:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ALFA ROMEO 146 Twin Spark, 1.600 cc, μοντ. 11/'97, full extra, ανταλλάσσεται με Yamaha TDM, μοντ. '00 - '04
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ALFA ROMEO 146 Twin Spark, 1.600 cc, μοντ. 11/'97, full extra, ανταλλάσσεται με Yamaha TDM, μοντ. '00 - '04
E πως, αφού έχω την ακατανόμαστη και μου τρώει τα τετραγωνικά, πάλι καλά να λέω που μοιάζει με σύνθετο !Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εσένα σου λείπουνε τα έπιπλα....???:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΝΤΙΚΕΣ συλλεκτικά αντικείμενα αξίας έτους 1880, παλαιά χαρτονομίσματα, νομίσματα, ανταλλάσσονται με άγονη και ορεινή έκταση 8 στρ. επί επαρχιακού δρόμου γύρωθεν της Τρίπολης
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΟ μηχάνημα με ακτίνα λέιζερ Epila ΒΝΒ, καινούριο, ανταλλάσσεται με κινητό τηλέφωνο ή laptop, ιδιώτης
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
APRILIA MILLE FACTORY 1.000 cc, μοντ. 3/'04, αγρατσούνιστο, καινούρια λάστιχα, εξατμίσεις, πρόγραμμα, από γενικό service, λευκά φλας, συναγερμός, ανταλλάσσεται με Mega scooter
Ρε FZR για δεν τα γράφεις στις αγγελίες ;:a24:
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ (10) Λεωνίδας Σαμπάνης 2004, ανταλλάσσονται με βάρκα - μηχανή - τρέιλερ, σε άριστη κατάσταση
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΡΑΦΟΜΗΧΑΝΗ ηλεκτρονική, με πρόγραμμα, πολλές λειτουργίες, ελαφρώς μεταχειρισμένη, ανταλλάσσεται με ηλεκτρική κουζίνα με κεραμικές εστίες, έως 2 ετών
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ Ελληνας με πείρα αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμό οικιών με ανταλλαγή ετήσια ασφάλεια Ι.Χ. αυτοκινήτου
Πρώτη δημοσίευση: 7/5/2008 Τελευταία δημοσίευση: 21/5/2008
ΕΝΔΥΜΑΤΑ μεταχειρισμένα, σε καλή κατάσταση, ανταλλάσσονται με περιοδικά Λούκυ Λουκ, Mad ή σχετικά με πολεμική στρατιωτική ιστορία
Πρώτη δημοσίευση: 21/5/2008 Τελευταία δημοσίευση: 25/5/2008
ΕΝΔΥΜΑΤΑ μεταχειρισμένα, σε καλή κατάσταση, πωλούνται μεμονωμένα ή όλα μαζί ή ανταλλάσσονται με μουσικά όργανα ή ηλεκτρικές συσκευές
Πρώτη δημοσίευση: 21/5/2008 Τελευταία δημοσίευση: 25/5/2008
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Αγγλικών ανταλλάσσει μαθήματα Αγγλικών με μαθήματα Photoshop
Ποιος γνωριζει photoshop και δεν ξερει Αγγλικα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτός που έχει το ελληνικόΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Αγγλικών ανταλλάσσει μαθήματα Αγγλικών με μαθήματα Photoshop
Ποιος γνωριζει photoshop και δεν ξερει Αγγλικα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ή θέλει να κάνει καμάκι χρησιμοποιώντας μια καλύτερη πρόταση από την
eye layer emerald green me tarzan you jane
Ο Ιταλός με τα Ιταλικά windows ;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Ποιος γνωριζει photoshop και δεν ξερει Αγγλικα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ο Ιταλός με τα Ιταλικά windows ;![]()
:rotflmao:
![]()
κι αυτός
αλλά σε adobe τι έχει;
![]()
![]()
![]()
Που να ξέρω ο σκράπας ; Adobe AltaVista - Babel Fish Translation υπάρχει ;Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
κι αυτός
αλλά σε adobe τι έχει;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Που να ξέρω ο σκράπας ; Adobe AltaVista - Babel Fish Translation υπάρχει ;![]()
![]()
![]()
ούτε ξέρω![]()
![]()