Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: 65 ώρες εργασίας αποφάσισαν οι υπουργοί Απασχόλησης της Ε.Ε.

Re: 65 ώρες εργασίας ζητούν οι υπουργοί Απασχόλησης της Ε.Ε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εχουμε σαλτάρει τελείως;;;;;;;

http://www.enet.gr/online/online_tex...22280,89545192
    http://www.apn.gr/?p=2311
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=909085

Κατάργηση του 48ώρου υπό προϋποθέσεις και θέσπιση ως ανώτατου ορίου εβδομαδιαίας εργασίας τις 65 ώρες, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Συμβούλιο των υπουργών Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Λουξεμβούργο. Τη συμφωνία θα κληθεί να επικυρώσει η Ευρωβουλή. Με την απόφαση διαφώνησαν Ελλάδα, Κύπρος, Βέλγιο, Ισπανία και Ουγγαρία, με την Φάνη Πάλλη Πετραλιά να δηλώνει πως πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης, είναι να μην αυξηθούν οι ώρες εργασίας και να μην αμβλυνθεί το καθεστώς προστασίας των εργαζομένων με βραχυχρόνιες συμβάσεις. “Απαράδεκτη” χαρακτήρισε την οδηγία η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία των εργατικών συνδικάτων.
    και που ειστε ακομα!!!
    εδω ψηφιστικε να καταργηθει η αποζημιωση μετα το 2010 !!
    τι να λεμε τωρα!!

και τα ΜΜΕ μοκο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: 65 ώρες εργασίας ζητούν οι υπουργοί Απασχόλησης της Ε.Ε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εχουμε σαλτάρει τελείως;;;;;;;

http://www.enet.gr/online/online_tex...22280,89545192
    http://www.apn.gr/?p=2311
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=909085

Κατάργηση του 48ώρου υπό προϋποθέσεις και θέσπιση ως ανώτατου ορίου εβδομαδιαίας εργασίας τις 65 ώρες, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Συμβούλιο των υπουργών Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Λουξεμβούργο. Τη συμφωνία θα κληθεί να επικυρώσει η Ευρωβουλή. Με την απόφαση διαφώνησαν Ελλάδα, Κύπρος, Βέλγιο, Ισπανία και Ουγγαρία, με την Φάνη Πάλλη Πετραλιά να δηλώνει πως πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης, είναι να μην αυξηθούν οι ώρες εργασίας και να μην αμβλυνθεί το καθεστώς προστασίας των εργαζομένων με βραχυχρόνιες συμβάσεις. “Απαράδεκτη” χαρακτήρισε την οδηγία η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία των εργατικών συνδικάτων.
    εγω εμαθα οτι η κα Πετραλια απειχε.:a13:
    αυτο σημαινει οτι ουτε συμφωνησε,αλλα ουτε και το αρνηθηκε.

Re: Re: 65 ώρες εργασίας ζητούν οι υπουργοί Απασχόλησης της Ε.Ε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εγω εμαθα οτι η κα Πετραλια απειχε.:a13:
    αυτο σημαινει οτι ουτε συμφωνησε,αλλα ουτε και το αρνηθηκε.
    Ακριβώς αυτό. Και μετά βγήκε και έλεγε η κουφάλα ότι εμείς δεν το δεχόμαστε και τέτοιες π@π@ριές.
    Αν δεν το δεχόταν ας το καταψήφιζε και ας μην απείχε. Με την αποχή, κρατάει και την πισινή, είτε αυτοί είτε οι επόμενοι να το επικυρώσουν στη ζούλα.

Αν οι εργαζόμενοι δεν πάψουν να συμπεριφέροντε στους εαυτούς τους με μηδενική αλληλεγγύη τότε μια ζωή θα δουλεύουν και θα τους αρέσει κιόλας.....πάρτε το χαμπάρι.

Οι 65 ώρες την εβδομάδα δεν θα τις δουλεύουν οι εργοδότες για να ζορίζοντε...αλλά οι εργαζόμενοι αλλά τους βλέπω να μην ζορίζοντε και πολύ, ξεφτιλίζοντας δικά τους κεκτημένα, κερδισμένα από άλλους γι'άυτούς με αίμα.

Είναι σαν τις μύγες, αφού τόσα εκατομύρια μύγες πάνε στα σκατά, δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν.

Έπαψε η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων-εργαζομένων και οι άλλοι κάνουν πάρτυ....λες και τα προβλήματα της οικονομίας θα τα λύσει η υπερεργασία......τόσο ψεύτες....τόσο υποκριτές και δεν ιδρώνει κανένα αφτί.....
    Κουμάντο κάνουν πλέον οι G8 και τα οικονομικά λόμπυ γενικότερα.
    Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ παλιότερα οι εργατικές μεταρρυθμίσεις γίνονταν έπειτα από αγώνες και εκτροπή εκπρόσωπων των εργαζομένων και συνδικάτων, σήμερα οι προτάσεις για αλλαγές είναι από παράγοντες της οικονομίας, και αφού αυτοί ελέγχουν και τις κυβερνήσεις, τα περνάνε αέρα πατέρα.

Εγώ βλέπω ότι το πράγμα πηγαίνει με μαθηματική ακρίβεια προς ένα γενικό ξεσηκωμό.
    Παρόλο που όπως φαίνεται ακόμα κοιμόμαστε, νομίζω ότι κάτι βράζει και απλά δεν έχει βγει στην επιφάνεια.

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    εξαιρετικα αφιερωμενο το 65ωρο στα ευρολιγουρια που τοσα χρονια μας εχουν πρηξει για την ΕΕ που νοιαζεται για τους πολιτες της.που ψηφιζουν τα αστικα κομματα που με την σειρα τους υπερψηφιζουν οποια συνθηκη ερχεται απο τις βρυξελλες.
    και ειδικοτερα αφιερωμενο σε ολους αυτους που τοσα χρονια οταν βγαινεις και προειδοποιεις για τον εργατικο-και οχι μονο-μεσαιωνα που ερχεται σε αποκαλουν γραφικο η οτι ζεις στο παραμυθι σου.

το δικιο θα κριθει στους δρομους...
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Χτες το μεσημέρι κόντεψα και εγώ να γίνω μια στατιστική...
    Ευτυχώς είμουνα με το αυτοκίνητο. Σχολασμένος από τη δουλειά, γύρω στις 4 το μεσημέρι.
    Νταλίκα (τράκτορας τεχνικής εταιρείας με επικαθήμενο φορτωμένο άμμο) παραβίασε στοπ στη λεωφόρο Σούδας και μου βγήκε κάθετα. Πλακώθηκα στα φρένα, ABS, κολίδια, έκοβα τιμόνια μια εδώ και μια εκεί και τη σκαπούλαρα. Κατεβαίνω κάτω, ενώ και τα δυο ρεύματα έχουν παγώσει και όλοι έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό.
    Πάω πίσω στην νταλίκα, ο οδηγός έχει κατέβει και τρέμει.
    Εγώ:Τι έγινε ρε φίλε, δε με είδες;
    Ο οδηγός: Όχι, οδηγάω από τις 5 το πρωί και δεν βλέπω πλέον την τύφλα μου.
    Οδηγούσε ήδη 11 ώρες (στο πόδι τουλάχιστον 12) και θα οδηγούσε μέχρι τις 7 (άλλες 3 ώρες) τουλάχιστον.
    Ρε πάμε καλά;
    Ρε δεν πιάνουμε αυτούς που εισηγούνται κάτι τέτοιες μ@λακίες να τους σαπίσουμε;
    65ωρο και @ρχίδια!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    εξαιρετικα αφιερωμενο το 65ωρο στα ευρολιγουρια που τοσα χρονια μας εχουν πρηξει για την ΕΕ που νοιαζεται για τους πολιτες της.που ψηφιζουν τα αστικα κομματα που με την σειρα τους υπερψηφιζουν οποια συνθηκη ερχεται απο τις βρυξελλες.
    και ειδικοτερα αφιερωμενο σε ολους αυτους που τοσα χρονια οταν βγαινεις και προειδοποιεις για τον εργατικο-και οχι μονο-μεσαιωνα που ερχεται σε αποκαλουν γραφικο η οτι ζεις στο παραμυθι σου.

το δικιο θα κριθει στους δρομους...
    +660

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    Για μενα φταινε ολοι οι εργαζομενοι που χεσμενοι καθονται και δουλευουν 12 ωρες την ημερα.Σαν να μην εφτανε αυτο την λενε και σε οποιονδηποτε κανει το 8ωρο του και φευγει.Στην εταιρεια που δουλευω υπαρχουν αρκετα θυματα εκτος απο εμενα και αλλους 2 και ακολουθησε η εξης κουβεντα μεταξυ ενος συναδελφου και του γενικου διευθυντη:

γεν.διευθυντης: πρεπει να καθεσαι τουλαχιστον μεχρι τις 7 το απογευμα
    υπαλληλος: και θα συνεχισω να ερχομαι στις 8?
    γεν.διευθυντης: φυσικα
    υπαλληλος: υπαρχει λογος να το κανω αυτο? αφου δεν εχω κατι να κανω μετα τις 4
    γεν.διευθυντης: φυσικα και υπαρχει λογος!θα σε δουν οι υπολοιποι που καθονται και δουλευουν και θα διαμαρτυρηθουν!!!!!!!!!

Σαν να μην εφτανε αυτο ο γενικος διευθυντης την ειπε και στον προισταμενο μας και τα ακριβη του λογια ητανε:

Εισαι κακος προισταμενος , οχι επειδη δεν εισαι καλος στην εργασια σου αλλα επειδη δεν εχεις μεταδωσει στους υφυσταμενους σου την νοοτροπια της εταιρειας δλδ να ζητουν μονοι τους να καθονται παραπανω χωρις να παιρνουν λεφτα

Τι θα ακουσω αλλο δεν ξερω.Πρεπει να δουλευω ολη μερα,να μην κερδιζω τιποτα,να μην εχω προσωπικες στιγμες,να χρωσταω τις καλτσες μου και πανω απ'ολα να ειμαι ευχαριστημενος που εχω σωστη καπιταλιστικη ζωη.Ρε ουστ καριοληδες ολοι θα μας τρελανετε!

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    τα πραγματα ειναι απλα...
    τερμα πια στις αυταπατες, η με το κεφαλαιο η με τους εργατες
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

όλα είναι σχεδιασμένα τέλεια ...πρωτα θα τους φτάσουμε σε επιπεδα εξαθλίωσης, θα τους γεμίσουμε με κάρτες δάνεια κλπ κλπ κλπ, να πουν το ψωμι ψωμάκι, και μετά να δεις πως θα παρακαλάνε να δουλέψουν 65ωρο, όχι να διαμαρτυρηθούν κιόλας ....
    και σ' 'οποιον αρέσει, όποιος δε θέλει ή δεν αποδίδει, τον πούλο ....ούτως ή άλλως δε μας κοστίζει και τίποτα...

αποζημίωση είπες? τράβα ρε φίλε μη σου τραβήξω καμια αγωγή για απωλεσθέντα κέρδη και σου κουνηθεί ο εγκέφαλος ....ή ό,τι σου απέμεινε τέλος πάντων ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αλλαξε και τον τιτλο...Δεν θελουν....Αποφασισαν και διατασουν....Για να δουμε αν θα τους περασει κιολας...

Σωστός....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δε ξερω τι εχουν στο μυαλο τους μαλλον τιποτα.65ωρες εβδομαδα δε βγαινει απο πολιτες μονο απο σκλαβους.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Δε ξερω τι εχουν στο μυαλο τους μαλλον τιποτα.65ωρες εβδομαδα δε βγαινει απο πολιτες μονο απο σκλαβους.
    Ποιος σου ειπε οτι εισαι πολιτης, νουμερο 67.873.243 ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Στόχος είναι η εξαφάνιση τού ελεύθερου χρόνου με κάθε τρόπο.
    Στον ελεύθερο χρόνο μας είμαστε Άνθρωποι.Μπορούμε να φιλοσοφούμε,να δημιουργούμε,να αστειευόμαστε,να προβληματιζόμαστε,να...να....
    Όλα αυτά τα πράγματα τέλος πάντων που για τούς κυβερνώντες είναι επικίνδυνα.Ένας έξυπνος κι ελεύθερος άνθρωπος δεν μπορεί να εξουσιαστεί.
    Αντίθετα ο γεμάτος ανασφάλειες,χρέη,απόγνωση,άγχος,είναι ώριμο φρούτο...σκλάβος,όπως είπε ο Κωνσταντίνος.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    όλα είναι σχεδιασμένα τέλεια ...πρωτα θα τους φτάσουμε σε επιπεδα εξαθλίωσης, θα τους γεμίσουμε με κάρτες δάνεια κλπ κλπ κλπ, να πουν το ψωμι ψωμάκι, και μετά να δεις πως θα παρακαλάνε να δουλέψουν 65ωρο, όχι να διαμαρτυρηθούν κιόλας ....
    και σ' 'οποιον αρέσει, όποιος δε θέλει ή δεν αποδίδει, τον πούλο ....ούτως ή άλλως δε μας κοστίζει και τίποτα...

αποζημίωση είπες? τράβα ρε φίλε μη σου τραβήξω καμια αγωγή για απωλεσθέντα κέρδη και σου κουνηθεί ο εγκέφαλος ....ή ό,τι σου απέμεινε τέλος πάντων ...
    Ακριβώς!
    Για μένα,ένας τρόπος υπάρχει και είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί.Να μην πάει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ στη δουλειά του αύριο το πρωί!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Πολύ εύστοχο!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Παντως το ολο θεμα ειναι καραμπινατη επιστημονικη φαντασια!
    Οσο για το 1984 BigBrother του Οργουελ εχει αρχισει και φαινεται λιγο

Εγω παντως δε θα μεινω απραγος
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2012, 21:43
  2. Οι πρωτοι κάτοχοι της Haya 2008 !!!
    από LINA στο forum Off topic