Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 168

Θέμα: PORSCHE 911 - VFR 800, μια ιστορία αγάπης....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μην τον κόβεις κιόλας.....
    Δε θα 'σαι καλα...

Πιθανότατα όντως να μην πολυισχύει αυτό που έγραψα...ειναι και το θέμα της πρόσφυσης στο ελληνικο πατιναζ κατα την εκκίνηση
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αντε κιας βάλουμε στην άκρη τις επιδόσεις.....
    Τι εχει περισσότερο χλιδα ? Για σενα προσωπικα ή για μια κοπέλα ?
    Το πορσικο ? ή το VFR ?
    Για ρωτα....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε θα 'σαι καλα...

Πιθανότατα όντως να μην πολυισχύει αυτό που έγραψα...ειναι και το θέμα της πρόσφυσης στο ελληνικο πατιναζ κατα την εκκίνηση

Σε ότι δρόμο και να τα βάλεις, δίπλα-δίπλα, το αυτοκίνητο λόγω 4 τροχών και περισσότερης ευκολίας θα ξεκολλήσει πολύ πιο εύκολα απ΄ότι η μηχανή... άσε που αν ξεχαστείς θα είσαι με τον μπροστινό στον αέρα....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

από VFR800 σε Κ1200S... Το avatar του/της theodosisv
    ναι, αν "παιξιμο" εννοούμε το φαναρι-φαναρι υπο συνθήκες κίνησης με μεγιστη αποσταση 300 μετρα, ναι με το μοτο εισαι μπροστά...

Απο εκει και πέρα...ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να προσπαθούμε να συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα, μηχανή κ αυτοκίνητο... Ειναι δύο μέσα μεταφοράς, το καθένα με τα + και τα - , το καθένα επιτελεί διαφορετικά το σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε...

Αμφότερα μπορούν να είναι απο απείρως βαρετά έως απείρως καυλιάρικα, ειναι θέμα συνθηκών και - κυρίως θα έλεγα - οδηγού

συμφωνω απολυτα!! νομιζω οτι οι συγκρισεις δε βγαζουν πουθενα και το καθε ενα εχει τη χαρη του.

απλως μου αρεσει να τα βαζω (ναι, εστω και σε φαναρια) με αυτοκινητα που με το δικο μου δε θα φτασω ποτε...
    οπως μου αρεσει οταν ταξιδευω με τη μηχανη και με πιασει η βροχη, μου λενε οτι δεν παω καλα, ταλαιπωρουμαι κι αλλα τετοια... και με βλεπουν οι οδηγοι αυτοκινητων και νιωθουν τυχεροι μεσα στο ελεγχομενο περιβαλλον τους.

τι να κανουμε τωρα?
    Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ενας μεσος οδηγος με 300αρι+ τουτου και ενας μεσος με μπουσα στην εγνατια προς θεσ/νικη

Ακομα τον ψαχνει ο οδηγους του σκουμπη πως εξαφανιστηκε ετσι ο διαολος

Μη λεμε οτι θεμε

Σε ότι δρόμο και να τα βάλεις, δίπλα-δίπλα, το αυτοκίνητο λόγω 4 τροχών και περισσότερης ευκολίας θα ξεκολλήσει πολύ πιο εύκολα απ΄ότι η μηχανή... άσε που αν ξεχαστείς θα είσαι με τον μπροστινό στον αέρα....
    ξεχνας το πιο σημαντικο στην εκκινηση, την αναλογια κιλων ανα ιππο

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Αντε κιας βάλουμε στην άκρη τις επιδόσεις.....
    Τι εχει περισσότερο χλιδα ? Για σενα προσωπικα ή για μια κοπέλα ?
    Το πορσικο ? ή το VFR ?
    Για ρωτα....

συγνωμη αλλα δεν αγορασα το vfr για της καθεμιας τη γνωμη...

ναι , αν ειχα λεφτα πορσε θα επαιρνα, αλλα ποσοι εχουν τα λεφτα για πορσε και κυκλοφορουν με μηχανη???

Αρχικά δημιουργήθηκε από theodosisv
    ξεχνας το πιο σημαντικο στην εκκινηση, την αναλογια κιλων ανα ιππο

Μάλλον δεν έχεις δει ποτέ γρήγορη εκκίνηση....

Γενικότερα Θεοδόση μη νομίζεις οτι έτσι ειναι τα πράγματα επειδή βρέθηκε ενα πορσικό διπλα, εσύ νομίζεις οτι το άνοιξε (και στο ρελαντι κανουν σαματα), οτι τους έχουμε όλους πανω στις μηχανές...

Για να το πω αλλιώς.... Εχω κάνει το Αθήνα-Πρέβεζα ΠΑΡΑ πολλές φορές με αυτοκίνητο και πολλές (πλέον) με μηχανή...

Στις κανονικές συνθήκες, κίνηση, φορτηγά, ΚΤΕΛ, τρακτέρ (μετα το Αντίριο) κλπ κλπ, φτάνω πολύ πιο γρήγορα οδηγώντας μια μέση μηχανή απο οποιοδήποτε μέσο ή και γρήγορο αυτοκίνητο... Αλλά αυτό οφείλεται και στην αντικειμενική ευκολία που έχω να προσπερνάω συνεχώς με σχετική ασφάλεια εκμεταλλευόμενος το γκαζι και το μικρό όγκο της μηχανής αλλα και οτι έχω καλυτερο ρεπριζ στις εξόδους απο ενα μεσο αυτοκίνητο....

Ομως...
    Εαν ο δρόμος ήταν τελείως άδειος θα ήταν αλλιως τα πράγματα...

Στις τόσες φορές, μια φορά έχει τύχει να με ακολουθεί ενας με Golf GTi αλλα τελικα τον άφησα γιατι ήταν συνεχώς στο αντίθετο και προσπερναγε εβλεπε-δεν εβλεπε μονο και μονο για να μη του ξεφύγω...Οποτε έκανα δεξια και τον άφησα να χαίρεται το μεγενθυμένο ανδρισμό του

Ο τίτλος που έβαλες στο θρεντ δε, δεν βοηθάει... Porsche vs VFR800 είναι σα να τα βάλατε κοντρα σε καμια ευθεία αεροδρομίου ή σε πιστα...

Μπες στο Νιρμπουργκρινγκ με το VFR και κοιτα μη πετύχεις κανα ντόπιο πορσικο γιατι θα αγοράσεις όλη τη φετινή σοδειά τσαγιού της Κεϋλανης

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από theodosisv
    συγνωμη αλλα δεν αγορασα το vfr για της καθεμιας τη γνωμη...

ναι , αν ειχα λεφτα πορσε θα επαιρνα, αλλα ποσοι εχουν τα λεφτα για πορσε και κυκλοφορουν με μηχανη???
    Thank you very much....

case closed

Γενικότερα Θεοδόση μη νομίζεις οτι έτσι ειναι τα πράγματα επειδή βρέθηκε ενα πορσικό διπλα, εσύ νομίζεις οτι το άνοιξε (και στο ρελαντι κανουν σαματα), οτι τους έχουμε όλους πανω στις μηχανές...

Για να το πω αλλιώς.... Εχω κάνει το Αθήνα-Πρέβεζα ΠΑΡΑ πολλές φορές με αυτοκίνητο και πολλές (πλέον) με μηχανή...

Στις κανονικές συνθήκες, κίνηση, φορτηγά, ΚΤΕΛ, τρακτέρ (μετα το Αντίριο) κλπ κλπ, φτάνω πολύ πιο γρήγορα οδηγώντας μια μέση μηχανή απο οποιοδήποτε μέσο ή και γρήγορο αυτοκίνητο... Αλλά αυτό οφείλεται και στην αντικειμενική ευκολία που έχω να προσπερνάω συνεχώς με σχετική ασφάλεια εκμεταλλευόμενος το γκαζι και το μικρό όγκο της μηχανής αλλα και οτι έχω καλυτερο ρεπριζ στις εξόδους απο ενα μεσο αυτοκίνητο....

Ομως...

Στις τόσες φορές, μια φορά έχει τύχει να με ακολουθεί ενας με Golf GTi αλλα τελικα τον άφησα γιατι ήταν συνεχώς στο αντίθετο και προσπερναγε εβλεπε-δεν εβλεπε μονο και μονο για να μη του ξεφύγω...Οποτε έκανα δεξια και τον άφησα να χαίρεται το μεγενθυμένο ανδρισμό του

Ο τίτλος που έβαλες στο θρεντ δε, δεν βοηθάει... Porsche vs VFR800 είναι σα να τα βάλατε κοντρα σε καμια ευθεία αεροδρομίου ή σε πιστα...

Μπες στο Νιρμπουργκρινγκ με το VFR και κοιτα μη πετύχεις κανα ντόπιο πορσικο γιατι θα αγοράσεις όλη τη φετινή σοδειά τσαγιού της Κεϋλανης

+954

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Thank you very much....

case closed
    re malaka eisai poly kota leme
    astadiala meta amaxia ta grigora
    ego opooy petyxo porse ferrari kai oti allh malakia paizei grigori pao kai ........

,.,,,,

zitao daneika...:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    re malaka eisai poly kota leme
    astadiala meta amaxia ta grigora
    ego opooy petyxo porse ferrari kai oti allh malakia paizei grigori pao kai ........

,.,,,,

zitao daneika...:rotflmao: :rotflmao:
    Kai lew giati emena den moy dinoyn.....

Ομως...

διαπιστωνω πως εχεις δικιο, οτιτλος ειναι εντελως λαθος!! αν μπορει ας τον αλλαξει καποιος...

δεν ειχα την προθεση να κανω αμεση συγκριση των δυο οχηματων.

οσον αφορα τα περι ταξιδιου με αμαξι και μηχανη εχω διαπιστωσει ακριβως τι ιδιο για καλαματα και απογοητευομαι... με αδειο δρομο, στην καλυτερη, με μηχανη να κανω ιδιο χρονο με το αμαξι, μα οχι λιγοτερο. ωστε ειναι φυσιολογικο αυτο ετσι??:smilea:
    ασε που με τη μηχανη, εγω προσωπικα δε μπορω να πηγαινω στο οριο(μου) παρα μονο για μερικα λεπτα. ενω με το αμαξι για ωρες...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    στην μετάβαση μιας μάζας από ακινησία σε κίνηση σε απασχολούν δύο πράγματα: τα ποσά ροπής που μπορείς να κατεβάσεις στον δρόμο καθώς και και ο συντελεστής τριβής/πρόσφυση...

αφού ξεκαθαρίσουμε αυτά για αρχή μετά συζητάμε τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ αμέσως μόλις αρχίσει να κινείται το όχημά μας...(μετατόπιση βάρους, συμπίεση/έκταση ανάρτησης, body/frame flexing/twisting, συμπεριφορά τιμονιού, αντιδράσεις συστήμάτων μετάδοσης, και λοιπά ευτράπελα ή αλλιώς πσσσιλά γράμματα... )

Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μιά ιστορία αγάπης ..............
    από arxaios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 07:07
  2. Η πιο όμορφή μου ιστορία αγάπης...
    από jimbar στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2005, 15:20
  3. μια ιστορια θα σας πω!!
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2004, 15:29
  4. Kurioi eimai katoxos VFR 800 VTEC...TELOS!
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 08:01
  5. Μια Ιστορια Αλλιωτικη...
    από sofoklis στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 16:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας