Και ο κουτάκιας τα ίδια λέει, σιγά μην πάρω τα βρωμερά σκουπίδια μαζί μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Σιγα μην παρω και σταχτοδοχειο μαζι μου.![]()
Και ο κουτάκιας τα ίδια λέει, σιγά μην πάρω τα βρωμερά σκουπίδια μαζί μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Σιγα μην παρω και σταχτοδοχειο μαζι μου.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Και ο κουτάκιας τα ίδια λέει, σιγά μην πάρω τα βρωμερά σκουπίδια μαζί μου.![]()
...τότε γιατί όλοι οι κουτάκηδες οικογενειάρχες κουβαλάνε ΠΑΝΤΑ στο πίσω κάθισμα και την πεθερά??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ναι αλλά, ή θα πρέπει να κάνουμε αγώνες για να βγάζει ανακοινώσεις η Greepeace που λέει και ο Stoubios, ή θα πρέπει να βγάζουμε τον λαό εις τα εξοχάς με έναν χωροφύλακα από πάνω του για να μην πετάει σκουπίδια. Για να μάθει από μόνος του και να μην ρίχνει τις ευθύνες στον Δήμο, ούτε κουβέντα. :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Φαρισαισμος
ΥΓ Φαντάζεστε σε τι ποσά θα έφταναν τα δημοτικά τέλη εάν κάνουν εκστρατεία καθαρισμού οι Δήμοι; Πέφτει που πέφτει το κλέψιμο της αρκούδας, να βρουν τρόπους να μασουλήσουν και άλλα θέλουν.![]()
Γιατί η πεθερούλα έδωσε την προκαταβολή για το καινούργιο μπαντζάι και με την σύνταξη το αποπληρώνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...τότε γιατί όλοι οι κουτάκηδες οικογενειάρχες κουβαλάνε ΠΑΝΤΑ στο πίσω κάθισμα και την πεθερά??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ήθελες και εσύ προίκα διαμερισματάκι και πήγες σώγαμπρος.![]()