Το ΘΚ τι είναι ??Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
...τόστωσα και αυτό.![]()
Θερμικός κύκλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από drmel
Το ΘΚ τι είναι ??![]()
iatrodikasti καλορίζικο!![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Παντος μην ακολουθησεις τις οδηγιες του manual ............................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα να τις ακολουθείς![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι φίλε.....
![]()
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
Eυχαριστω φιλε μου.Αν θυμαμαι καλα στο πρωτο τεποζιτο ειχα δει ρεζερβα στα 120χλμ περιπου και ενημερωτικα για να μη τρομαξεις οταν αναβει η ρεζερβα βγαζει στη θεση του χιλιομετρητη ενα F.Ειναι μετρητης να σου δειξει ποσα χλμ κανεις με τη ρεζερβα..για να μηδενισει απλα κρατα πατημενο το reset..επισης αν καποια στιγμη ακουσεις λιγο την καδενα να χτυπαει ενω ειναι τεντομενη συμφωνα με τις οδηγιες που δινει η μαμα YAMAHA μιλουσα με παιδια απο αμερικη μιας και εκει κυκλοφοραει απο τις αρχες του χρονου και μιλησε καποιος με τα κεντρικα της YAMAHA εκει και ειπαν το κλασικο να τεντωνετε η καδενα με εσενα επανω η ατομο του ιδιου σωματικου βαρους...Κατα τα αλλα ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
Καλορίζικο και σε σένα,
ρεζέρβα δεν έχω δει ούτε εγώ ακόμα,
σήμερα πήγαινα λαγονήσι γιά να γράψω χλμ και λέω δεν του βάζω,
λοιπόν 141χλμ έκαψε 5,3 λίτρα.
Θα το στρωσω που θα παει..
Σε ενα "ασπρο" γουρουνι. Καλη παρεα θα κανατε!Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
πάνω στο στρώσιμο...έκοψα αριστερά προς θάλασσα...να πιώ καφέ...και να ολοκληρώσω ακόμα ένα θκ του γιαμάχα.
....και έπεσα πάνω σένα γουρούνι.
Βλεπω πατησε και χωμα ε? Απο στρωσιμο κιολας? Ρε μπας και μας δουλευες?:rotflmao:
μια και συζητάτε για τα ΘΚ, θα θέσω ένα quiz:
Ποιός γνωστός χωμάτινος εθεάθει χθες 1 η ώρα βραδινή, να απολαμβάνει τον καφέ του σε γνωστή καφετέρια του κολωνακίου, παρέα με γνωστό ηθοποιό-παρουσιαστή-σουουμαν που έκανε εκπομπή κάθε τρίτη στις 9 στον ALPHA????
Καφε με ΛΛ ο ΘΚ?Αρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
μια και συζητάτε για τα ΘΚ, θα θέσω ένα quiz:
Ποιός γνωστός χωμάτινος εθεάθει χθες 1 η ώρα βραδινή, να απολαμβάνει τον καφέ του σε γνωστή καφετέρια του κολωνακίου, παρέα με γνωστό ηθοποιό-παρουσιαστή-σουουμαν που έκανε εκπομπή κάθε τρίτη στις 9 στον ALPHA????
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Καφε με ΛΛ ο ΘΚ?
...καλά αυτός που κάθεται παρέα με τον ΘΚ ποιός είναι?![]()
![]()
![]()
ένα ψώνιο δεν τον ξέρεις...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
...καλά αυτός που κάθεται παρέα με τον ΘΚ ποιός είναι?![]()
![]()
![]()