περαστικα![]()
μίλησα τώρα με τον ξάδερφό του....
δυστυχώς σπασμένο πόδι και χέρι...το χέρι δε, θέλει πολλή δουλειά δεν την βγάζει με γύψο και θα κάνει και εξετάσεις στο στήθος γιατί έχει χαμηλό αιματοκρίτη
Περαστικά ΡΕ ΠΑΝΟ![]()
μα καλα απο χθες και σημερα θα του κανουν εξετασεις στο στηθος;Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
δυστυχώς σπασμένο πόδι και χέρι...το χέρι δε θέλει πολλή δουλειά δεν την βγάζει με γύψο και θα κάνει και εξετάσεις στο στήθος γιατί έχει χαμηλό αιματοκρίτη
Περαστικά ΡΕ ΠΑΝΟ![]()
θα πρεπε να τον εχουν χτενισει με αξονικη τομογραφια θωρακος και ανω και κατω κοιλιας!
περαστικα ρε Παναη!
Περαστικά!
Κρίμα και απ οτι κατάλαβα είχε ψηθεί καλα για τον αγώνα του Club Racing.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
μετά από απορία του byron ..... μία κόμμα αλλάζει το νόημα..... thnks byronΑρχικά δημιουργήθηκε από nktR
δυστυχώς σπασμένο πόδι και χέρι...το χέρι δε θέλει πολλή δουλειά δεν την βγάζει με γύψο και θα κάνει και εξετάσεις στο στήθος γιατί έχει χαμηλό αιματοκρίτη
Περαστικά ΡΕ ΠΑΝΟ![]()
το σωστό
...το χέρι δε, θέλει πολλή δουλειά δεν την βγάζει με γύψο ....
ξέρουμε αν ειναι αγκώνας; και σε ποιο νοσοκομειο ειναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
...το χέρι δε, θέλει πολλή δουλειά δεν την βγάζει με γύψο ....
edit:το βρηκα, γεννηματας
αν χρησιμοποιουσε ακομα την ΤΖ φορμα υποψιαζομαι πως δεν δουλεψε σωστα με τα προστατευτικα της!
ετσι δεν ειχε δουλεψει την αλλη φορα σε high side που ειχε απο εξοδο της στροφης μετα την ευθεια και κατεληξε με ρωγμη στον αγκωνα. ετσι διαλυσα κι εγω τον δικο μου μετα απο συγκρουση με 120 σε τοιχο , φορωντας το δερματινο μπουφαν της ΤΖ που εχει τα ιδια προστατευτικα μαλακού τυπου και οχι σκληρου σαν αυτα της dainese για παραδειγμα.
για ακομη μια φορα οτι πληρωνουμε παιρνουμε!
![]()
Περαστικά στο παλληκάρι......
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ξέρουμε αν ειναι αγκόνας; και σε ποιο νοσοκομειο ειναι;
στο Νοσοκομείο Γεννηματάς δωμάτιο 252 ή 254, για όσους τα καταφέρουν
![]()
Megali malakia, perastika re runner ola na pane kala kai na anaroseis grigora man
περαστικά
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
περαστικά ρε Πανούλη![]()
κρίμα ρε γμτ ...
τελικά κ5 φυστικιές από hiside![]()