Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Ασφάλειες κλοπής μοτό

What?

Ti lete re paidia?
    diladi eimai ipoxrewmenos na exw kai mia mpakatela gia na pigainoerxomai?
    o filos mas pire mixani gia na voltarei!
    den einai anagki epeidi einai supersport na tin vazei 2 fores to mina pista kai telos!
    Ap'tin alli adianoito klepsimo!mprosta se toso kosmo?
    pragmatika den mporw na katalavw pws!
    Panta i logiki twn kleftwn se ayta ta pragmata einai : pame na paroume to pio apomakro, maria apo ton kosmo...Sto mati ti na prolavan na valoune?2 imerwn mixani?
    Oso gia to garaz paides vlepw pleonoti an den einai kleisto pikra! mpikan prin liges meres mesa sto garaz mas gia enan kathrefti papiou...ti na pw pia?
    pleon immobilaizer sinegermos crypto ktl ligo rolo paizoun...ola exoun parakamftei...
    Ipomoni file isws na statheis tixeros alla diskolo...

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Παιδιά εγώ χωρίς παρεξήγηση έχω να πώ μόνο το εξής....
    Δεν παίρνεις 15χιλιάρικα μηχανή χωρίς να την ασφαλίσεις.... εγώ πήρα με 7,7 και μου την κλέψανε. Παρά ταύτα σχεδιάζω και διακοπές και επόμενη μηχανή. Έτσι πρέπει να γίνεται. Τώρα το μόνο που έχω να πώ είναι καλό κουράγιο...
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Παιδιά εγώ χωρίς παρεξήγηση έχω να πώ μόνο το εξής....
    Δεν παίρνεις 15χιλιάρικα μηχανή χωρίς να την ασφαλίσεις.... εγώ πήρα με 7,7 και μου την κλέψανε. Παρά ταύτα σχεδιάζω και διακοπές και επόμενη μηχανή. Έτσι πρέπει να γίνεται. Τώρα το μόνο που έχω να πώ είναι καλό κουράγιο...

Ρε φιλε και η ασφαλεια κλοπης ειναι ψιλομαλακια.... δινεις πολλα λεφτα πρωτον... δευτερο... αμα βρουν πλεσιο ι μοτερ περνεις τα @@ σου...

Ασε το αλλο που θα κανουν σιγουρα κανα χρονο να σου δωσουν αποζημιωση και αμα....

Και ολοι οσοι τα κλεβουν... πουλανε κομματια κομματια... το ξερεις μαλλον αυτο και το πλεσιο... το πετανε τι να το κανουν....

Δλδ αμα βρουν το πλεσιο σου πεταμενο... σου δινουν το πλεσιο και σου λενε πανε φτιαξτο τωρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Ρε φιλε και η ασφαλεια κλοπης ειναι ψιλομαλακια.... δινεις πολλα λεφτα πρωτον... δευτερο... αμα βρουν πλεσιο ι μοτερ περνεις τα @@ σου...

Ασε το αλλο που θα κανουν σιγουρα κανα χρονο να σου δωσουν αποζημιωση και αμα....

Και ολοι οσοι τα κλεβουν... πουλανε κομματια κομματια... το ξερεις μαλλον αυτο και το πλεσιο... το πετανε τι να το κανουν....

Δλδ αμα βρουν το πλεσιο σου πεταμενο... σου δινουν το πλεσιο και σου λενε πανε φτιαξτο τωρα
    Δεν είναι ακιβώς έτσι τα πράγματα. Εμένα μου την κλέψανε πρώτη Ιουνίου. Μετά από επικοινωνία με την ασφαλιστική μου είπανε ότι πρώτη Σεπτέμβρη (3 μήνες) θα βγάλω και θα τους στείλω από την Αστυνομία μία βεβαίωση μή εύρεσης και 4 εργάσιμες μετά θα πάρω τα λεφτά μου. Από το ποσό που έχει βγάλει η ασφαλιστική είμαι υπέρευχαριστημένος. (καινούρια έχει 7700 - μου την κλέψανε στους 6-7 μήνες και η ασφάλεια θα μου δώσιε με το καλό 7500). Μετά από συζητήσεις με τους μπάτσους αυτοί μου ανέφεραν ότι σκέτα πλαίσια δύσκολα βρίσκονται. Γενικά μου είπαν ότι μία στις 10 μηχανές βρίσκεται και συνήθως είναι μικρή κατηγορία (παποσκουτέρια) που τα κλέψανε πιτσιρικάδες για τη βόλτα τους. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι καλές. Και κάτι ακόμα. Η ασφαλιστική εφόσον δεν υπάρχει εκρεμμούσα νομική διαδικασία ΔΕΝ μπορεί να σου καθυστερήσει την πληρωμή. Παιδιά χωρίς να θέλω να τους υπερασπιστώ (και ελπίζω να μη γίνει τίποτα και να αλλάξω γνώμη) οι ασφαλιστικές δεν είναι όπως ήτανε το 90.
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Δεν είναι ακιβώς έτσι τα πράγματα. Εμένα μου την κλέψανε πρώτη Ιουνίου. Μετά από επικοινωνία με την ασφαλιστική μου είπανε ότι πρώτη Σεπτέμβρη (3 μήνες) θα βγάλω και θα τους στείλω από την Αστυνομία μία βεβαίωση μή εύρεσης και 4 εργάσιμες μετά θα πάρω τα λεφτά μου. Από το ποσό που έχει βγάλει η ασφαλιστική είμαι υπέρευχαριστημένος. (καινούρια έχει 7700 - μου την κλέψανε στους 6-7 μήνες και η ασφάλεια θα μου δώσιε με το καλό 7500). Μετά από συζητήσεις με τους μπάτσους αυτοί μου ανέφεραν ότι σκέτα πλαίσια δύσκολα βρίσκονται. Γενικά μου είπαν ότι μία στις 10 μηχανές βρίσκεται και συνήθως είναι μικρή κατηγορία (παποσκουτέρια) που τα κλέψανε πιτσιρικάδες για τη βόλτα τους. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι καλές. Και κάτι ακόμα. Η ασφαλιστική εφόσον δεν υπάρχει εκρεμμούσα νομική διαδικασία ΔΕΝ μπορεί να σου καθυστερήσει την πληρωμή. Παιδιά χωρίς να θέλω να τους υπερασπιστώ (και ελπίζω να μη γίνει τίποτα και να αλλάξω γνώμη) οι ασφαλιστικές δεν είναι όπως ήτανε το 90.
    μονο ι interamerican κανει ασφαλεια κλοπης νομιζω?

μονο ι interamerican κανει ασφαλεια κλοπης νομιζω?
    Και η AIG.

Επίσης ο packo έκανε ασφάλεια κλοπής από την Εθνική (κατ'εξαίρεσην βέβαια - με conne)
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    +636 σε οτι ειπε ο φιλος...

και του ξαδερφου μου(R1)...αλλα και του κολλητου μου(ΤDM900)...ασφαλισμενα και τα δυο ιντεραμερικαν τους τα δωσανε τα λεφτα μετα απο ακριβως 3 μηνες με μια μειωση τη ταξης του 1200-1500€....λογω παλαιοτητας...(τους τα κλεψαν 1,5 χρονο περιπου μετα την αγορα)...

τωρα να βρεθει το πλαισιο ή το καρτερ ειναι παρα πολυ σπανιο...πρεπει να εισδαι πολυ καντεμης...

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    +636 σε οτι ειπε ο φιλος...

και του ξαδερφου μου(R1)...αλλα και του κολλητου μου(ΤDM900)...ασφαλισμενα και τα δυο ιντεραμερικαν τους τα δωσανε τα λεφτα μετα απο ακριβως 3 μηνες με μια μειωση τη ταξης του 1200-1500€....λογω παλαιοτητας...(τους τα κλεψαν 1,5 χρονο περιπου μετα την αγορα)...

τωρα να βρεθει το πλαισιο ή το καρτερ ειναι παρα πολυ σπανιο...πρεπει να εισδαι πολυ καντεμης...

Χμμμ κοιτα να δεις που με πεισατε να κανω ασφαλεια κλοπης

Ποσο πανε περιπου ξερετε? για 1000αρι

Χμμμ κοιτα να δεις που με πεισατε να κανω ασφαλεια κλοπης

Ποσο πανε περιπου ξερετε? για 1000αρι
    εγω στο δικο μου οταν την εκανα το 2004 για το 636 '04 με τιμη 10,500 ειχε 320 το εξαμηνο...

φετος εκανα αναπροσαρμογη (δεν υπηρχε περιπτωση να παρω 10,500...λογω της παλαιοτητας που λεμε) και την εχω ασφαλισει για 7,500 και δινω 275...

η τιμη ειναι αναλογη με τη ποσο θες να την ασφαλισεις...

παντως γρηγορη αξιζει...εχεις εν μερει το κεφαλι σου ησυχο....

θα πονεσεις ψυχολογικα αν στην φανε (κτυπα ξυλο) αλλα δεν θα πονεσει η τσεπη σου...

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    εγω στο δικο μου οταν την εκανα το 2004 για το 636 '04 με τιμη 10,500 ειχε 320 το εξαμηνο...

φετος εκανα αναπροσαρμογη (δεν υπηρχε περιπτωση να παρω 10,500...λογω της παλαιοτητας που λεμε) και την εχω ασφαλισει για 7,500 και δινω 275...

η τιμη ειναι αναλογη με τη ποσο θες να την ασφαλισεις...

παντως γρηγορη αξιζει...εχεις εν μερει το κεφαλι σου ησυχο....

θα πονεσεις ψυχολογικα αν στην φανε (κτυπα ξυλο) αλλα δεν θα πονεσει η τσεπη σου...

Γινεται και 6μηνη?

Εμενα γιατι μερικοι μου ειπαν μονο για χρονο....

Να δωσεις 300-350 ενταξει παλευεται αλλα 600-700 με τι μια ειναι λιγο δισκολα.

Γινεται και 6μηνη?

Εμενα γιατι μερικοι μου ειπαν μονο για χρονο....

Να δωσεις 300-350 ενταξει παλευεται αλλα 600-700 με τι μια ειναι λιγο δισκολα.
    ναι γινετε...

ο καγκουρας...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Παιδιά εμένα μου είπαν ότι μόνο ΜΙΑ εταιρία κάνει ασφάλειες μηχανής και ότι είναι πολύ ακριβή σε σημείο να μην συμφέρει, εκτός βέβαια άν έχεις πανάκριβο μηχάνημα. Αληθεύει αυτό?

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Παιδιά εμένα μου είπαν ότι μόνο ΜΙΑ εταιρία κάνει ασφάλειες μηχανής και ότι είναι πολύ ακριβή σε σημείο να μην συμφέρει, εκτός βέβαια άν έχεις πανάκριβο μηχάνημα. Αληθεύει αυτό?

σε ολα τα μηχανακια γινεται να κανεις

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Aυτο που είπε ένας φίλος για δεύτερα κλειδια δεν είναι απίθανο
    Στη γειτονία μου γνωστος μηχανέμπορος εψαχνε πιτσιρικάδες για αυτη τη δουλεια.Πούλαγε τη μηχανη και μες τη εβδομάδα την "ξαναέπερνε" και πάντα μόνο για ανταλλακτικα...
    Φίλε ψάχτο, όλα είναι πιθανά

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Οι εταιρειες που ασφαλιζουν κατα κλοπης ειναι οι INTERAMERICAN(με το κομπλε πακετο στα 530€/ετος)

και η ΕΘΝΙΚΗ (δεν ξερω κοστος)

αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ η κλοπη ειναι μονο ολικη.και χωρις μικτη ασφαλεια!!!

Η μοναδικη εταιρεια που μπορει να δωσει και μερικη ασφαλεια κλοπης ειναι η ΕΘΝΙΚΗ και αυτο με πολυ μεγαλο βυσμα και με την προυποθεση να γινει και ασφαλεια ζωης.

η INTERAMERICAN σε μια ασφαλεια μοτο με ολικη αφαλεια κλοπης(οχι μερικη)κκαι μικτη κοστιζει 750€/εξαμηνο !!!

κοστολογηση μοτο 8.200€

αυτα.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Ασφάλειες μοτο!
    από m/m990 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2013, 22:03
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57
  4. Ιδρυση Νεασ ΛεσΧησ Μοτο...
    από parji στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:02
  5. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF