναι παραεισαγωγεις?σε αυτην την περιπτωση αν βγαλει καποια βλαβη τι γινεται?την αναλαμβανει?
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Παλαιό μέλος
    ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΧΩ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Καλορίζικο φίλε να το χαίρεσαι και το νού σου!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

εννοω οτι δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος suzuki. Τι μπορει να σημαινει αυτο?????
    Ισως τιποτα -----ισως ομως και πολλα....Δηλαδη σε μια ενδεχομενη βλαβη(θεος φυλαξη) μπορει ο Σφακιανακης να σου πει ¨"κυριε μου δεν το πηρες απο dealer του δικτυου πωλησεων οποτε δεν αναλαμβανω και εγω το κοστος πιθανης επισκευης ή αντικαταστασης(ασχετα που ειναι υποχρεωμενος βαση νόμου).

Συμφωνω με τον φιλο που λεει "μη μασας".Αλλα αν συμβει θα ειναι εκει για να σε υποστηριξη και να σου βρει λυση??????Γιατι οι ελληνικες αντιπροσωπιες σε ολα ειναι για τον π****ο.
    Αυτα τα ολιγα απο εμενα .......παντα διατυπονω την προσωπικη μου γνώμη(με λιγα ορθογραφικα λαθακια;-) ).

Μη το γκαντεμιαζεις ρε Αντωνη το παληκαρι με τα καλοριζικα, Δεν ειναι ζημιαρικα τα vstromia. Κ εμενα κατι τετοια μου λεγανε οταν το πηρα απο παραεισαγωγεα και το μηχανακι δεν εχει καψει ουτε λαμπα και εχω γυρισει την μιση Ελλαδα, δικαβαλος και φορτωμενος, με τερμα γκαζι στην εθνικη. Να σημειωσω πως ουτε μια φορα δεν το εχω παει σε εξουσιοδοτημενο και τις βαλβιδες οπως εχω πει και αλλου, θα τις κοιταξω οποτε με ειδοποιησουν.

Βρε δεν το γκαντεμιαζω το παιδι για ονομα του θεου....Απλα διατυπωσα την απ[οψη μου σχετικα με το θεμα. Ολοι να ημαστε γεροι και παντα ορθιοι.......

κι ομως φιλε μου τον εχει στο επισημο site της suzuki http://www.suzuki.gr/motos/sales.php
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..

φιλε siokata τον εχει για ανταλακτικα αν διαβασες καλα.....οχι για πωλησεις η service

καλοταξιδος και παντα ορθιος. προσεχε στην αρχη αλλα και στην συνεχεια. ειναι αρκετα βαρυ το εργαλειο. 2 φορες εν στασει επεσα ο καραγκιοζης

ευχαριστω πολυ ρε φιλε....διαβασα το thread για τον τερζη και επαθα καπως,εγω το πηρα απο τον μακινα που δεν ειναι επισημως(μιλησα με τον ρακα και μου ειπε οτι δεν νομιζω ο μακινα να εδωσε παραεισαγωγης)αυτο που με καει ομως ειναι αυτο που λετε αν εχει 49 αλογα απο γαλλια.το δικο μου γραφει japan επανω...την δευτερα τηλ στον εισαγωγεα....
    "μοτοσυκλετα"..

νομιζω πως ολα γραφουν japan. απλως για λογους για τους οποιους δεν ειμαι σιγουρος ( μαλλον φορολογια ) εχει δυο τυπους. με λιγοτερα και περισσοτερα αλογα. ενα τηλ. με αριθμο πλαισιου λυνει καθε απορια. αν το πηρες ομως 7200 μαλλον με τα 72 αλογα εχεις.

πηρα τηλ στην 24ωρη εξυπηρετηση suzuki εδωσα τα στοιχεια και μου ειπαν θα με τηλ την δευτερα γιατι το σκ ειναι κλειστα τα γραφεια τους
    "μοτοσυκλετα"..

Παλαιό μέλος
    Οι διαφορες βασικα ειναι στην τιμη.Εγω ψαχνομα για στρωμα η σου μπου φου το βρισκω 6500
    παραεισαγωγη και 7200 σφακιανακης με χουφτες καγκελα και την χαζοκουτα πισω.
    αφαιροντας το κοστος των αξεσουαρ ερχεσαι μια η αλλη.
    Παντως και τα αλλα καληπτοντε απο εγγυηση..να μη σου πω και καλλιτερη η μαλλον ποιο γρηγορη

...λοιπον μου τηλ απο σφακιανακη και μου ειπαν οτι η μοτο ειναι δικια τους και οτι εχω κανονικα εγγυηση ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΓΥΗΣΗ και πως οτι χρειαστω ειναι στην διαθεση μου...
    "μοτοσυκλετα"..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF