Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΣΤΟ V-strom

ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΟΧΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 22ΧΛΜ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΚΙΛΥΝΔΡΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΥΛΑ!!!!ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΙΓΚΗΝΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΔΩΣΑ ΤΟ V-STROMΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΑΣ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλορίζικο και άπεφτο ρε telouba.Αλλη φάση τα τετρακύλινδρα

Καλοταξιδος και μονο φιλτρα και λαδια να του αλλαζεις. Ασε τις βαλβιδες και τις αηδιες για τους αλλους. Πηρες το μαθημα σου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η ΜΟΝΗ ΞΕΝΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΙΛΟΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1500 ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ???

εχεις πμ

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ??

Παλαιό μέλος
    ΦΙΛΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ

Παλαιό μέλος
    Καλοτάξιδος!

ΥΓ Μην ακούς τις φωνές για τις βαλβίδες! :o

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΤΟ SPYBALL 6527.ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑ.ΜΑΛΑΚΙΑ!!ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ SUZUKI?

Παλαιό μέλος
    Πρέπει να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία και είναι πολύ πιθανό να σου ζητήσουν να τον τοποθετήσουν αυτοί.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF