Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: παράπονα...

Στα servise απόλυτα σωστός. Είμαι τυπικός σε αυτό. Μπορεί να μη το πλένω, να ξεχνάω να λαδώσω αλυσίδα και να έχω μείνει και δυο φορές απο βενζίνη άλλα το σερβις σέρβις και τα λάδια λάδια! Το 40% εκτός πόλης ήταν ταξίδια είτε μόνος είτε δικάβαλο των 300 χλμ. κατά μέσο όρο στο πήγαινε μόνο. Τρίκαλα, Βόλο, εκδρομές σε Πελοπόννησο, Εύβοια, Λευκάδα και νησιά το καλοκαίρι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Κανα καλό μ@@νι έβγαλες με την BMW?

Αλέεεεεεκκκααααα..........που είσαι κοπέλα μου..θέλω να σΕ πω.....:rotflmao: :rotflmao:
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ksns
    Στα servise απόλυτα σωστός. Είμαι τυπικός σε αυτό. Μπορεί να μη το πλένω, να ξεχνάω να λαδώσω αλυσίδα και να έχω μείνει και δυο φορές απο βενζίνη άλλα το σερβις σέρβις και τα λάδια λάδια! Το 40% εκτός πόλης ήταν ταξίδια είτε μόνος είτε δικάβαλο των 300 χλμ. κατά μέσο όρο στο πήγαινε μόνο. Τρίκαλα, Βόλο, εκδρομές σε Πελοπόννησο, Εύβοια, Λευκάδα και νησιά το καλοκαίρι.
    κατάλαβα....

για να μην λες τπτ για μ@@νι, παντρεμένος θα είσαι.

Μάλλον σου έκατσε η στραβή με την συγκεκριμένη μοτο. Εκτίμησες το service του Παναγιοτ. 1+

Εκτίμησες τον έλικα και τον πλήρωσες εξτρα (σε σχέση με τον ανταγωνισμό) 2+

Σου έκατσε η στραβή και καλά κάνεις και κοιτάς και τα σούσι 1-

κανε ταμείο, δες ποσα + και - έχει η bmw σαν εταιρία και αποφασίζεις μόνος σου.

Mπα... παντρεμένος δεν ειμαι άλλα είμαι σαν να είμαι... 4 χρόνια η ίδια γυναίκα! :-)))

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Mπα... παντρεμένος δεν ειμαι άλλα είμαι σαν να είμαι... 4 χρόνια η ίδια γυναίκα! :-)))
    Ε και γκρινιάζεις για την BMW;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Φίλε ksns,

Έχω κι εγώ ένα Dakaraki του 2005 (συγκεκριμένα παραγωγής 02/05- 1η άδεια 10/05) μέχρι στιγμής έχω 45.000 χλμ σε πόλη- εθνική-Αττική οδό, χώμα (ταξίδια-δουλειά κλπ.) το μοναδικό που μου έχει βγάλει μέχρι τώρα είναι μια λάμπα εμπρός και η πλεξούδα του διακόπτη (κι αυτό απο δικιά μου :a31: πρέπει να είναι ή τουλάχιστον επιβαρύνθηκε, αφού κατά την αλλαγή της παραπάνω λάμπας πρέπει να έκανα την μλκια μιας και για να αλλάξεις την λάμπα πρέπει να έχεις κάτι χεράκια άντε μη πώ)!

Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι συμβαίνει μερικές φορές κάποια συγκεκριμένη moto να παρουσιάζει κάποια μεμονομένα προβλήματα, χωρίς αυτό να γενικεύει τα πράγματα και να θεωρηθεί το dakaraki (ας πούμε) προβληματικό μοντέλο, κάθε άλλο θα έλεγα!

Βέβαια, θα μου πείς εσυ σαν καταναλωτής πως να ξαναεμπιστευτείς την ίδια εταιρία αντιμετωπίζοντας τα παραπάνω προβλήματα! Αν ήμουν στην θέση σου δεν ξέρω τι θα έκανα, μπορεί να μην ξαναέπερνα δεν ξέρω......

Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι μειώνει την αξιοπιστία της εταιρίας (για τα της αντιπροσωπείας πάμε αλλού....)!
    ΤΕΛΟΣ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    Και το πιο αξιόπιστο μηχανάκι της αγοράς να πάρεις, μπορεί να σου τύχει εσένα το λαχείο. Το ντακαράκι σε γενικές γραμμές είναι αξιόπιστο. Και το δικό μου έχει βγάλει κάμποσες ζημιές και κατά καιρούς έχω ξενερώσει ξέρω όμως ότι είναι τίμια μηχανή άσχετα αν εμένα μου έτυχαν διάφορα.
    Το αν χαλάει μια μηχανανή δεν φταίει η φίρμα που έχει επάνω της αλλά η χρήση που της κάνουμε και ενίοτε ο παράγοντας γκαντεμιά. Παίζει βέβαια ρόλο και η πιθανότητα αστοχίας υλικών αλλά αυτές οι περιπτώσεις όταν διαπιστωθούν γίνονται ανακλήσεις, εκτός και αν υπάρχουν εταιρείες που γνωρίζουν προβλήματα στα μοντέλα τους και δεν τα διορθώνουν, προσωπικά δεν γνωρίζω κάποια.

Φιλικά...

..και τι με συμβουλεύετε να κάνω μετά και τη νέα ζημιά και τη προτροπή Παναγιωτόπουλου; Να συνεχίσω να τα χώνω για το dakar ή να το δώσω;
    Αν θυμάμαι καλά μου είπε κάτι σαν ρουλεμάν αναστροφής... ή κάτι τέτοιο. Απο τη φρίκη και τη ζέστη δεν κατάλαβα... Είναι κι ο Παναγιωτόπουλος μονίμως στη σπίντα...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    Γνώμη μου.....αν δεν σε πάει κάτι, άστο να πάει άστο.
    Το τι θα αγοράσεις μέτα είναι άλλη υπόθεση, άλλωστε ο παράγων "προβλήματα" την στιγμή επιλογής νέας μοτό δεν είναι πρώτος στις προϋποθέσεις αφου εκείνη την στιγμή (για μένα τουλάχιστον) παίζουν άλλοι παράγοντες μεγαλύτερη σημασία....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
    Γνώμη μου.....αν δεν σε πάει κάτι, άστο να πάει άστο.
    Το τι θα αγοράσεις μέτα είναι άλλη υπόθεση, άλλωστε ο παράγων "προβλήματα" την στιγμή επιλογής νέας μοτό δεν είναι πρώτος στις προϋποθέσεις αφου εκείνη την στιγμή (για μένα τουλάχιστον) παίζουν άλλοι παράγοντες μεγαλύτερη σημασία....
    Συμφωνώ με τον φίλτατο kortenaer αφού δεν σε πάει...... άστο να πάει στο καλό!

Τώρα για το τι θα κάνεις μετά και τι moto θα αγοράσεις είναι άλλο καπέλο....

Δες κατ' αρχήν ποιά moto σου αρέσει, ξεκίνα απο εκεί και βλέπεις.....
    ΤΕΛΟΣ

τώρα τα πιάσαμε τα αυγά... η μόνη μηχανή που μου αρέσει η r 1200 gs και ειδικά η adventure (τα θέλει ο κώλος μου λοιπόν) άλλα ειναι πανάκριβη. Γενικά είμαι φαν των on off και δεν βλέπω κάποια άλλη αξιόλογη μηχανή. Είναι και θέμα γούστου. Η χαζομάρα ειναι οτι δεν θέλω να πάρω μια μηχανή που δεν θα μου πολυαρέσει με μόνο κριτήριο το οικονομικό, γιατί θα το μετανοιώσω. Θα μπορούσα δηλαδή να χτυπήσω ένα v strom και να καθαρίσω άλλα... το θεωρώ πανάσχημο! To tiger λίγο. Το varadero και το caponoard παρωχημένα. "Συμβιβάζομαι" με street, έχω χαζέψει το fazer άλλα σκέφτομαι οτι θα χάσω... πολλές παραλίες το καλοκαίρι που έχουν 25χλμ. χώμα για να τις βρεις! Χάλια!

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    παρε κτμ
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Για κοίτα για κανά KTM 950 & το 800GS & άσε τα adventure...
    Δε νομίζω να θες να γίνεις μέλος σε αυτή τη συννομοταξία...

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Για κοίτα για κανά KTM 950 & το 800GS & άσε τα adventure...
    Δε νομίζω να θες να γίνεις μέλος σε αυτή τη συννομοταξία...
    οχι και εσυ ρε μαικ ....:a017: :a017:

τώρα τα πιάσαμε τα αυγά... η μόνη μηχανή που μου αρέσει η r 1200 gs και ειδικά η adventure (τα θέλει ο κώλος μου λοιπόν) άλλα ειναι πανάκριβη. Γενικά είμαι φαν των on off και δεν βλέπω κάποια άλλη αξιόλογη μηχανή. Είναι και θέμα γούστου. Η χαζομάρα ειναι οτι δεν θέλω να πάρω μια μηχανή που δεν θα μου πολυαρέσει με μόνο κριτήριο το οικονομικό, γιατί θα το μετανοιώσω. Θα μπορούσα δηλαδή να χτυπήσω ένα v strom και να καθαρίσω άλλα... το θεωρώ πανάσχημο! To tiger λίγο. Το varadero και το caponoard παρωχημένα. "Συμβιβάζομαι" με street, έχω χαζέψει το fazer άλλα σκέφτομαι οτι θα χάσω... πολλές παραλίες το καλοκαίρι που έχουν 25χλμ. χώμα για να τις βρεις! Χάλια!
    Ωραία αν λοιπόν έχεις καταλήξει και το πρόβλημα σου είναι καθαρά οικονομικό γιατί δεν κοιτάς κάποιο μεταχ/νο R1200GS υπάρχουν πάρα πολλά στην αγορά σε άριστη κατάσταση ή ακόμα και κάποιο παραεισαγωγής.....
    ΤΕΛΟΣ

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ motogp club!!!
    από sakisdani750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 10:25
  2. παραπονα
    από SUPERMARIO στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 21:37
  3. 19/04/2006 - 0300 - Mέγαρα - Παράπονα