Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: περί χρήσης fazer

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    + μπόλικα με σούζα ...

κι εγώ έχω καιρό να δώ TDM σε σπαστήρι να περνάει αέρα ....

ΧΧ έχεις δει φιλαράκι?

Όλα ίσωμα τα κάνει.....

You BETA believe...

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos

Re: περί χρήσης fazer

Αρχικά δημιουργήθηκε από ksns
    δεν έχω σχέση με yamaha. Δεν έχω καβαλήσει ποτέ. Άλλα μετά απο πολλές φόλες στη bmw το σκέφτομαι μετά απο προτροπή φίλου.
    Μου αρέσει το fazer (και το tdm άλλα δεν θα το πάρω λόγω παλαιότητας και επιδόσεων). Οι ανάγκες μου ειναι οι εξής: Πολλά χλμ. στη πόλη, μερικά ταξίδια και χώμα το καλοκαίρι στις διακοπές. Κάνει το fazer για μένα; Μάλλον όχι εαν επιμένω στο χώμα το καλοκαίρι ε;
    παρε κτμ
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    1ο. Δεν χρειάζεται να σε μάθω.
    2ο. Αν θεωρείς ότι η εμπειρία χιλιάδων χιλιομέτρων σου επιτρέπει να λες ότι η υποστροφή δεν βοηθάει στις ενδοαστικές μετακινήσεις, μπορώ να σου πω ότι δεν έχεις ιδέα γιατί μιλάς.
    Οποτε καποιος ρωταει κατι για καποιο μηχανακι απανταω με το σκεπτικο οτι μιλαω σε απειρο, οχι απαραιτητα με τις μηχανες αλλα με την κατηγορια. Οταν για παραδειγμα [ειναι μονο ενα παραδειγμα τιποτα παραπανω] εχεις συνηθισει να κινεισαι εντος πολης με το ΧΤ που ροπιαζει απο σχετικα χαμηλα, ενα μηχανακι το οποιο στις χαμηλες δε θα το ελεγες ταφο αλλα ησυχο ως και ''βαρυ'' το οποιο προσεξε τι θα πω πριν διαφωνησεις και παλι. Αν δεν εισαι υποψιασμενος και με την προσοχη παντα εκει [και πιστεψε με παρα πολλοι θελουν ενα μηχανακι που να μπορουν να ξεχνιουνται κιολας και να σκεφτουν κατι αλλο προς στιγμην] το μηχανακι δινει την εντυπωση πως μπορει να σε ριξει και μιλαω παντα για το 06 και οχι για το s2, ουτε φυσικα γι αυτο με τους 78 ιππους που ειναι παντελως αδιαφορο.

Και δευτερον, χρειαζεται να με μαθεις γιατι ειμαι πολυ καλο παιδι
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Πάρε το ΤΡΑΝΣφόρμερ το TENERE 660z,
    που και Yamaha είναι και χώμα πάει και στα περιοδικά το βγάζουν σούπερ ουάου.
    Άσε και το άλλο, είναι και κουκλί πανάθεμα το.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Οποτε καποιος ρωταει κατι για καποιο μηχανακι απανταω με το σκεπτικο οτι μιλαω σε απειρο, οχι απαραιτητα με τις μηχανες αλλα με την κατηγορια. Οταν για παραδειγμα [ειναι μονο ενα παραδειγμα τιποτα παραπανω] εχεις συνηθισει να κινεισαι εντος πολης με το ΧΤ που ροπιαζει απο σχετικα χαμηλα, ενα μηχανακι το οποιο στις χαμηλες δε θα το ελεγες ταφο αλλα ησυχο ως και ''βαρυ'' το οποιο προσεξε τι θα πω πριν διαφωνησεις και παλι. Αν δεν εισαι υποψιασμενος και με την προσοχη παντα εκει [και πιστεψε με παρα πολλοι θελουν ενα μηχανακι που να μπορουν να ξεχνιουνται κιολας και να σκεφτουν κατι αλλο προς στιγμην] το μηχανακι δινει την εντυπωση πως μπορει να σε ριξει και μιλαω παντα για το 06 και οχι για το s2, ουτε φυσικα γι αυτο με τους 78 ιππους που ειναι παντελως αδιαφορο.
    Καλά κάνεις και απαντάς και η γνώμη σου έχει περισσότερη βαρύτητα ως κάτοχου fazer. Το θέμα είναι ότι η έννοια «υποστροφή», χρησιμοποιείται σε άλλες περιγραφές που έχουν να κάνουν με χαρακτηριστικά γεωμετρίας και οδικής συμπεριφοράς.
    Αν δεν μιλάμε για scooter με 12ρηδες τροχούς είναι δύσκολο να κατατάξουμε κάποια μοτοσυκλέτα ως υποστροφική. Συνήθως μπορούμε να επέμβουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα.

Εσύ προφανως ήθελες να πεις πως η τρυπάρα στις χαμηλές του fazer αποτελεί πρόβλημα μέσα στην πόλη, μιας και μπορεί να σε κρεμάσει χωρίς ισχύ πάνω σε στροφή (υπο-υπέρ στροφή εκεί εκδηλώνονται, σωστά; ).
    Συμφωνώ ότι το fazer μπορεί να σε φέρει πιο συχνά και πιο εύκολα σε δύσκολη θέση λόγω ΓΤΠΚ ροπής χαμηλά αν βρεθείς κοιμισμένος πάνω σε στροφή.
    Η ένσταση μου έχει να κάνει στο ότι η έννοια υπερ-υποστροφή σχετίζονται άμεσα με γεωμετρία. Έμμεσα μπορούν να προκληθούν από άλλους λόγους, αλλά αν έιχες οδηγήσει δίχρονο χωρίς power valve δεν θα έλεγες με την καμμία το fazer υποστροφικό.

(Λείπει και ο trooper ρε γαμώτο να μας εκθέσει την «ποιότητα κύλισης» του fazer )
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    Πάρε το ΤΡΑΝΣφόρμερ το TENERE 660z,
    που και Yamaha είναι και χώμα πάει και στα περιοδικά το βγάζουν σούπερ ουάου.
    Άσε και το άλλο, είναι και κουκλί πανάθεμα το.

Είναι και ελεφρύ απ΄ότι άκουσα :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Μην παρεις το fazer. Κατ' αρχην υποστρεφει κατι που δε βοηθαει στις ενδοαστικες μετακινησεις.
    Τι εννοεις φιλε μου?

Ειλικρινα ουτε εγω καταλαβα τι εννοεις με τον ορο "υποστρεφει"

Εντελως φιλικα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Τι εννοεις φιλε μου?

Ειλικρινα ουτε εγω καταλαβα τι εννοεις με τον ορο "υποστρεφει"

Εντελως φιλικα
    Στην στροφή σε πετάει πάνω στο βιράζ με αποτέλεσμα να πρέπει να καρυδώσεις το γκάζι για ελεγχόμενο powerslide...... τώρα σε μηχανές.... ο όρος παραπέμπει σε αυτούς που δεν στρίβουν και το πάνε ευθεία....

Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Στην στροφή σε πετάει πάνω στο βιράζ με αποτέλεσμα να πρέπει να καρυδώσεις το γκάζι για ελεγχόμενο powerslide...... τώρα σε μηχανές.... ο όρος παραπέμπει σε αυτούς που δεν στρίβουν και το πάνε ευθεία....

Μου φανηκε παραξενο γιατι τον συγκεκριμενο ορο τον εχω ακουσει σε "αυτοκινηταδικες" συζητησεις και το αναφερουν οταν θελουν να πουν οτι το αυτοκινητο δεν μπαινει στην στροφη αλλα γλιστραει και παιρνει ευθεια πορεια με το τιμονι στριμμενο(εαν το λεω σωστα).

Ευχαριστω για την διευκρινηση!

Mε τον όρο υποστροφή εννοούμε την τάση της μοτοσυκλέτας να «πέσει» προς το εσωτερικό της στροφής.

Understeer: ή υποστροφή: Η μοτοσυκλεττα έχει πρόβλημα στην έξοδο των στροφών, καθώς ανοίγει την τροχιά της, ενώ το λάστιχο χάνει την πρόσφυση του. Το τιμόνι έχει βαριά αίσθηση, ενώ σε τυχόν ανωμαλίες του δρόμου πάνω στην στροφή, υπάρχει η τάση διπλώματος του μπροστινού.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Yποστροφή: όταν η ακτίνα στροφής είναι μεγαλύτερη από την επιθυμητή

Υπερστροφή: όταν η διαγραφόμενη (actual) ακτίνα στροφής, είναι.....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    ....

Ευχαριστω για την διευκρινηση!

Αφου κατάλαβες.... πες και σε μένα πότε υποστρέφει μια μηχανή.....

@τενεκεδερία & ΧΧστρωτήρα : Κάνει ζέστη ή γράφετε ότι να ναι; Από πότε οι μηχανές υποστρέφουν ή υπερστρέφουν λόγω στησιματος (εργοστασικαού ή μη); Συνήθως μια χαρά τρίβουν.... Εμείς τους κάνουμε την ζωή δύσκολη....

Αφου κατάλαβες.... πες και σε μένα πότε υποστρέφει μια μηχανή.....

Όταν ανοίγει την τροχιά της. Το κόβει ίσα που λέμε...

Λεπτομέρειες για φαινόμενα υποστροφής-υπερστροφής που οφείλονται σε ρυθμίσεις αναρτήσεων (μακριά το πάμε....) εδω....

SRX6 & Tuono Rulezzz

@τενεκεδερία & ΧΧστρωτήρα : Κάνει ζέστη ή γράφετε ότι να ναι; Από πότε οι μηχανές υποστρέφουν ή υπερστρέφουν λόγω στησιματος (εργοστασικαού ή μη); Συνήθως μια χαρά τρίβουν.... Εμείς τους κάνουμε την ζωή δύσκολη....
    ΜΕΑΘΡΑΤ.....

Διάβασε το link και μετά πες μου ότι δεν υποστρέφουν/υπερστρέφουν οι μοτό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έχει αλλάξει κατι στον ΚΟΚ περι χρήσης των φλας??
    από Antwnis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2011, 13:17
  2. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  3. περι βενζινης
    από bsari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 01:48

Κανόνες δημοσιεύσεων