Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!
Πραγματικά πολύτιμες όλες!!
Σε λίγη ώρα θα είναι έτοιμο με καινούρια Metzeler ME22!!!
Λίγο "σφιχτή" η τιμή τους 80γιουρα....αλλά δε γμτ!!![]()
![]()
Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!
Πραγματικά πολύτιμες όλες!!
Σε λίγη ώρα θα είναι έτοιμο με καινούρια Metzeler ME22!!!
Λίγο "σφιχτή" η τιμή τους 80γιουρα....αλλά δε γμτ!!![]()
![]()
κι ομως φιλε μου και το παπι στριβειΑρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
metzler me22 και εγω......πολυ γρηγορη κορωνα για οριακα πλαγιασματα....και απολυτο κρατημα στο οριο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ειπα εγω το αντιθετο?Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
κι ομως φιλε μου και το παπι στριβει![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
μηπως το υπονοουσες?Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Ειπα εγω το αντιθετο?![]()
![]()
![]()
![]()
Ok,μπήκαν τα λαστιχάκια,όμαρφα στο μάτι,μόλις 100 μέτρα έκανα από το μαγαζί που τα έβαλα,άρα δεν τα δοκίμασα.....αλλά έχω ερώτημα:που γράφουν το DOT?????Έίναι σαν των αυτοκινήτων???Δεν το είδα πουθενά..
Πραγματικά έμεινα μαλάκας με τα κρατήματα των μετζελέρ!
Το ίδιο μαλάκες βέβαια έμειναν και κάποιοι κάτοχοι μπέβερλυ!:rotflmao:
Metzeler 22άρια ... το μόνο και σε στεγνό και σε βρεγμένο και όχι τυχαία το πιο ακριβό!
ζεσταίνεται παντού! πιάνει καλά!
Επειδή θα πρέπει και εγώ σύντομα να βγάλω τα ναύλον απο το μοντενας μου , ρώτησα , και ένας λαστιχας υποστήριζε οτι τα καλύτερα παπιολάστιχα ειναι τα pirelli τα οποια και αγνοούσα παντελώς . Επίσης ο ίδιος λαστιχάς υποστήριζε πως άσχετα με το αν το παπί παιρνει λάστιχα tubeless ή 'οχι θα βάλω αναγκαστικά σαμπρέλα γιατί τα παπιολάστιχα ειναι πολύ ψιλά και δεν κρατάνε φιτίλι ...
ξέρει κανείς κατι περισσότερο ?
![]()
Modenas Kriss 125
Michelin Gazelle έβαλα μόλις αγόρασα τον κρυπτινιτη της Yamaha, τα ίδια ξαναέβαλα προχθές μετά από 10.000 χλμ και το παπί μου στρίβει Γ@μηστερά και κρατάει επίσης σε στεγνό βρεγμένο. Αλλά εγώ είμαι κολλημένος Mishelin λάστιχα και Motul λάδια.
Αυτά...![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
metzeler ME22 παρότι οπαδός των Μισλεν τα έβαλα σε ένα δανεικό παπί που κράτησα λίγο καιρό και ήταν απίστευτα...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Με τα metzeleράκια ο κρυπτονίτης είχε απίστευτο κράτημα ακόμα και σε βρεγμένο κι έφτασαν στα όριά τους περίπου σε 10.000χλμ.Αν το είχα ακόμα,θα τα ξαναέβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη
Metzeler ME22 το καλύτερο λάστιχο για παπί μακράν, τίποτα άλλο.
HONDA CBR 600 F4i 2001
Προσφατα εβαλα τα Metzeler στο τρελοπαπο μου..........φρεναρω παντου στριβω παντα με ασφαλεια απλα τελεια
Η τοποθετηση εγινε σε γνωστο καταστημα διπλα στο γηπεδο της Λ. Αλεξανδρας 65 Ευραιους το ζευγαρι![]()
Τελικά επένδυσα 62 εβρουλινια στα μετζελερ . Η μεταμόσχευση έγινε στην Βουλιαγμένης σε "πρώην" γνωστό μοτολαστιχάδικο που από ότι κατάλαβα άλλαξε μανατζμεντ και επωνυμία . Πολύ καλό σερβις . Όποιος θέλει παραπάνω ινφο ας στείλει πμ
Modenas Kriss 125