![]()
![]()
![]()
Κριμα...κριμα....κριμα....
ο αλλος οδηγος που σταματησε τον φορτηγατζη...δεν ειδε το ατυχημα???
βλεποντας την ωρα του ατυχηματος,και το σημειο που εγινε.....μου φαινεται πολυ ''χοντροκομμενο'' να σηκωθει καποιος και να φυγει απο τον τοπο ενος ατυχηματος....θα υπηρχαν αρκετοι αυτοπτες μαρτυρες λογικα....αφου δεν ειμασταν μπροστα δεν μπορουμε να κατηγορησουμε τον οδηγο χωρις να ξερουμε τα γεγονοτα....και τι φορτηγο δεν ξερουμε τι ηταν....μεγαλο???μικρο????ΤΙΡ???
τα ''Π'' δεν πεταχτηκαν ''ξαφνικα''.....μπορει να υπηρχαν μονο απο την προηγουμενη.....μπορει τα τελευταια 10 χρονια.....και ειναι σιγουρα 10000000000000% παρανομες.....αν τις εβαλε ο μαγαζατορας απο μονος του ειναι εγκληματιας....αν τις εβαλε με αδεια απο τον Δημο ( η απο οποιον δινει τετοιες αδειες),ειναι απλα λαμογιο και μαλακας.....και ο υπευθηνος και εγκληματιας ειναι η αρμοδια υπηρεσια......εδω εχουν καλυψει και ενα μερος της διαβασης πεζων....:a31:
δεν μας ειπες αν αυτην την διαδρομη την εκανε συχνα ο φιλος σου....η ηταν η πρωτη φορα.....
οταν απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα θα πω την γνωμη μου.....και την αποψη μου....
και παλι συλληπυτηρια στην οικογενεια.....![]()
![]()
![]()