Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Προς συναδελφους (κλινικους) ψυχολογους-ψυχιατρους

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Τωρα που το εβαλε ο Νασσος σε σωστη βαση το θεμα, παω πασο. Αλλου πηγε εμενα το μυαλο μου. Βλεπεις δεν ειμαστε ολοι επιστημονες εδω μεσα.
    Οχι ομως οτι δεν παιζουν και δαιμονισμοι επειδη εσυ εισαι μοντερνος και εξυπνος.

Ρε συ Vestroma εμενα ενας δαιμονας ειχε μπει μια φορα μεσα μου αλλα επειδη δεν του αρεσε η διακοσμηση σηκωθηκε και εφυγε...

μαλιστα με ξεχεσε κιολας για το μπαροκ στυλ λεγοντας μου οτι οι εποχες εχουν αλλαξει και η μοδα επιτασει minimal καταστασεις.

Τον εστειλα στο διαλο και εγω αλλα δεν νομιζω να τον πειραξε και τοσο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    τωρα..πειραζει που εγω πιστευω πως στους ενηλικες η ψυχολογια δεν εχει ιδιαιτερα αποτελεσματα? οκ μπορει να το παλεψεις το θεμα..αλλα ο φοβος να υποτροπιασει καποιος ειναι μεγαλος..γνωμη μου , οκ? ασχετη ειμαι..

αντιθετα πιστευω πως στην παιδοψυχολογια μπορει να εχει καλυτερα αποτελεσματα μια θεραπεια....

γενικη συζητηση κανουμε..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Δεν πειραχτηκε καθολου εκει που τον εστειλες, γιατι απο εκει ηρθε.
    Το μηνυμα στο περασε ομως οτι οι εποχες αλαξανε, και εμεινες υσηχος.
    Ετσι υσηχος γυρισε και αυτος στο αφεντικο του εκει που τον εστιλες και εφερε και παρεα και χορευετε ολοι μαζι παρεα και αυτοι γελανε, που σε κοροιδεψανε πως δεν υπαρχουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros

(1) το άτομο δεν νιώθει άνετα σε καταστάσεις όπου δεν είναι το κέντρο της προσοχής

(2) η διαντίδραση με τους άλλους συχνά χαρακτηρίζεται από απρόσφορη σεξουαλικά σαγηνευτική ή προκλητική συμπεριφορά

(3) επιδεικνύει ταχέως μεταβαλλόμενη και ρηχή έκφραση συναισθημάτων

(4) συστηματικά χρησιμοποιεί την εξωτερική εμφάνιση για να προσελκύσει την προσοχή στον εαυτό του

(5) έχει ένα τρόπο ομιλίας που είναι υπερβολικά ιμπρεσσιονιστικός και στερούμενος λεπτομερειών

(6) εμφανίζεται δραματικό, θεατρικό και με υπερβολική έκφραση συναισθημάτων

(7) είναι υποβόλιμο, δηλαδή επηρεάζεται εύκολα από άλλους ή τις περιστάσεις

(8) θεωρεί τις σχέσεις με τους άλλους περισσότερο στενές από ότι είναι στην πραγματικότητα

εμενα αυτα μου θυμιζουν κατι ΨΩΝΑΡΕΣ που ειχα στη δουλεια κ που αναλογες κ χειροτερες βλεπουμε συχνα πυκνα στην τηλεοραση..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    τωρα..πειραζει που εγω πιστευω πως στους ενηλικες η ψυχολογια δεν εχει ιδιαιτερα αποτελεσματα? οκ μπορει να το παλεψεις το θεμα..αλλα ο φοβος να υποτροπιασει καποιος ειναι μεγαλος..γνωμη μου , οκ? ασχετη ειμαι..

αντιθετα πιστευω πως στην παιδοψυχολογια μπορει να εχει καλυτερα αποτελεσματα μια θεραπεια....

γενικη συζητηση κανουμε..

Δεν έχεις κι άδικο αλλά το θέμα με την ψυχολογία και την υποστήριξη του ατόμου από αυτήν όσο μπορώ να ξέρω είναιότι βασίζεται σε ένα απλό πράγμα. Στην στήριξη του ίδιου του ατόμου από τον εαυτό του. Ο άνθρωπος που πάει στον ψυχολόγο πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος να παλέψει με τα φαντάσματά του με τις φοβίες και γενικά με το είναι του. Κακά τα ψέματα ελάχιστοι είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο. κάποιοι πάνε λόγω... μόδας άλλοι για να πουν ότι... πάνε και άλλοι γιατί το αντιλαμβάνονται ως σιρόπι. Πονάς; Πάρε ένα σιροπάκι. Και βέβαια περιμένουν άμεσα αποτελέσματα. Δεν είναι έτσι όμως! Αντίθετα τις περισσότερες φορές θέλει πολύ δουλειά.
    Από την άλλη δεν είναι και πανάκεια. Ίσα ίσα που έχουν υπάρξει περιπτώσεις στις οποίες οι ψυχολόγοι τα έκαναν μαντάρα εντελώς.
    Μην ξεχνάμε πάντως πως υπάρχουν διάφορες σχολές ψυχολογίας δεν είναι μία.

ΥΓ Αλήθεια τώρα που μου ρθε στο κεφάλι, οκ πες ότι η ψυχολογία δεν έχει αποτελέσματα. Σε αυτήν την περίπτωση... τι κάνεις;;;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

ΥΓ Αλήθεια τώρα που μου ρθε στο κεφάλι, οκ πες ότι η ψυχολογία δεν έχει αποτελέσματα. Σε αυτήν την περίπτωση... τι κάνεις;;;
    συνεχιζεις να πιστευεις οτι εισαι καλα κ οτι ο ψυχολογος δεν ξερει τι λεει

ή μαθαινεις να ζεις με τους δαιμονες σου ...κ συμφιλιωνεσαι- ιδανικη περιπτωση κατα την γνωμη μου !

ετσι οπως το εγραψες το ΥΓ νομιζα οτι θα ρωταγες εγω τι κανω ( πχ τι κανεις καλα εισαι ?κλπ)
    λες να ειμαι κ εγω τετοιο που το πε ο ψυχολογος?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    συνεχιζεις να πιστευεις οτι εισαι καλα κ οτι ο ψυχολογος δεν ξερει τι λεει

ή μαθαινεις να ζεις με τους δαιμονες σου ...κ συμφιλιωνεσαι- ιδανικη περιπτωση κατα την γνωμη μου !

ετσι οπως το εγραψες το ΥΓ νομιζα οτι θα ρωταγες εγω τι κανω ( πχ τι κανεις καλα εισαι ?κλπ)
    λες να ειμαι κ εγω τετοιο που το πε ο ψυχολογος?

Δεν μπορείς να μάθεις να ζεις με τους δαίμονές σου αν δεν τους αναγνωρίσεις ή αν δεν ξέρεις πως υπάρχουν.
    Αλλά πέραν τούτου έχω την εντύπωση πως στην συγκεκριμένη ιστορία δεν γίνεται με τίποτα αυτό που λες. Μου ακούγεται πολύ σοβαρό πρόβλημα.
    Εσύ πάντως μην ανησυχείς. Είσαι πολύ... χειρότερη!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε συ Vestroma εμενα ενας δαιμονας ειχε μπει μια φορα μεσα μου αλλα επειδη δεν του αρεσε η διακοσμηση σηκωθηκε και εφυγε...

μαλιστα με ξεχεσε κιολας για το μπαροκ στυλ λεγοντας μου οτι οι εποχες εχουν αλλαξει και η μοδα επιτασει minimal καταστασεις.

Τον εστειλα στο διαλο και εγω αλλα δεν νομιζω να τον πειραξε και τοσο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν μπορείς να μάθεις να ζεις με τους δαίμονές σου αν δεν τους αναγνωρίσεις ή αν δεν ξέρεις πως υπάρχουν.
    Αλλά πέραν τούτου έχω την εντύπωση πως στην συγκεκριμένη ιστορία δεν γίνεται με τίποτα αυτό που λες. Μου ακούγεται πολύ σοβαρό πρόβλημα.
    Εσύ πάντως μην ανησυχείς. Είσαι πολύ... χειρότερη!
    σεμισωσεμισωσεμισωσεμισω...
    πως με εκνευριζεις οταν εχεις δικιο..

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Ζουν ανάμεσά μας...

εμενα αυτα μου θυμιζουν κατι ΨΩΝΑΡΕΣ που ειχα στη δουλεια κ που αναλογες κ χειροτερες βλεπουμε συχνα πυκνα στην τηλεοραση..
    Εμ τι νόμιζες;ότι είναι κάνα σπάνιο φαινόμενο; κι αν googlάρεις λίγο θα ανακαλύψεις πολλά και για τη συμπεριφορά ανθρώπων που ζεις καθημερινά μαζύ τους...εγώ πάντως...μια ...παράνοια την έχω....

γιααααα ψαχτείτε....είναι η καλύτερη θεραπεία...το αιώνιο "γνώθι σ'αυτόν..."

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

σε πρώτη φάση κάνεις ευχέλαια, ΠΟΛΛΑ ευχέλαια

σε δεύτερη πας σε μοναχό στο άγιο όρος να σε ευλογήσει

σε τρίτη, πάς σε εξορκιστή (ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ... )

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Οχι ομως οτι δεν παιζουν και δαιμονισμοι επειδη εσυ εισαι μοντερνος και εξυπνος.
    Άστους ρε συ ...

Όσοι δεν το έχουν πάθει, λογικό είναι να το αμφισβητούν !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Δεν έχεις κι άδικο αλλά το θέμα με την ψυχολογία και την υποστήριξη του ατόμου από αυτήν όσο μπορώ να ξέρω είναιότι βασίζεται σε ένα απλό πράγμα. Στην στήριξη του ίδιου του ατόμου από τον εαυτό του.
    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα Στέλιο.Σίγουρα ο θεραπευτής θα πρέπει να βρει τρόπους να τονώσει τη πιθανή χαμηλή αυτοεκτίμηση τού ασθενούς,σίγουρα την πολλή,τη βρώμικη δουλειά θα την κάνει ο ίδιος,χωρίς όμως σωστή καθοδήγηση είναι χαμένος.
    Ο άνθρωπος που πάει στον ψυχολόγο πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος να παλέψει με τα φαντάσματά του με τις φοβίες και γενικά με το είναι του. Κακά τα ψέματα ελάχιστοι είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο.
    Νομίζω θα πρέπει απλά να δει την ανάγκη γι' αυτό που κάνει.Να έχεις φτάσει δηλαδή στο αμήν και να πείς"Κάτι πρέπει να κάνω το κέρατό μου".
    Δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί αυτά που έχει να τού πει ο θεραπευτής,μετά από μερικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας.Αυτός είναι άλλωστε επιφορτισμένος στο να σε καταστήσει ικανό να δεις τα φαντάσματά σου,πράγμα που απαιτεί χρόνο,γνώσεις και αφοσίωση από την πλευρά του.
    Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι(εφ' όσον διαπιστώσουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη μας)απλά δεν γουστάρουμε να κουνήσουμε το κωλαράκι μας.
    κάποιοι πάνε λόγω... μόδας άλλοι για να πουν ότι... πάνε και άλλοι γιατί το αντιλαμβάνονται ως σιρόπι. Πονάς; Πάρε ένα σιροπάκι. Και βέβαια περιμένουν άμεσα αποτελέσματα. Δεν είναι έτσι όμως! Αντίθετα τις περισσότερες φορές θέλει πολύ δουλειά.
    Αυτό ξαναπές το!Πράγματι έτσι είναι.Όπως σε πολλές περιπτώσεις που αρχίζουμε κάτι με ενθουσιασμό,μια δίαιτα π.χ. ,και μετά το παρατάμε φροντίζοντας όμως να έχουμε μια φοβερή δικαιολογία γι' αυτό.
    Και φυσικά θέλουμε την άμεση επιτυχία διότι έχομεν και δουλειές.Βέεεβαια!Ξέρω πολλούς ανθρώπους που θέλησαν να ασχοληθούν με τη μουσική σοβαρά και τα παράτησαν για διάφορους λόγους.
    Μπααα,ένας ήταν ο λόγος....."πού να κάθεσαι να μελετάς τώρα,δεν είμαστε εμείς γι' αυτά" και άλλα παρόμοια.
    Με λίγα λόγια είναι αυτό ακριβώς που είπες:Θέλει πολλή δουλειά και δεν υπάρχει σιροπάκι.

Από την άλλη δεν είναι και πανάκεια. Ίσα ίσα που έχουν υπάρξει περιπτώσεις στις οποίες οι ψυχολόγοι τα έκαναν μαντάρα εντελώς.
    Μην ξεχνάμε πάντως πως υπάρχουν διάφορες σχολές ψυχολογίας δεν είναι μία.
    Δυστυχώς ναι.Τσαρλατάνοι υπάρχουν παντού και μάλλον είναι τυχερός όποιος μπόρεσε να βρει καλά θεραπευτή.
    Αν όμως μιλάμε για πανάκεια,προσωπικά έτσι τη θεωρώ την ψυχοθεραπεία..τη σωστή ψυχοθεραπεία.Πιστεύω ότι εκεί βρίσκονται όλες οι λύσεις για τα προβλήματά μας.
    Για τίς διαφορετικές σχολές ψυχολογίας δεν γνωρίζω,πιστεύω πάντως ότι απλά η καθεμιά θα ακολουθεί το δικό της δρόμο,τη δική της προσέγγιση στο πρόβλημα.

Συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα,όπως κάνουμε όλοι μας.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    vangelis 64 σε οσα ειπες αποπανω + 100000000000

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

γιατρέ μου βλέπω πως οι άλλοι με κοιτούν παράξενα

νομίζω οτι η θεραπεία ειναι απαραίτητη!!!

θέλω ενα τηλ. ή μια διεύθυνση

Για να στους στείλω όλους και να τους διορθώσεις.

μεγαλόκαρδος
    ενα απο τα 3.000 προτερήματά μου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς όλους τους εντουράδες...
    από stratospr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 13:48
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF