Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΧΤ660!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Steve_athens
    Αν εννοεις εμενα σταυρο με λενε(συνηθισμενο να το μπερδευουν δεν πειραζει ),εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι γινεται αεροπλανο(μπορει να φτασει πανω απο 60 αλογα τροχο απο αυτα που εχω δει αλλα μετα τιθεται κ το θεμα αξιοπιστιας) αλλα μου αρεσει πρωτα να το βελτιωσω αισθητικα και στην οδικη συμπεριφορα(αναρτησεις,φρενα,τιμονι,γραναζια) κ μετα να του ανεβασω τα αλογα
    Super motard και ξερο ψωμι!

Εσένα εννοώ φίλε Stavros!!!

Σωστά το σκέφτεσαι. Όλα πρέπει να γίνονται σταδιακά.

Η οδική συμπεριφορά και η ασφάλεια πάνω απ'όλα.

Τα αλογάκια μπορούν να περιμένουν!

Όντως, ξεπερνάει τα 60 άλογα με διάφορα mods!

Παύει όμως να είναι ΧΤ πια (ή όχι);

Η γνώμη μου (και πάντα προσωπικά μιλώ) είναι ότι ο αγοραστής μιας μηχανής ξέρει τι ζητάει και τι να περιμένει από αυτό που αγοράζει...

Αν αλλάξω φρένα, τιμόνι, πλαίσιο, αναρτήσεις, σέλα, τεπόζιτο, βάλω PC, φίλτρα, εξατμίσεις, ζάντες, φτερά έ, τότε δεν έχω ΧΤ αλλά κάτι άλλο...

Και για φτιάξεις το ΧΤ σε τέτοια κατάσταση χρειάζεται νε ξοδέψεις ένα σεβαστότατο ποσό.

Με το οποίο αυτό ποσό συν την αγορά της μηχανής, αγοράζεις μιά άλλη μηχανή που θα σε καλύπτει περισσότερο σε άλογα, επιδόσεις κ.λ.π.

Δεν μιλάω για σένα προσωπικά φίλε αλλά γενικά.

Δεν είμαι κατά του customizing μιας μηχανής αλλά πιστεύω ότι η μηχανή εκφυλίζεται αν ξεπεράσεις κάποια όρια...

Γνώμη μου:smilea:

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η Aligator. Είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που κατασκεύαζε ένα μηχανάκι με το κινητήρα του Dominator και έβγαζε 70+ άλογα.
    Το μηχανάκι κόστιζε λίγο παραπάνω από το fireblade.

Θα αισθανόμουν πολύ μακάκα , αν είχα δώσει 10.000-14.000 ευρά για να έχω ένα γρήγορο ΧΤ, Dominator, ή ό,τι άλλο και να με περνάνε σαν σταματημένο τα Bandit των 6.000 ευρών.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Steve_athens
    Εννοειται αυτο,αν ηθελα πολλα αλογα θα κατευθυνομουν αλλου,ειναι κ θεμα προσωπικων προτιμησεων πχ δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το φρενα κ κανω καποιες αλλαγες η απο το τιμονι.Πρεπει να κινεισαι σε ενα πλαισιο που το customizing θα ειναι να φερεις το μηχανη πιο κοντα στα μετρα σου κ οχι να βαζεις οτι μπαινει πανω για να τη κανεις κατι αλλο που μονο σε χτ δεν θα μοιαζει
    Super motard και ξερο ψωμι!

Συμφωνώ απόλυτα παίδες!!!

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Καλησπερίζω, και επαναφέρω το topic διότι επειτά από μια τούμπα οδηγώ για αρκετό καιρό το ΧΤακι μου (600) με ελαφρά στραβό τιμόνι -πλέον δλδ το έχω συνηθισει, αν και την πρώτη φορά μετα την πτώση ήταν αισθητή η διαφορα-.

Μιας και ήρθε η ώρα του για σέρβις σκέφτηκα να φτιάξω και το τιμόνι, αλλά αναρωτιέμαι..
    γίνεται (και αξίζει) να το ισιώσω?
    Αν όχι, τότε θα έπερνα κάτι σε 'ασημί' μιας και θα μπω στη διαδικασία να πάρω καινούργιο, γιατί μου αρέσει πάνω στο μαύρο ΧΤ. Δεν ψάχνω κάτι το ιδιαίτερο, αρκεί να είναι ποιοτικά ανάλογο του μαμίσιου...και ίσως λίγο ψηλότερο, για να βελτιώσω λίγο την στάση οδήγησης.

πάντα ανοιχτός σε προτάσεις..αυτά.
    Zed's dead baby...Zed's dead.!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Αδέλφια ΧΤάκηδες, έχει πέσει πολύ μελέτη απ'την Yamaha για το ΧΤ660.

Πέμπτη βάζω και χούφτες μπλε από WR...

Τέσπα ... Γούστα είναι αυτά...

ΧΤ λέεεεεεεεμεεεεεεεε!!!

φιλαρακι ποσο οι χουφτες?και απο που?

Από Yamaha Αγίας Παρασκευής, 90 με την τοποθέτηση.

Ταιριάζουν κουτί του WR.

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Από Yamaha Αγίας Παρασκευής, 90 με την τοποθέτηση.

Ταιριάζουν κουτί του WR.
    Τιμες πανω -κατω?ευχαριστω για την αμεση απαντηση billy

Αρχικά δημιουργήθηκε από mai_tai
    Τιμες πανω -κατω?ευχαριστω για την αμεση απαντηση στεφανε
    Ο Billy είμαι αδερφέ!

90 ευρώ με την τοποθέτηση από 110.

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος
    Thanks

Παλαιό μέλος
    BILLY κενενα λινκ με φωτο απο αξεσουαρ(χουφτες κ τετοια απο αντιπρωσοπεια εχεις?ψαχνω -ψαχνω αλλα τιποτα..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mai_tai
    BILLY κενενα λινκ με φωτο απο αξεσουαρ(χουφτες κ τετοια απο αντιπρωσοπεια εχεις?ψαχνω -ψαχνω αλλα τιποτα..)
    Φίλε κι εγώ δεν έχω, αλλά αν πας σε μιά αντιπροσωπεία της Μοτοδυναμικής, έχουν εκεί πολλά πράγματα, και τα βλέπεις μπροστά σου. Τουλάχιστον στην Αγία Παρασκευή...

Δεν το' χω ψάξει πιο πολύ γιατί από αξεσουάρ μόνο χούφτες και bagster έχω βάλει.

Πάντως η Acerbis έχει βγάλει πολλά ωραία πράγματα για τα κουκλιά μας.

XR
    XTR
    XJR

καλησπερα θα θελα αν μπωρεις να μου πεις τη μαρκα τιμονη ειναι αυτο που βλεπο στη φωτο και τη κοδικος ειναι θα με βοηθησεις πολυ σε ευχαριστω

φιλε μου μπωρεις να μου πεις τη μαρκα ειναι το τιμονι και πιος κοδικος ειναι αν μπωρεις θα με βωηθισης πολλυ σε ευχαριστω

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τιμονι για Fazer ????
    από illuminatios στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2009, 15:46
  2. ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ Fz1
    από bliblis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2007, 10:01
  3. After market - τιμόνι για ΑΧ-1
    από kiriakost στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket