Μετρησα σημερα το R6 '07 με σταθερη ταχυτητα, κοντερ 100 - gps 94, κοντερ 140 - gps 130. πιο πανω δεν μπορεσα να παω σταθερα.
Μετρησα σημερα το R6 '07 με σταθερη ταχυτητα, κοντερ 100 - gps 94, κοντερ 140 - gps 130. πιο πανω δεν μπορεσα να παω σταθερα.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
τα γιαμαχα ειναι τα πλεον αισιοδοξα....
το χασκυ εδειχνε 186 κ διπλα το ρ6 ......197+!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Παλιότερα που το είχα ψάξει, οταν τα γιαπωνέζικα δεν είχαν ακόμη ψηφιακές ενδείξεις, όλα τους σχεδόν στα 220 κοντερίσια έιχαν 200 πραγματικά. Εκτός απο τα honda που έδειχναν το πολύ 5 χμ/ω περισσότερο από τα πραγματικά.
Τα 5 χαω διαφοράς είναι όταν γράφει 100 περίπου...Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Παλιότερα που το είχα ψάξει, οταν τα γιαπωνέζικα δεν είχαν ακόμη ψηφιακές ενδείξεις, όλα τους σχεδόν στα 220 κοντερίσια έιχαν 200 πραγματικά. Εκτός απο τα honda που έδειχναν το πολύ 5 χμ/ω περισσότερο από τα πραγματικά.
Στα 200+ είναι τουλάχιστον 10 με 15...![]()
Give me fuel, Give me fire
καλά τα γιαπωνέζικα ότι θέλουν δείχνουν!
φίλος με νίντζα 636 έχει δει 280!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Πόσο μπορεί να κλέβουν τα ταχύμετρα των μότο μας; Τα navigators είναι αξιόπιστα; Πρόσφατα ανέβηκα σε ένα r6 για να του μετρήσω την τελική του. Είχα βάλει μέσα στη μπανάνα (στη μέση μου) το navigator που έχω για το αυτοκίνητο. Με τη μπανάνα κλειστή αλλά την κεραία του navigator έξω από αυτήν ξεκίνησα. Είχα κλειδώσει την οθόνη για να μην πατηθεί καμία άλλη λειτουργία. Κράνος μπουφάν κλπ κλπ και βγαίνω στον περιφερειακό της πόλης (Διδυμότειχο). Άνοιξα τις 3 πρώτες σχέσεις μέχρι την είσοδο στα κόκκινα και μετά πολύ αργά όταν φόρτωναν οι άλλες σχέσεις άλλαζα. Το ψηφιακό ταχύμετρο του r6 έγραψε 265km/h. Όταν μετά από λίγο σταμάτησα στην άκρη του δρόμου άνοιξα τη μπανάνα και έβγαλα το navigator από μέσα. Είναι το Vector Master 380. Είδα την "πραγματική τελική": 239km/h. Σίγουρα το ταχύμετρο του r6 κλέβει. Αλλά κατά πόσο αξιόπιστο και ακριβές μπορεί να είναι το navigator; Συνδέεται με δορυφόρο. Αλλά.......
φίλε τσέκαρέ το με ένα vstrom φίλου σου![]()
Δεν ξέρω ποιον να βρω. Και για να πω την αλήθεια... δε με νοιάζει κιόλας πλέον, αν και πόσο κλέβουν. Έτσι που πήγε η βενζίνη, ποιος ανοίγει τελικές για να το δει;;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
φίλε τσέκαρέ το με ένα vstrom φίλου σου![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Άσε Χριστόδουλε...θα αρχίσουμε σιγά-σιγά να διστάζουμε να βγάζουμε τα μηχανάκια μας βόλτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Δεν ξέρω ποιον να βρω. Και για να πω την αλήθεια... δε με νοιάζει κιόλας πλέον, αν και πόσο κλέβουν. Έτσι που πήγε η βενζίνη, ποιος ανοίγει τελικές για να το δει;;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()