Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Ερώτηση σχετική με ασφάλεια και πώληση

Παλαιό μέλος
    Κι εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες να γίνει κανονικά η μεταβίβαση ώστε να είσαι καλυμμένος νομικά για παν ενδεχόμενο. Ως προς το οικονομικό μέρος, αν τον εμπιστεύεσαι μπορείς να του την πουλήσεις με ένα συμβολικό ποσό και τα υπόλοιπα σε δόσεις όταν έχει ή με άλλο διακανονισμό, όπως αυτός που πρότεινε ο δικηγόρος (προφανώς κάτι περισσότερο θα ξέρει από μας τους μη νομομαθείς). Δεν είναι παράνομο να πουλάς φτηνά ή να χαρίζεις!

Παλαιό μέλος
    Ναι, αυτό με τις συναλλαγματικές θα κάνω τελικά. Ένα Tenere XTZ 660 του '93 είναι και θα το πάρει 1200€.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    το σιγουρο ειναι να μην κανεις μεταβιβαση, διοτι ετσι, εστω και δεν σταθει σωστος στον λογο του, να μπορεις τουλαχιστον μετα να παρεις ΝΟΜΙΜΑ χωρις να τρεχεις σε δικαστηρια, την μηχανη πισω..

καπως ετσι την ειχα πατησει, με παααααρα πολυ καλο φιλο (εκεινη την περιοδο) και το μονο που με σωσε ηταν που μου κοψε να μην κανω μεταβιβαση πριν παρω φραγκα

ποσο μαλλον στην περιπτωση σου που απο τι καταλαβα το ξερεις λιγο το παιδι.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    το σιγουρο ειναι να μην κανεις μεταβιβαση, διοτι ετσι, εστω και δεν σταθει σωστος στον λογο του, να μπορεις τουλαχιστον μετα να παρεις ΝΟΜΙΜΑ χωρις να τρεχεις σε δικαστηρια, την μηχανη πισω..

καπως ετσι την ειχα πατησει, με παααααρα πολυ καλο φιλο (εκεινη την περιοδο) και το μονο που με σωσε ηταν που μου κοψε να μην κανω μεταβιβαση πριν παρω φραγκα

ποσο μαλλον στην περιπτωση σου που απο τι καταλαβα το ξερεις λιγο το παιδι.
    Αυτό που λες είχα σκοπό να κάνω, αλλά κοίτα λίγο τι λένε όλοι οι υπόλοιποι παραπάνω! Οπότε μάλλον θα του κάνω τη μεταβίβαση και θα υπογράψει συναλλαγματικές, ούτως ώστε να έχω ένα μέσο πίεσης, αν στην πορεία μου τα γυρίσει, επειδή π.χ. ανακαλύψει στο μεσοδιάστημα πως θέλει λάστιχα ή του κάψει το μπουζί και κρίνει τελικά πως κοστίζει-δεν κοστίζει 30€.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Αυτό που λες είχα σκοπό να κάνω, αλλά κοίτα λίγο τι λένε όλοι οι υπόλοιποι παραπάνω! Οπότε μάλλον θα του κάνω τη μεταβίβαση και θα υπογράψει συναλλαγματικές, ούτως ώστε να έχω ένα μέσο πίεσης, αν στην πορεία μου τα γυρίσει, επειδή π.χ. ανακαλύψει στο μεσοδιάστημα πως θέλει λάστιχα ή του κάψει το μπουζί και κρίνει τελικά πως κοστίζει-δεν κοστίζει 30€.
    εγώ που είμαι μικρός και άσχετος.. να ρωτήσω τι είναι οι συναλλαγματικές??

Παλαιό μέλος
    Είναι κάτι χαρτάκια, σαν επιταγές (τα παίρνεις από βιβλιοπωλεία και ίσως να έχουν και τα περίπτερα), τα οποία υπογράφει αυτός που σου οφείλει χρήματα, συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία του, το ποσό και ίσως κάποιου είδους προθεσμία, τα οποία σε καλύπτουν νομικά, ώστε αν επιλέξει το highroad, να μπορείς να διεκδικήσεις κάποιο περιουσιακό του στοιχείο και να αποζημιωθείς. Στην προκειμένη περίπτωση, το να ξαναπάρω τη μοτοσυκλέτα μου αρκεί.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Είναι κάτι χαρτάκια, σαν επιταγές (τα παίρνεις από βιβλιοπωλεία και ίσως να έχουν και τα περίπτερα), τα οποία υπογράφει αυτός που σου οφείλει χρήματα, συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία του, το ποσό και ίσως κάποιου είδους προθεσμία, τα οποία σε καλύπτουν νομικά, ώστε αν επιλέξει το highroad, να μπορείς να διεκδικήσεις κάποιο περιουσιακό του στοιχείο και να αποζημιωθείς. Στην προκειμένη περίπτωση, το να ξαναπάρω τη μοτοσυκλέτα μου αρκεί.
    Και φυσικά παρακράτηση κυριότητας. Το θέμα φιλικά χωρίς μεταβίβαση στο είπαν παραπάνω. Ούτε να το διανοηθείς....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 01:26
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2008, 23:26
  3. Μια ερώτηση σχετικά με παπί και καλάθι
    από Infini στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2006, 18:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα