Μου θυμισες την Βανδη που καθηγητρια,τον τσαλικη που ειναι γιατρος και αλλοι πολλοι που στο ξαφνικο βρεθηκαν απο 10 διπλωματα ο καθενας![]()
![]()
Μου θυμισες την Βανδη που καθηγητρια,τον τσαλικη που ειναι γιατρος και αλλοι πολλοι που στο ξαφνικο βρεθηκαν απο 10 διπλωματα ο καθενας![]()
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως τα μπλέξαμε λίγο;
Παιδιά ο Λάκης και ο Θέμος δεν είναι ενημέρωση! Δεν κάνουν ενημερωτικές εκπομπές δεν είναι δημοσιογράφοι ο Λάκης καθόλου ο Θέμος στο συγκεκριμένο σόου. Για την εκπομπή μιλάω. Επομένως γιατί έχετε την απαίτηση ότι πρέπει να ενημερωθείτε από κει; Επιλέγουν πλάνα που θεωρούν ότι θα προκαλέσουν το γέλιο πάνω σε κάποια θέματα της επικαιρότητας. Το γιατρό ας πούμε ο Λαζόπουλος τον "βγάζει" σε συγκεκριμένες στιγμές. όταν βρίζει όταν πετάει καμιά καλή ατάκα για σεξ κλπ.
Από την άλλη το θέμα με την νατάσα δεν είναι καινούργιο. Έχει ειπωθεί ξαναειπωθεί δεκάδες φορές. Όλοι ξέρουμε πως έγινε "γιατρός" οκ. Τι το καινούργιο δηλαδή θα έλεγε;
Επίσης ο Θέμος το είχε αναφέρει για όποιον θυμάται πολλές φορές και έχει ρωτήσει σε στιλ χιουμοριστικό δημόσια καλά πως έγινε η νατάσα γιατρός. Αυτά πριν τα κάνει πλακάκια (μάλλον) με την κυβερνώσα παράταξη.
Αλλά να πω κάτι ακόμα. Άντε και οι τύποι το έκαναν γαργάρα. ΆΝτε και έχουν συμφωνήσει να μην πούνε κάτι τέτοιο. Πιστεύετε σοβαρά ότι θα έθιγε πολύ εάν το "έπαιζαν"; Αφού έχουν πει και κάνει πολύ πιο χοντρά πράγματα.
Αλλά νομίζω πως το πιο βασικό είναι το πρώτο που έγραψα. Οι άνθρωποι δεν κάνουν ενημέρωση. Διασκεδαστές είναι κάνουν σάτιρα.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Ο ενας ειναι ηθοποιος και ο αλλος δημοσιογραφος. Κ εμεις ομως που οτι μαθαινουμε το γραφουμε εδω μεσα και το σχολιαζουμε δημοσιογραφοι ειμαστε.
Οπως και οταν πουλαμε τρελα με πειστικο τροπο, ειμαστε ηθοποιοι.
Δεν πληρωνομαστε ομως και δεν φλερταρουμε με τον κορυδαλο:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ο ενας ειναι ηθοποιος και ο αλλος δημοσιογραφος. Κ εμεις ομως που οτι μαθαινουμε το γραφουμε εδω μεσα και το σχολιαζουμε δημοσιογραφοι ειμαστε.
Οπως και οταν πουλαμε τρελα με πειστικο τροπο, ειμαστε ηθοποιοι.
Δεν πληρωνομαστε ομως και δεν φλερταρουμε με τον κορυδαλο:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Η εκπομπή τους όμως δεν είνα ενημερωτική!!! Τέλος! Είναι ψυχαγωγία!
Και όχι δεν είμστε δημοσιογράφοι επειδή σχολιάζουμε και το γράφουμε. Κάνουμε συζητήσεις όπως κάνει όλος ο κόσμος μόνο που γίνεται γραπτά. Το ίδιο και για την ηθοποιία.![]()
Ναι εχεις δικιο. Αυτοι κινουντε δεοντολογικα και σπανε τα ποδια τους να κανουν ρεπορταζ και εχουν και πτυχιο.
Οπως και οι δευτεροι, δεν χρειαζοντε να στιψουν λεμονι στο ματι για να κλαψουν, το δουλευουν εσωτερικα γιατι ειχαν δασκαλο τον Κουν και τον Φασουλη.![]()
Ασε ρε αλχιμιστι γιατι πηξαμε στο ταλεντο στη χωρα μας![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ναι εχεις δικιο. Αυτοι κινουντε δεοντολογικα και σπανε τα ποδια τους να κανουν ρεπορταζ και εχουν και πτυχιο.
Οπως και οι δευτεροι, δεν χρειαζοντε να στιψουν λεμονι στο ματι για να κλαψουν, το δουλευουν εσωτερικα γιατι ειχαν δασκαλο τον Κουν και τον Φασουλη.![]()
Ασε ρε αλχιμιστι γιατι πηξαμε στο ταλεντο στη χωρα μας![]()
![]()
ΟΚ.![]()
ωραία όλα αυτά
αλλά p@nos όταν αντιγράφεις ένα κείμενο (στο δεύτερο μισό αναφέρομαι) γράφε και που το βρήκες
http://www.primeminister.gr/index.ph...4769&Itemid=98Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ωραία όλα αυτά
αλλά p@nos όταν αντιγράφεις ένα κείμενο (στο δεύτερο μισό αναφέρομαι) γράφε και που το βρήκες
Και εννοείτε χωρίς ημερομηνίες
http://nomarxia.gr/ypiresies/ygeia/a...dExpertise=034
11 θέση... διορισμένη χειρούργος...
Fikioris RULES!
Μπήκα στην Ιατρική το 1991 και τώρα τελειώνω την ειδικότητα...
Δεν έχω παντρευτεί, δεν έχω δίδυμα ούτε διδακτορικό στο μασονοTufts.
Μόνο ένα V Strom.
Αρχικά δημιουργήθηκε από apk
Fikioris RULES!
Μπήκα στην Ιατρική το 1991 και τώρα τελειώνω την ειδικότητα...
Δεν έχω παντρευτεί, δεν έχω δίδυμα ούτε διδακτορικό στο μασονοTufts.
Μόνο ένα V Strom.
δεν ξερω μεχρι που φτανουν τα βιτσια σου,φιλε μου, αλλα θα μπορουσες να εχεις γνωρισει την ντορα ας πουμε![]()
panta vromikoi panta laspomenoi
Αι να χαθεις ανωμαλε ακομα δεν ηπια καφε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
δεν ξερω μεχρι που φτανουν τα βιτσια σου,φιλε μου, αλλα θα μπορουσες να εχεις γνωρισει την ντορα ας πουμε![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Για το Θεμο να δεχτω οτι ειναι ψυχαγωγικη η εκπομπη ( την οποια δεν βλεπω ουτε με σφαιρες).Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Η εκπομπή τους όμως δεν είνα ενημερωτική!!! Τέλος! Είναι ψυχαγωγία!
Και όχι δεν είμστε δημοσιογράφοι επειδή σχολιάζουμε και το γράφουμε. Κάνουμε συζητήσεις όπως κάνει όλος ο κόσμος μόνο που γίνεται γραπτά. Το ίδιο και για την ηθοποιία.![]()
Ο αλλος κυριος ομως κανει πολιτικη σατιρα.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ωραία όλα αυτά
μου ηρθε με μαιλ.
Υπάρχουν και άλλοι που δνε διστάζουν να τα βγάλουν στον αέρα...
http://www.youtube.com/watch?v=-cqYe...eature=related
Δεν ξέρω αν η τηλεοπτική ελληνοφρένεια το έχει παίξει, αλλά από Δευτέρα μπορώ να μάθω...
Ά ρε φιδέμπορα που θέλουν όλοι....
![]()
![]()
![]()
![]()