2m ακριβειαΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Οκ δεκτό...Με τι ακρίβεια όμως?
χλμ/ωρα κ ακομα πολλες πληροφοριες,
2m ακριβειαΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Οκ δεκτό...Με τι ακρίβεια όμως?
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ποια εταιρία προσφέρει αυτήν την υπηρεσία?Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
2m ακριβεια
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
δε ξερω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ποια εταιρία προσφέρει αυτήν την υπηρεσία?
μου ειχε δειξει ενας γνωστος μου πως δουλευει,
θα τον ρωτησω καποια στιγμη κ θα σου πω
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Θα σου ήμουν υπόχρεος![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Παιδια το συστημα εντοπισμου ειναι ενα αλλο κοματι το οποιο δεν εχω ασχοληθει ακομα τουλαχιστον γιατι σιγουρα πρεπει να διαθεσεις καποιο χρηματικο ποσο αρκετα μεγαλο.Εγω απλα ηθελα να φτιαξω ενα συστηματακι το οποιο να ειναι καλυτερο απο μια τηλεειδοποιηση και σαφως ποιο φθηνη λυση.Να αναφερω επισης οτι δεν χρειαζετε καποιο υδραργυρικο διακοπτη ουτε κραδασμικο αφου την εντολη την παιρνει απο τον συναγερμο.Οριστε καποιες photo.Βεβαια απο αισθητικης αποψης θα βελτιωθει κιαλο αυτο ειναι το πρωτο που εφτιαξα.
![]()
απο κατανάλωση λογικά θα είσαι χαμηλα...αν ενσωματώσεις όμως GPS....κλάφτα...το κακό είναι ότι και τα κλεφτρόνια είναι γνώστες..η μόνη 99% λύση είναι γκαράζ κλειστό, με κύκλωμα τηλεόρασης και φύλακα...
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Την δικια μου την moto την εχω στην πισω αυλη με γκαραζοπορτα οποτε το μονο που με ενδιαφερει ειναι τουλαχιστον οταν ειμαι σπιτι να ακουσω οτι χτυπαει ο διοκος μου συναγερμος.Βεβαια μην νομιζεις οτι την εχω ξεκλειδωτη , εχω βαλει και μερικες κλειδαριες.................................................οπως:
![]()
η μόνη 99% λύση είναι γκαράζ κλειστό, με κύκλωμα τηλεόρασης και φύλακα...
και η τηλε-ειδοποιηση ειναι καλη φαση παντως...
γιατι δεν κουβαλας το παρκινγκ μαζι σου στο γυμναστηριο, το σινεμα η το μπαρ.
sesssssskisssso
Παντως οποιος ενδιαφερετε μπορω να τον βοηθησω να φτιαξει την πατεντα με το κινητο.Δεν εχει μεγαλο κοστος και συμφερει με αυτο που σου προσφερει..![]()
Count me in! και όσο για παλιά κινητά όλο και κάάάάτι θα βρώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από firebike
Παντως οποιος ενδιαφερετε μπορω να τον βοηθησω να φτιαξει την πατεντα με το κινητο.Δεν εχει μεγαλο κοστος και συμφερει με αυτο που σου προσφερει..![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros