Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 169

Θέμα: Το νέο project του Στέλιου Κούλογλου και της ομάδας του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Δεν μου λετε ολοι εσεις της γενιας των 700 ευρω(κι εγω καπου εκει ειμαι κι ας ειμαι μεγαλυτερος σε ηλικια,για να μην παρεξηγηθω) ξερετε τι "καθαριζει" ετησιως ο κυριος Κουλογλου καθε χρονο?(αν θυμαμαι καλα ειναι πανω απο 10 χρονια η εκπομπη του).
    40.000 με 50.000 χιλιαρικακια ευρω.Τοσα παιρνει ο αγωνιστης κυριος Κουλογλου.
    Για ξανασκεφτειτε το λοιπον.Επανασταση εκ του ασφαλους νομιζω λεγεται.
    Νομιζω εισαι πολυ λα8ος φιλε μου.Δλδ να υπο8εσω και ο λαζοπουλος σε χαλει που παιρνει τετοιους μισ8ους.

Εγω επι παραδειγματι μαρεσει που ο πιο πλουσιος αν8ρωπος στον κοσμο βγηκε και ειπε αυτα:http://www.enet.gr/online/online_fpa...55384,32772568

Στην τελικη για να κανει ο,τι κανει νομιζω πως ουτε ειναι ευκολο ουτε ακινδυνο..καλα κανει λοιπον και τα παιρνει.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Το ποσον μπορει να ειναι λαθος(μικροτερο).Θα επανελθω σ αυτο.Δεν εχει να κανει το ρεπορταζ με το οτι εχει πετυχει ο Κουλογλου σαν επαγγελματιας.Φυσικα και με χαλανε τα ποσα του Λαζοπουλου.
    Ειπα εγω να κοπει η εκπομπη του?Διαβαστε το αλλο ποστ "κοπηκε το RWF".
    Αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να βλεπουμε ολες τις οψεις του νομισματος.Οσο με χαλανε οι αμοιβες του Κουλογλου,αλλο τοσο με χαλαει το σπιτι της Δαμανακη στον Διονυσο,το γειτονικο σπιτι του Τσιπρα,οι αμοιβες του Λαζοπουλου κλπ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Δεν μου λετε ολοι εσεις της γενιας των 700 ευρω(κι εγω καπου εκει ειμαι κι ας ειμαι μεγαλυτερος σε ηλικια,για να μην παρεξηγηθω) ξερετε τι "καθαριζει" ετησιως ο κυριος Κουλογλου καθε χρονο?(αν θυμαμαι καλα ειναι πανω απο 10 χρονια η εκπομπη του).
    Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε...
    Να σου θυμίσω ότι η Μπόκοτα δούλευε στο ίδιο κανάλι με τον Κούλογλου... Και προφανώς παίρνανε τα ίδια ή παραπλήσια χρήματα... Και στην τελική δεν δήλωσε αγωνιστής. Μπερδεύτηκες φίλε μου. Αν συμμετείχε στην πολιτική, ή αν δήλωνε συνδικαλιστής θα είχες ένα δίκιο...
    Ο Κούλογλου από το μηδέν σχεδίασε και δημιούργησε μία εκπομπή που δεν προϋπήρχε. κατάφερε να προσελκύσει διαφημιζόμενους.

Και ατάκες του τύπου "καθαρίζει" βγάζουν κομπλεξισμό... Μαγκιά του! Έχεις χάσει την μπάλα...

Άκου επανάσταση εκ του ασφαλούς... Τι καλά που μας άνοιξες τα μάτια...

Επαγγελματική δραστηριότητα με καλή απόδοση λέγεται! Και αν δεν έχεις την φαντασία να καταφέρεις κάτι παραπλήσιο και για τον εαυτό σου, δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από το μυαλό σου. Ούτε οι κυβερνήσεις ούτε τα καθεστώτα, ούτε τα 700 ευρώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε...
    Να σου θυμίσω ότι η Μπόκοτα δούλευε στο ίδιο κανάλι με τον Κούλογλου... Και προφανώς παίρνανε τα ίδια ή παραπλήσια χρήματα... Και στην τελική δεν δήλωσε αγωνιστής. Μπερδεύτηκες φίλε μου. Αν συμμετείχε στην πολιτική, ή αν δήλωνε συνδικαλιστής θα είχες ένα δίκιο...
    Ο Κούλογλου από το μηδέν σχεδίασε και δημιούργησε μία εκπομπή που δεν προϋπήρχε. κατάφερε να προσελκύσει διαφημιζόμενους.

Και ατάκες του τύπου "καθαρίζει" βγάζουν κομπλεξισμό... Μαγκιά του! Έχεις χάσει την μπάλα...

Άκου επανάσταση εκ του ασφαλούς... Τι καλά που μας άνοιξες τα μάτια...

Επαγγελματική δραστηριότητα με καλή απόδοση λέγεται! Και αν δεν έχεις την φαντασία να καταφέρεις κάτι παραπλήσιο και για τον εαυτό σου, δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από το μυαλό σου. Ούτε οι κυβερνήσεις ούτε τα καθεστώτα, ούτε τα 700 ευρώ.
    +955

Μην κοιτάτε τι μισθό παίρνουν οι άλλοι, κοιτάξτε πως μπορείτε να παρετε κι εσεις αντίσοιτχες απολαβές.

Πληροφοριακά, 40-50,000 ευρώ ετησίως, μπορεί να ακουγονται πολλά, αλλα ειναι ο μέσος όρος μεσαίου στελέχους σε οποιαδήποτε εταιρία (κι επειδή μπορεί ν' ακουστεί "γκλαμορους" αυτό, τέτοιες θέσεις και μισθοι σημαινουν συνήθως πανω απο 10ωρα ημερησίως - το 8ωρο το έχουμε )

Να προσθέσω επίσης οτι ενας κρατικοδίατος διορισμένος διευθυντής υπουργείου ενδεχομένως να παίρνει περισσότερα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    πωπωπω φιλε
    αυτα τα επιχειρηματα μου ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι, και ειναι και πρωι

Τι σε νοιαζει ρε φιλαρακο ποσα παιρνει ο Κουλογλου?αυτος εκανε οτι εκανε στην ζωη και μπορει να παιρνει και 1 μυριο ευρω το μηνα

Παιρνει λοιπον ενα μυριο το μηνα και αντι να παιρνει κοκες στην Μυκονο, και να σου λεει παραμυθια κανει ρεπορταζ και προσπαθει μεταξυ αλλων να <<ξυπνησει>> και να αφυπνισει ολα εμας τα ζωα,

Εμεις οι Ελληνες αν δεν βγει να μας καποιος: "Ετσι ζειτε ζωα" ΔΕΝ προβληματιζομαστε καθολου,

οποτε αν σε νοιαζουν οι μισθοι, ρωτα ποσα παιρνει Η ΠΑΠΑΡΙζου η καλομοιρα κλπ κλπ και συγκρινε τι <<εργο>> προφερει ο καθενας..

καλημερες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Κλασσικά ελληνικά...
    Πετυχημένος ο απέναντι; Να πεθάνει, να του πέσει το σπίτι, να του κλέψουν το αυτοκίνητο, να του βιάσουν την κόρη, να ...να....να...
    Και όχι (φυσικά!) πως θα καταφέρω και εγώ να γίνω επιτυχημένος.
    Κλασσικότατο!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    +955

Μην κοιτάτε τι μισθό παίρνουν οι άλλοι, κοιτάξτε πως μπορείτε να παρετε κι εσεις αντίσοιτχες απολαβές.
    Σκληρο αλλα αληθινο!

ΧΙΛΙΑ μπραβο στους αυτοδημιουργητους...
    ΜΠΡΑΒΟ και ΧΙΛΙΑ μπραβο στον Κουλογλου που επιτελους βγηκε και εκραξε -τιποτα δεν θα συμβει, κανεις δεν θα συγκινηθει- αλλα καποιοι που τραβαν(μ)ε ζορι θα το εκτιμησουν.

Απλα αυτο που με ποναει πιο πολυ ειναι οτι δεν θα μπορεσω να αφησω τιποτα στα παιδια μου.... Αν καταφερω ποτε να κανω με τετοια ακριβεια και κοστος ζωης πλεον....
    Νίκος
    Open Horizons

Ύποπτο Μέλος Το avatar του/της betrayer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ΧΙΛΙΑ μπραβο στους αυτοδημιουργητους...

Κι άλλα τόσα Ταξιδευτή. Σε μερικούς πραγματικά αξίζουν. Σε άλλους που παίρνουν όμως 50.000 το μήνα για να συντηρούν το σύστημα αξίζει κάτι άλλο...
    Την υγειά μας να έχουμε κι όλα τ'άλλα χάρισμά τους.

Επειδή βλέπω ότι το θέμα ενδιαφέρει , θα ήθελα να σας πω κάποια πράγματα που ίσως δεν ξέρετε από μέσα , όχι με σκοπό να «αγιοποιήσω» τον Κούλογλου ( και τον κάθε Κούλογλου) ….

Η εκπομπή ΡΧΣ και Θεματική Βραδιά ΔΕΝ είναι παραγωγές της ΕΡΤ αλλά εξωτερική εταιρία παραγωγής που πουλάει το προϊόν στην ΕΡΤ ,πράγμα που σημαίνει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους συντελεστές της δεν είναι κρατικοδίαιτος υπάλληλος της ΕΡΤ…
    Το κόστος του κάθε επεισοδίου (βάση των λεγομένων της ΕΡΤ που χωρούν ΠΟΛΥ αμφισβήτηση) είναι 20-30.000€…από αυτό το κόστος πρέπει να πληρωθούν οι άνθρωποι που δουλεύουν (δημοσιογράφοι ,κάμεραμαν ,σκηνοθέτες, μοντέρ κ.λ.π.) να πληρωθούν τα κόστη των ταξιδιών στο εσωτερικό - εξωτερικό για τα ρεπορτάζ ,να πληρωθούν πνευματικά δικαιώματα για αρχειακό και άλλο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί (γιατί κάποιοι τα σέβονται) και , τέλος, να βγάλει και κάποιο κέρδος η εταιρία παραγωγής που παρέχει τις υποδομές (κτήρια ,μηχανήματα κ.λ.π)
    Με λίγα λόγια , ο Κουλογλου αν δεν εισέπραττε πνευματικά δικαιώματα από τα βιβλία του (που κάποια είναι μπεστ σελλερ) ,από τα σποραδικά άρθρα του και πρόσφατα από ….διαφήμιση αυτοκινήτου (αυτό από μόνο του μπορεί να δώσει ένα στίγμα της οικονομικής κατάστασης…) ,θα ήταν και αυτός της γενιάς των …700 -1000 € …
    Βέβαια ,εδώ και αρκετά χρόνια , ο Κουλογλου δέχεται προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια για να «μετακομίσει» με σαφώς ΠΟΛΥ περισσότερα χρήματα , αλλά και σαφώς ΠΟΛΛΕΣ περισσότερες ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (if you know what I mean…)
    Έτσι , κάθε χρόνο επέλεγε την «φτωχή πλην τίμια» ΕΡΤ για να μπορεί να δείχνει αυτά που θέλει χωρίς «ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ»…αυτά μέχρι φέτος ….
    Το θέμα λοιπόν δεν είναι να φύγεις από τα 700€ και να αμείβεσαι σαν «στελεχαρα επιχείρησης»…το θέμα είναι ΤΙ πρέπει να κάνεις για να σε αμείβουν έτσι…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    40 με 50 χιλιάδες ευρώ είναι ψίχουλα για τα δεδομένα της τηλεόρασης. Πιστεύω ότι ο Κούλογλου πρέπει να έπαιρνε περισσότερα αλλά όπως πολυ σωστά είπαν και τα παιδιά παραπάνω για μια τηλεοπτική παραγωγή πρέπει να πληρωθεί πολύς κόσμος.

Αυτά τα ποσά είναι αστεία. Τόσα παίρνει ο προϊστάμενός μου αλλά και οι περισσότεροι εργαζόμενοι με κάποια κατάρτηση μετά την ηλικία των 40.

Μιλάμε πάντα για μισθωτούς.

Τα ποσά που παίζουν στην τηλεόραση είναι εξαιρετικά μεγάλα. Και νομίζω ότι αν δικαιούνται να τα παίρνουν τύποι σαν τον Λιάγκα, τον Αυτιά, τον Βερύκιο και ένα σωρό άλλοι, τότε ειναι ανοησία να συζητάμε για το τί έπαιρνε ο Κουλογλου που στο κάτω κάτω είναι και ο μοναδικός σοβαρός δημοσιογράφος που έχει απομείνει.
    Δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις του Κούλογλου όποιες κι αν είναι αυτές. Με ενδιαφέρει ότι το έργο του ήταν ακρως σοβαρό, ενδιαφέρον και δεικτικό χωρίς να ξεπερνάει τα όρια με λαικισμούς και άλλες τεχνικες τηλεθέασης.

Την προηγούμενη εβδομάδα παιχτηκε η εκπομπή του Κουλογλου για τα 700 e.
    Χθές κάτι παρόμοιο επιχείρησε να κάνει και ο Ευαγγελάτος.
    Οποιος τα είδε και τα δυο μπορεί να πει ποιος είναι σοβαρος και ποιός σοβαροφανής, ποιός είναι δημοσιογράφος και ποιός είναι παρουσιαστής, ποιός τιμά το επάγγελμά του και ποιός το ξεφτιλίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Την προηγούμενη εβδομάδα παιχτηκε η εκπομπή του Κουλογλου για τα 700 e.
    Χθές κάτι παρόμοιο επιχείρησε να κάνει και ο Ευαγγελάτος.
    Οποιος τα είδε και τα δυο μπορεί να πει ποιος είναι σοβαρος και ποιός σοβαροφανής, ποιός είναι δημοσιογράφος και ποιός είναι παρουσιαστής, ποιός τιμά το επάγγελμά του και ποιός το ξεφτιλίζει.
    +955

Ειναι φανερό οτι απευθύνονται και σε άλλο κοινό, ετσι;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    +955

Ειναι φανερό οτι απευθύνονται και σε άλλο κοινό, ετσι;
    Και το χειροτερο ειναι πως ο Ευαγγελατος 8α εχει περισσοτερη τηλε8εαση...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Και το χειροτερο ειναι πως ο Ευαγγελατος 8α εχει περισσοτερη τηλε8εαση...
    μη σου πω και περισσότερες απολαβές
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

μη σου πω και περισσότερες απολαβές
    Πάντως , ο Ευαγγελατος είχε δώσει πολλά λεφτά στον Κουλογλου κάποτε …έτσι ,μιας και αναφέραμε τα ονόματα…

(ψιλοασχετο)

Δείτε αυτό

http://www.forbes.com/leadership/200...rss_popstories

Και πηγαίνετε εκει που λεει in pictures να δείτε ποια ειναι η δευτερη χώρα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία