re sovareuteite leme :rotflmao:
min pernete fora
egine ena THAUMA mia fora,,,na lete euxaristw kai mexri ekei
irema gaiti tha fate ta moutra sas :rotflmao:
min pernete fora
ΠΟΣΟ ΔΙΝΕΙ ΦΙΛΕ?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
paixte to sto stoixima....
ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ...
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ??
σιγουρα η Ελλαδα εχει καλυτερους παιχτες απο το 2004
καλυτερη ομαδα δεν το ξερουμε ακομα
γιατι εκεινοι οι παιχτες παιξανε στο 1000% των δυνατοτήτων τους....οπωςδεν τους ειχαμε ξαναδει....
ειδαμε κατσικια οπως ο Ζαγορακης να μετατρεπονται σε τρομερα αμυντικα χαφ κτλ κτλ
ολα αυτα συν το γεγονος οτι ολες οι εθνικες ηταν μαλλον χειροτερες απο οτι θα παρουσιαστουν φετος.....
σε γενικες γραμμες ελπίζω να ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ....ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΝ ΔΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΑΓΩΝΕς....???![]()
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΕΑΜΑ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...![]()
ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
epaixa to na min peraseiΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΠΟΣΟ ΔΙΝΕΙ ΦΙΛΕ?
ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ...
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ??
σιγουρα η Ελλαδα εχει καλυτερους παιχτες απο το 2004
καλυτερη ομαδα δεν το ξερουμε ακομα
γιατι εκεινοι οι παιχτες παιξανε στο 1000% των δυνατοτήτων τους....οπωςδεν τους ειχαμε ξαναδει....
ειδαμε κατσικια οπως ο Ζαγορακης να μετατρεπονται σε τρομερα αμυντικα χαφ κτλ κτλ
ολα αυτα συν το γεγονος οτι ολες οι εθνικες ηταν μαλλον χειροτερες απο οτι θα παρουσιαστουν φετος.....
σε γενικες γραμμες ελπίζω να ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ....ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΝ ΔΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΑΓΩΝΕς....???![]()
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΕΑΜΑ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...![]()
ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...![]()
to deutero oxi den uparxei
alla bes kai des se opoiodipote site ta eidika stoiximata pou exoun
![]()
μωρέ και οι θετικοί να μαζευτούμε.... αλλά και οι αρνητικοί.. η μπάλα είναι π$#@$#@α και το έχει αποδείξει πολλάκις.
Ας το δούμε μια φορά χωρίς προβλέψεις και ας το απολαύσουμε. Με τον κλασσικό τρόπο, τον Ελληνικό... σουβλάκια/πίτσες... μπύρες και πολύ καλή παρέα... ας έχουμε όμως και την ετοιμότητα , μήπως προς το τέλος του τουρνούα, αρχίζουμε τα πανυγήρια πάλι.
Αληθεια , εσείς που λέτε για το στοίχημα... πόσο δίνει να το πάρει ξανά η Ελλάδα;... μήπως 150-200/1; δηλαδή με 50 ευρώ χαλαρά παίρνεις 7500 με 10.000;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
άστο... τώρα το είδα... 26 προς 1.... δεν είναι πολλά ... σαν της Αυστρίας ας πούμε που δίνει 100 περίπου.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
paixte......Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
άστο... τώρα το είδα... 26 προς 1.... δεν είναι πολλά ... σαν της Αυστρίας ας πούμε που δίνει 100 περίπου.
Gandalf
- tis omades pou tha prokrithoun apo kathe omili
- prwto skorer
- se poion gyro tha ftasei kapia omada
ποσο δινει???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
epaixa to na min perasei
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
den thumamai poso edine, alla itan peripou sto 4Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ποσο δινει???
twra borei na epese
Εγώ έχω ελπίδες πως θα περάσουμε. Αλλά ως εκεί.
Κατά τα άλλα... ποιος είπε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από το 2004; Ρε... χυμάδι!!! Πόθεν βγαίνει αυτό; Σαφώς και όχι. Η ομάδα είναι πολύ πιο γερασμένη με κεντρικό αμυντικό τον... Δέλλα ο οποίος δεν μπορεί να κουνηθεί. Αυτός πιστεύω είναι ένας παράγοντας ο οποίος θα φανεί από την πρώτη στιγμή. Όποιες ομάδες τρέχουν θα μας κάνουν άλογα!
Και γενικά ξεχάστε το 2004. Μία φορά κοιμάται ο θεός!!!
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Προς όλες τις αποπάνω κουλάντζες .............. δηλώνω ευθαρσώς ότι η κούπα ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!
![]()
![]()
![]()
Και μην πεταχτεί καμμιά να πει "και οι ουρανοί επίσης ......... ", δαγκώνω λαρύγγια λέμε !!!
![]()
![]()
![]()
ΕΕΕ ΟΟΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ !!! (δικό μου![]()
![]()
)
πέστα ρε arxaie με τους άσχετους που έχουν μαζευτεί εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Προς όλες τις αποπάνω κουλάντζες .............. δηλώνω ευθαρσώς ότι η κούπα ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!
![]()
![]()
![]()
Και μην πεταχτεί καμμιά να πει "και οι ουρανοί επίσης ......... ", δαγκώνω λαρύγγια λέμε !!!
![]()
![]()
![]()
ΕΕΕ ΟΟΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ !!!
ρε βάλτε το καλά στο κεφάλι σας η ΕΛΛΑΔΑΡΑ δεν παίζεται λέμε
έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα, τους καλύτερους αμυντικούς, τους καλύτερους μέσους, τους καλύτερους επιθετικούς και τον καλύτερο προπονητή και το βασικό και κυριότερο:
έχουμε τους καλύτερους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, θα τους πάρουμε και τα σώβρακα λέμε!!!!!!!!!
ΣΑΒΒΑΑΑ εισαι σπιτι ??? ετοιμάσου για ΧΑΒΑΗ!!!!!!!!
μάγκες το πειρατικό σαλπάρει και φεύγουμε, στα @@ μου μέχρι που θα φτάσουμε έστω και 3 αγώνες να παίξουμε θα το καταευχαριστηθώ , ατέλιωτη παγωμένη μπύρα να υπάρχει και όλα θα πάνε καλά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ερε γλέντια εστω και το 1/10 από την ευτυχία που μου έδωσαν οι μπαγάσηδες το 2004 να πάρω είμαι ευχαριστημένος
ρε κατσίκι τι μας κόβεις τα φτερά αφού δεν το κατέχεις το άθλημα τι εκφέρεις γνώμηΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
min pernete fora
ban λέμε!!!! μπανάκι το σάββατο εννοώ![]()
Κοίτα....τους 3 αγώνες και εγω θα τους καταευχαριστηθώ....το παραπάνω φοβάμαι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μάγκες το πειρατικό σαλπάρει και φεύγουμε, στα @@ μου μέχρι που θα φτάσουμε έστω και 3 αγώνες να παίξουμε θα το καταευχαριστηθώ ,![]()
ενταξει την πρώτη φορά το απολαύσαμε.....(εξαλλου ημουν φανταρος σε φυλάκιο κατω απο την πινέζα οποτε δεν υπηρχαν και πολλα αλλα πραγματα να απολαυσω...) ....αλλα δευτερη φορα δεν αντεχεται......
![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ο κλασσικος ο ελληναςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
min pernete fora
irema gaiti tha fate ta moutra sas :rotflmao:![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ο κλασσικος ο ελληνας![]()
δεν πρεπει να εχει και αδικο παντως
αυτο που μου την δινει ολος αυτος ο πανζουρλισμος των ρεπορταζ μαζι με τον καταιγισμο των διαφημισεων γυρω απο την Εθνικη που μονο καλο δεν κανει.