Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Αμέρικα και τιμές!!!!

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Μη φοβαστε και σε λιγο θα τα χαριζουνε τα μηχανακια και τα αυτοκινητα στην Βορεια Αμερικη. Ακουσα οτι πολλοι πουλανε το αιμα τους 2 φορες την εβδομαδα, για να βαλουν βενζινη. Ξεπερασε τα 4 δολαρια το λιτρο και οι αντλιες τους δεν εχουν ενδειξη για τετοιο νουμερο. Στο χερι κανουν τον λογαριασμο σαν τους μαναβηδες.
    Αμα σε λιγο στα χωραφια εχουμε Αμερικανους, μη σας φανει περιεργο. Εγω παντως θα παρω Αμερικανα οικιακη βοηθο, με πλαστικο βυζι made in Kalifornia:rotflmao:
    Έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος...

Στην Αμερική οι τιμές των καυσίμων είναι σε γαλλόνια και όχι σε λίτρα... Οπότε αυτό που πληρώνουν οι Αμερικάνοι είναι $4 για 1 γαλόνι βενζίνη και όχι για 1 λίτρο... το 1 γαλόνι είναι 3,8 λίτρα περίπου, οπότε το 1,20? το δικό μας δεν το έχουν φτάσει ακόμα...

EDIT:

+1 epp1640 (τώρα είδα την απάντησή σου)

Καιρος να ανακαλυψουν τα παπακια και αυτοι

Φίλε μου όλα στο Αμέρικα είναι φτηνότερα.... ο βασικότερος παράγοντας (όχι όμως και μοναδικός) είναι το μέγεθος της αγοράς και ο ανταγωνισμός.....

μικρή αγορά = φουσκωμένες τιμές
    μεγάλη αγορά = χαμηλές τιμές

Επίσης, για σκέψου τις Honda - Yamaha - Suzuki - Kawa κλπ να κονταροχτυπιούνται για πχ 10.000.000 αγοραστες (ΗΠΑ) ή για 10.000 αγοραστές (Ψωροκώσταινα). Πού πιστεύεις οτι έχουν μεγαλύτερα περιθώρια να χαμηλώσουν τις τιμες?

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Μη φοβαστε και σε λιγο θα τα χαριζουνε τα μηχανακια και τα αυτοκινητα στην Βορεια Αμερικη. Ακουσα οτι πολλοι πουλανε το αιμα τους 2 φορες την εβδομαδα, για να βαλουν βενζινη. Ξεπερασε τα 4 δολαρια το λιτρο και οι αντλιες τους δεν εχουν ενδειξη για τετοιο νουμερο. Στο χερι κανουν τον λογαριασμο σαν τους μαναβηδες.
    Αμα σε λιγο στα χωραφια εχουμε Αμερικανους, μη σας φανει περιεργο. Εγω παντως θα παρω Αμερικανα οικιακη βοηθο, με πλαστικο βυζι made in Kalifornia:rotflmao:
    1 US gallon = 3.78541178 litre
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Μαλλον εχετε δικιο, σε σχεση με τα γαλονια. Αυτοι τα μετρανε αλλιως τα πραγματα.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
    Έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος...

Στην Αμερική οι τιμές των καυσίμων είναι σε γαλλόνια και όχι σε λίτρα... Οπότε αυτό που πληρώνουν οι Αμερικάνοι είναι $4 για 1 γαλόνι βενζίνη και όχι για 1 λίτρο... το 1 γαλόνι είναι 3,8 λίτρα περίπου, οπότε το 1,20? το δικό μας δεν το έχουν φτάσει ακόμα...

EDIT:

ναι αλλά με τα "οικολογικά" αυτοκίνητα που οδηγούν εκεί την κατανάλωση που έχουμε εμείς σε λίτρα αυτή σχεδόν την έχουν σε γαλόνια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    pantos i ellada exei poli megali agora motosikletas en sigkrisi plithismou/eisodimatos.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Παλαιό μέλος
    Ο τζίρος μετράει όμως. :smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιες διαφορες
    και αν κοιταξουμε τις τιμες των αυτοκινητων θα μας πιασει καταθληψη ....................για παραδειγμα η Μ3 εχει εκει με τα βιας 53000$ δηλαδη 34000ε οσο ενα golf gti εδω ............................................και θεωρειται και πανακριβη εκει

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
    ................

Άστα αυτά!

Πωωω...και είναι και καμμιά δεκαριά από κάτω που μας εξηγούν πως το γαλόνι έχει μεγαλύτερο όγκο από το λίτρο! (ενώ ήδη το εξήγησε ο epp1640)
    Εγώ όμως δεν το κατάλαβα ακόμα! Κανένας άλλος; Δηλαδή το γαλόνι είναι πιο τρανό; Εξηγήστε ρε παιδιά! Δώστε μας τα φώτα σας! Τι να βάζουμε; Γαλόνια για λίτρα; Κι αν φάμε καμμιά καμπάνα; Τους φοβάμαι τους γαλονάδες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    λαβετε επισης υπ οψιν και την ποσοτητα που αγοραζουν οι αμερικανοι μια και ειναι η μεγαλυτερη αγορα του κοσμου σε ιαπωνικες μοτο...δεν πουλανε οι ιαπωνες με την ιδια χονδρικη σε ολο τον πλανητη...

+1
    παιζει κ αυτο!

ρε veagle

1.δεν εμαθες στρογγυλοποιηση στο δημοτικο???
    2.δε σου ειπα να μη κοιτας ξενα sites?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    +1
    παιζει κ αυτο!

ρε veagle

1.δεν εμαθες στρογγυλοποιηση στο δημοτικο???
    2.δε σου ειπα να μη κοιτας ξενα sites?
    Που να το στρογγυλοποιώ τώρα μωρέ,,,,,,............ νάναι καλά ο γκούγκλης, κοπι πέιστ
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. σαρακακης και τιμες
    από o IaponasS στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2011, 20:49
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 14:19
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2006, 21:24