Λοιπον 50αρισα και εγω και εχει αρχισει να με ποναει η μεση μου...
οποτε..
Ποσο εχει παει το κοστος αυτη τη στιγμη για την αλλαγη και τι συμπεριλαμβανετε εκτος απο τα ελλατηρια??
Που ειναι το καταστημα της K-Shock ?
οποτε..
Ποσο εχει παει το κοστος αυτη τη στιγμη για την αλλαγη και τι συμπεριλαμβανετε εκτος απο τα ελλατηρια??
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Ραγκαβή 97...όπως ανεβαίνεις την Αλεξάνδρας κάνεις αριστερά στο φανάρι του Εφετείου.Δυό τρία στενά παρακάτω είναι η Ραγκαβή![]()
καλημέρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
οποτε..
αλλαγή ελατηρίων μπρος πίσω και τα λάδια, 360€
δεν είναι λίγα, αλλά θεωρώ πως αξίζει. πήγα την κυριακή μέχρι σούνιο με τη γυναίκα μου και μπορώ να πω πως ισιώνουν τα πάντα, πολύ άνετη μου φάνηκε η μηχανή. στα λίγα είναι λίγο σκληρά, όπως έγραψα και παραπάνω.
η ζωή είναι ωραία!!!
την έτρεξα πλέον τη μηχανή.
μετά από 4 χρόνια και 54.000 χλμ δε θυμάμαι πως ήταν καινούρια, αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι πως πήγα μέχρι 210 με λίγο αέρα προς το "ελευθέριος βενιζέλος" κι ήταν σταθερότατη.
δικάβαλος πήγα μέχρι 180 κι η εντύπωση είναι η ίδια.
εν κατακλείδι θεωρώ πως τα ελατήρια είναι πράγματι πολύ καλά, χωρίς όμως να λέω ότι η αλλαγή των μαμά αμέσως μετά την αγορά καινούριας μηχανής αλλάζει δραματικά τη συμπεριφορά της. κι εξάλλου ποιός από εμάς αγόρασε αυτή τη μηχανή για απόλυτες επιδόσεις;!
όταν όμως η αλλαγή επιβάλλεται, τότε ναι, αξίζει 100%.
καλά χιλιόμετρα σε όλους!
η ζωή είναι ωραία!!!