οκ, εσυ ή/και η εφημεριδα κανετε λαθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
καποια αντιστοιχη εφημεριδα το ανεφερε ονομαστικα,αλλα δεν θυμαμαι ποια για να κανω λινκ![]()
οκ, εσυ ή/και η εφημεριδα κανετε λαθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
καποια αντιστοιχη εφημεριδα το ανεφερε ονομαστικα,αλλα δεν θυμαμαι ποια για να κανω λινκ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
εγω ειμαι ο τρομολαγνος? ΚΑΛΟΟΟΟΟ!
και οι δορυφοροι που μας τσεκαρουν μεσα απο τα παραθυρα ανα πασα στιγμη με πειραζουν,και οι τραπεζες που τσεκαρουν ανα πασα στιγμη τα οικονομικα και τις κινησεις μου με πειραζουν,και η καρτα καρφουρ που χρησιμοποιει η μανα μου και τσεκαρουν απο που και ποσο αγοραζει με πειραζει.τι σημαινει αυτο?οτι και αυτο θα το κανουμε γαργαρα χαλαρα χωρις να ξερουμε τι παιζει,δεν καταλαβα?
κοίταξε δεν έχεις άδικο.
κ εγώ νοιώθω άβολα όταν μπαίνω σε κατάστημα που έχει κάμερες...
αλλά κ οι επιχειρηματίες νοιάζονται για την άσφαλεια της επιχείρησης τους σωστά?
κ στο Λονδίνο που είχα πάει δυσανασχετούσα συνεχώς με την παρουσία καμερών!
μιλάμε πάνω από τα φανάρια υπήρχαν 6(!) κάμερες!
κ πιστωτική δεν έχω, με χαλάει να ξέρει κάποιος τις οικονομικές μου συναλλαγές!
κ τώρα σκέφτομαι να καταργήσω το συμβόλαιο του κινητού κ να το γυρίσω στην "ανώνυμη" κάρτα!
αλλά για να παρακολουθήσουν το κινητό σου πρέπει να πάρεις άδεια απ'τον εισαγγελέα και είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό!
αλλά τα ίδια δε λέγαμε κ όταν ψηφίστηκε ο αντιτρομοκρατικός νόμος (το 2004?) ?
κάθε συγκέντρωση θα θεωρήται τρομοκρατική ενέργεια λέγανε οι εφημερίδες!
οποιοσδήποτε θα μπορεί να συλληφθεί σαν τρομοκράτης!
κ όντως κάποιοι φοιτητές συλλήφθηκαν σαν τρομοκράτες αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι
γτ στην ουσία δεν υπήρχε κάποιο νόημα να θεωρούνται τρομοκράτες.
Εξαιρείται η περίπτωση του ταλαίπωρου φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια![]()
Γενικά αν υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας (πχ "υγιείς" ανεξάρτητες αρχές προστασίας)
ας έρθουν τα τσιπάκια...ίσως να ωφελήσουν...
Αλλά κ από την άλλη μπορεί να θεωρηθώ ως ένας αφελής πολίτης που με την αφέλεια/ανεκτικότητα του να επιτρέψει στα "κεφάλια" κάποια στιγμή να μας τοποθετήσουν
τσιπάκια στα ίδια μας τα κορμιά...![]()
![]()