και στην μέση η Γκόντινα 1,94...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Jc-r9...eature=related
και στην μέση η Γκόντινα 1,94...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Jc-r9...eature=related
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Επικαιρότητα πάλι στο θέμα που μόνο εμένα απασχολεί...χθές μεσημέρι τηλεφωνεί ο δικηγόρος για το ρημάδι το εφετείο που περιμένουμε να βγάλει την τελική απόφαση!
Ο δικηγόρος ξεκίνησε χαρούμενος, λέγοντας πως τους πήραμε τα σώβρακα και μετά άρχισε να λέει κάτι μαλακίες, με μόνο σημαντικό να περάσω Δευτέρα μεσημέρι από το γραφείο του να μου δώσει αντίγραφο της απόφασης και να μιλήσουμε. 6,5 χρόνια μετά το ατύχημα αυτό έλλιππε να μην πληρωθώ κι όλας! Τις απόψεις μου εκφράζει η ιππσηλότατη με το αριστερό της χεράκι
![]()
![]()
![]()
:wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα
"This video is not available in your country. "
Για πιο λόγο?
Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου...
![]()
![]()
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YDjw4mpEwU8
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
...Αφού είδαμε και μερικές ιπποθέσεις άσχετες...![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Πόσοι ίπποι;:rotflmao:
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Κόψε το σπαμμάρισμα και πες μας! Πόσοι ίπποι;
Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
...Αφού είδαμε και μερικές ιπποθέσεις άσχετες...
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Μάλλον ήθελες να πεις επιππόλαιο ε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
...έχει έναν επιπόλαιο τραυματισμό στο καλό άνω άκρο της που άλλοι λένε στον ώμο, άλλοι στον καρπό κι άλλοι στο βραχίονα κι είναι και Παοκική χρονιά φέτος που το χρυσό στο Πεκίνο δεν είναι απλά στόχος αλλά ιπποχρέωση![]()
![]()
![]()
:ZZZ: :ZZZ:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I make good milkshake !!!
...η μόνη παραδεκτή χριστιανική γιορτή σήμερα και δεν ανασφερόμαστε ούτε σε κάποια Θάνου, ούτε καν στην κυρία Πελέκη ούτε τη Λέχου ή στην μεγάλη Αικατερίνα τη Βου την αυτοκράτειρα αλλά στην μία και μοναδική EKATERINA την καλή την ψηλή που είναι και εν ζωή!!! Κλαπ κλάπ κλαπ
(χειροκρότημα...) τι κι αν έχουν γεννηθεί σα σήμερα το 1844 στην Καλσρούη κι ένας Καρλ Μπεντς σημαντικότατος εν επιστήμη συνάδελφος και το 1926 ένας Τσουνγκ Ντάο Λή στη Σαγκάη κι ας πήρε και το νόμπελ φυσικής το 1957???
Όταν γιορτάζει το μωρό όλα φαίνονται ασήμαντα συγκριτικά...
Το δικαστήριο τελικά μου έβγαλε κάτι ψίχουλα ως αποζημίωση μέχρι να πάρω σύνταξη από το ΤΣΜΕΔΕ, γιάτι αν κι επιδίκασε το μέγιστο στην ασφαλιστική δηλαδή 500000?, τα υπόλοιπα είναι να τα πάρω από το γύφτο που με τράκαρε και συγκεκριμένα άλλες 600000, ο οποίος γύφτος αν είχε 6000? θα έκανε και τούμπες...
Η αναλογία λογοτεχνικά είναι ο Φάουστ, σε συνδιασμό πως πούλησα την εργασιακή μου ικανότητα μέχρι να πάρω σύνταξη, έναντι ενός πινακίου φακής το οποίο αν και ακούγεται καλό για τις μέρες μας, δεν μου πολυαρέσει γιατί μου φέρνει αέρια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3oK2N-R3QS8Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
...η μόνη παραδεκτή χριστιανική γιορτή σήμερα και δεν ανασφερόμαστε ούτε σε κάποια Θάνου, ούτε καν στην κυρία Πελέκη ούτε τη Λέχου ή στην μεγάλη Αικατερίνα τη Βου την αυτοκράτειρα αλλά στην μία και μοναδική EKATERINA την καλή την ψηλή που είναι και εν ζωή!!! Κλαπ κλάπ κλαπ
(χειροκρότημα...) τι κι αν έχουν γεννηθεί σα σήμερα το 1844 στην Καλσρούη κι ένας Καρλ Μπεντς σημαντικότατος εν επιστήμη συνάδελφος και το 1926 ένας Τσουνγκ Ντάο Λή στη Σαγκάη κι ας πήρε και το νόμπελ φυσικής το 1957???
Όταν γιορτάζει το μωρό όλα φαίνονται ασήμαντα συγκριτικά...
Το δικαστήριο τελικά μου έβγαλε κάτι ψίχουλα ως αποζημίωση μέχρι να πάρω σύνταξη από το ΤΣΜΕΔΕ, γιάτι αν κι επιδίκασε το μέγιστο στην ασφαλιστική δηλαδή 500000?, τα υπόλοιπα είναι να τα πάρω από το γύφτο που με τράκαρε και συγκεκριμένα άλλες 600000, ο οποίος γύφτος αν είχε 6000? θα έκανε και τούμπες...
Η αναλογία λογοτεχνικά είναι ο Φάουστ, σε συνδιασμό πως πούλησα την εργασιακή μου ικανότητα μέχρι να πάρω σύνταξη, έναντι ενός πινακίου φακής το οποίο αν και ακούγεται καλό για τις μέρες μας, δεν μου πολυαρέσει γιατί μου φέρνει αέρια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χρονια πολλά στο Κατερινάκι και ο θεος να μας κόβει ιππους και να της το δίνει μπόι (ορ γκιρλ, δεν ξέρω![]()
)