Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και τον έχουμε βάλει σκουπα αυτόν ρε πστη μου![]()
![]()
Kαμαριερα λέω να τον βαλουμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν φταίω Γιάννη, καλό ήτανε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν φταίω Γιάννη, καλό ήτανε![]()
always good i say! :hypnotize
![]()
![]()
![]()
Yeah yeah !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
always good i say! :hypnotize
![]()
![]()
![]()
Plus six hundrend !:rotflmao:
![]()
![]()
μα τον κανόνα θα τον ακολουθήσω. μάλιστα, έχω ήδη προμηθευτεί 2η κάρτα μνήμης για την κάμερα, και τώρα ετοιμάζω τη βάση στήριξης....
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
προς τους συμμετέχοντες : ορίστε, παράδειγμα.... ο κύριος απο πάνω είναι leader σε γκρουπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
Να κάνουμε ενα τεστ οτι δουλεύει γιατι θα τη χρειαστούμε σε λιγο καιρόΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μα τον κανόνα θα τον ακολουθήσω. μάλιστα, έχω ήδη προμηθευτεί 2η κάρτα μνήμης για την κάμερα, και τώρα ετοιμάζω τη βάση στήριξης....
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
προς τους συμμετέχοντες : ορίστε, παράδειγμα.... ο κύριος απο πάνω είναι leader σε γκρουπ...
![]()
παμε στοιχημα οτι με αυτο το εμοτικον, ολοι στο δικο μου γκρουπ θα θελουν να ειναι?
ΕΙΔΙΚΑ αν εσυ εισαι η ...καμαριερα!
![]()
Μακη, ξαναγελα, ειπα κι αλλο καλο!![]()
Mισό να πάνα δω σε ποιο γκρουπ είμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μακη, ξαναγελα, ειπα κι αλλο καλο!![]()
![]()
:rotflmao:
1ον - δεν είμαστε στο ίδιο γκρούπ ρε, τι θα μου κάνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
παμε στοιχημα οτι με αυτο το εμοτικον, ολοι στο δικο μου γκρουπ θα θελουν να ειναι?
ΕΙΔΙΚΑ αν εσυ εισαι η ...καμαριερα!
![]()
![]()
2ον - συμμετέχοντες: μόλις σας αποκάλεσε λούγκρες ούλους ή μου φαίνεται?![]()
Εσύ και dim ειδικά μπορείτε να σταματήσετε (ε, δεν μπορούμε να καταπιέσουμε και την καλλιτεχνική σας φύση). Αλλά δεν θέλω φωτογραφίες και μαλακίες:Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Εγω κι ο Ντιμ που ειμαστε καλλιτεχνες μηχανοβιοι τι 8α κανουμε αν δουμε ωραιο τοπιο???
- Εσύ θα πάρεις καμβάδες, πινέλα, λάδια, αυγοτέμπερες και θα στρωθείς στην δουλειά. Αν είσαι και καλλιτέχνης και γρήγορη μπορεί να μας προφτάσεις και να φας και κάτι (αν όχι δεν πειράζει, οι καλλιτέχνες έχουν μάθει στην πείνα έτσι κι αλλιώς).
- Ο dim θα κουβαλήσει ένα πιάνο (με ουρά παρακαλώ) η ένα πλήρες σετ τυμπάνων (ή και τα δύο αν είναι πολύ άντρας) και θα συνθέσει επιτόπου μια σονάτα (ή ένα περκασιονιστικό ορατόριο) ωδή στην ομορφιά του τοπίου. Αν είναι πολύ καλός μπορεί και να βγάλει και τα λεφτά του φαγητού (φαγητό βέβαια δεν τον βλέπω να προφταίνει). Αν είναι πάρα πολύ καλός και περνά από εκεί καμιά γιαγιά γιδοβοσκός, μπορεί και να βγάλει και γκόμενα... που ξέρεις...
![]()
![]()
- τι είναι οι αυγοτέμπερες? τρώγονται ομελέτα?Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εσύ και dim ειδικά μπορείτε να σταματήσετε (ε, δεν μπορούμε να καταπιέσουμε και την καλλιτεχνική σας φύση). Αλλά δεν θέλω φωτογραφίες και μαλακίες:
- Εσύ θα πάρεις καμβάδες, πινέλα, λάδια, αυγοτέμπερες και θα στρωθείς στην δουλειά. Αν είσαι και καλλιτέχνης και γρήγορη μπορεί να μας προφτάσεις και να φας και κάτι (αν όχι δεν πειράζει, οι καλλιτέχνες έχουν μάθει στην πείνα έτσι κι αλλιώς).
- Ο dim θα κουβαλήσει ένα πιάνο (με ουρά παρακαλώ) η ένα πλήρες σετ τυμπάνων (ή και τα δύο αν είναι πολύ άντρας) και θα συνθέσει επιτόπου μια σονάτα (ή ένα περκασιονιστικό ορατόριο) ωδή στην ομορφιά του τοπίου. Αν είναι πολύ καλός μπορεί και να βγάλει και τα λεφτά του φαγητού (φαγητό βέβαια δεν τον βλέπω να προφταίνει). Αν είναι πάρα πολύ καλός και περνά από εκεί καμιά γιαγιά γιδοβοσκός, μπορεί και να βγάλει και γκόμενα... που ξέρεις...
![]()
![]()
- αμα σταματήσει ο dim ρε θα πρεπει να σταματήσει όλο το γκρουπ.... τι θα γίνει μετά? αυτός θα παίζει και οι άλλοι παλαμάκια απο κάτω?
Άμα πεινάς πολύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
- τι είναι οι αυγοτέμπερες? τρώγονται ομελέτα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
- τι είναι οι αυγοτέμπερες? τρώγονται ομελέτα?
- αμα σταματήσει ο dim ρε θα πρεπει να σταματήσει όλο το γκρουπ.... τι θα γίνει μετά? αυτός θα παίζει και οι άλλοι παλαμάκια απο κάτω?
στην ανάγκη του πετάς τις αυγο-τέμπερες![]()
![]()