Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: yamaha yzf125 h' aprilia rs 125

εγω παντως θα διαφωνησω με το yamaha..ειναι πολυ αργο και πολυ ακριβο.δεν εχει μεγαλη διαφορα με το ρσ..και το ρσ εχει τα καλυτερα περιφερειακα και απο τις 3!!!ειναι πιο πολυ μηχανη πιστευω..το kawa ειναι κι αυτο αρκετα μηχανη αλλα δεν μου κανει κλικ αν και φαινεται να εχει πολυ καλη μηχανη...
    αλλιως αν σου αρεσει το yahama,που και εμενα μου αρεσει πολυ,δε λεω,περιμενε το 250..

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Τι είναι το Aprilia RS 125; Μηχανή; Καλύτερα περιφεριακά; Και που δηλαδή φαίνονται τα περιφεριακά; Τι έχει; Φρενάρες; Τρελόγκαζο; Τρελή ανάρτηση; Στιβαρό πλαίσιο; Πανίσχυρο κινητήρα 125 κυβικών; Ό,τι κι αν έχει εγώ δεν το συζητάω! Ξέρω κάποιον που το πήρε πρίν από 5 χρόνια. Ενώ όλοι τον κορόιδευαν και γελούσαν, αργότερα κατάλαβε την μ@λ@κ1α που έκανε και αφού οι προσπάθειες πώλησης του αποδείχτηκαν άκαρπες, το χάρησε εν τέλη στην κυριολεξία, αφού το μόνο που μπορούσε να κάνει για να το ξεφορτωθεί ήταν ανταλλαγή με 1 Suzuki RG110, και όλοι σας ξέρετε για πιο παπί μιλάω. Δεν έχω τίποτα με τις λαδιέρες αλλά στο 2008 τα αληθινά "σκυφτάδικα" είναι τετράχρονα, και τουλάχιστον 600 κυβικών.
    Το Κawasaki ουτε κι εμένα μου κάνει τα τρελά τα κλικ. Τι κάθεσαι όμως ρε giorgosp17 και προτείνεις του παιδιού; Να μην αγοράσει το Kawasaki ninja που είναι 250cc και να πάρει Aprillia Rs 125cc; Ε όχι!!! Μήπως μετά του προτείνεις να πάρει και το Aprillia RS 50cc γιατί έχει φοβερά πλαίσια, φρένα, περιφεριακά, πανίσχυρους "ροπάτους" κινητήρες κτλ και καλύπτεται και με το απλό δίπλωμα μοτοποδηλάτου της τροχαίας;
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Νέο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

Είναι πιο αργό από το Aprilia Rs 125 αλλά τουλάχιστον είδα YZF να κυκλοφοράνε σε σχέση με το Rs. Άλλος ένας λόγος είναι οτι αν πάρεις τη διχρονίλα Aprilia RS θα έχεις ένα πανέμορφο μηχανάκι σκυφτάδικο αγωνιστικό σε εμφάνιση τούμπανο όλοι θα κοιτάν εκεί αλλά... μόλις το βάλεις μπροστά (με μανιβέλα) και ακουσει ο κόσμος ένα ψιλό ΓΚΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝ!!!! γκιιιιιιίν! γκιιιίν γκιν γκιν γκιν γκινγκιν γκινγκιν και θα γυρίσει το κεφάλι πίσω. "125 είναι!" θα λένε, "όσο είναι και το Kymco το spike του ανηψιού μου." Και μη μου πεις "ναι αλλά..." γιατι έτσι είναι. Όλες οι μηχανές έχουν υπέρ και κατά. Και αυτό το κατά θα σου στοιχίσει ακριβά για ένα 125

koita kati elle...sumfwnw mazi sou re file..to aprilia einai ontws emfanisiaka poli toumpano alla opws eipes kai esy h eksatmisoula tou kanei san miga..exei kai 1000 eurw parapanw apo to yamaha...to yamaha apo thn alli einai poli goustoziko mixanaki..vevaia exei mono 15 ippous opote den paei kai idiaitera grigora..les me kamia eksatmisoula h' tipota allages na niwsei katholou???
    vevaia den me endiaferei kai idiaitera mia tromeri telikh....to thelw gia na kinoume mesa sthn poli kai na kanw thn douleia mou.mia megaliteri mixani (milaw panta gia 600 kai panw) tha ithela na thn apoktisw sta 21-22...twra den me endiaferei kai poli..
    sumfwneis????
    exeis na proteineis kati????

euxaristw gia ton xrono sou!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Ninja ρε παιδιά,τα περιφερειακά του aprilia φαίνονται μόνο σε πίστα.Πείτε που θ'αλλάζει που και που κανα κυλινδροπίστονο...Τώρα το Yamaha σαφώς καλύτερο του Aprilia αλλά δεν παύει να'ναι 125...δηλ πόσο γρηγορότερο του Crypton 135 νομίζετε ότι θα'ναι;Με το Ninja θα μπορεί να πηγαίνει και καμμιά βολτούλα παραέξω χωρίς να τρέμει μη τον πάρει κανένας παραμάζωμα και κυρίως αξιόπιστα.

Μανιβελάτο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

Είναι πιο αργό από το Aprilia Rs 125 αλλά τουλάχιστον είδα YZF να κυκλοφοράνε σε σχέση με το Rs. Άλλος ένας λόγος είναι οτι αν πάρεις τη διχρονίλα Aprilia RS θα έχεις ένα πανέμορφο μηχανάκι σκυφτάδικο αγωνιστικό σε εμφάνιση τούμπανο όλοι θα κοιτάν εκεί αλλά... μόλις το βάλεις μπροστά (με μανιβέλα) και ακουσει ο κόσμος ένα ψιλό ΓΚΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝ!!!! γκιιιιιιίν! γκιιιίν γκιν γκιν γκιν γκινγκιν γκινγκιν και θα γυρίσει το κεφάλι πίσω. "125 είναι!" θα λένε, "όσο είναι και το Kymco το spike του ανηψιού μου." Και μη μου πεις "ναι αλλά..." γιατι έτσι είναι. Όλες οι μηχανές έχουν υπέρ και κατά. Και αυτό το κατά θα σου στοιχίσει ακριβά για ένα 125

koita kati elle...sumfwnw mazi sou re file..to aprilia einai ontws emfanisiaka poli toumpano alla opws eipes kai esy h eksatmisoula tou kanei san miga..exei kai 1000 eurw parapanw apo to yamaha...to yamaha apo thn alli einai poli goustoziko mixanaki..vevaia exei mono 15 ippous opote den paei kai idiaitera grigora..les me kamia eksatmisoula h' tipota allages na niwsei katholou???
    vevaia den me endiaferei kai idiaitera mia tromeri telikh....to thelw gia na kinoume mesa sthn poli kai na kanw thn douleia mou.mia megaliteri mixani (milaw panta gia 600 kai panw) tha ithela na thn apoktisw sta 21-22...twra den me endiaferei kai poli..
    sumfwneis????
    exeis na proteineis kati????

euxaristw gia ton xrono sou!!!

Σε αυτό εγώ θα διαφωνίσω..το ότι είναι 125 δεν την κάνει λιγότερο μοτοσυκλέτα, όταν έχει αλουμινένιο πλαίσιο, ψαλίδι, φοβερά φρένα, upside down.. απλώς κουβαλάει τα μειονεκτήματα που έχουν όλα τα δίχρονα (τα οποία εμένα δεν με ενοχλούν εκτός και αν μιλάμε για κακοσυντηρημένο addressάκι - φριτέζα στο φανάρι) Αυτό που ενοχλεί εμένα είναι η τιμή τους.. μου φαίνεται εξωφρενικό ένα μονοκύλινδρο 125 να κοστίζει τόσο.. Αν η χρήση που θα του κάνεις είναι κυρίως μέσα στην πόλη προτίμησε το τετράχρονο..έχω και δίχρονο και τετράχρονο και το πρώτο θα σε κουράσει.. τα 15 άλογα είναι μια χαρά αν μιλάμε για την πρώτη σου μοτοσυκλέτα.. εξάλλου το yamahάκι έχει εξίσου καλό στήσιμο (ειδικά για 125) απλώς όπως είναι λογικό δεν έχει τις επιδόσεις του δίχρονου..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Τι είναι το Aprilia RS 125; Μηχανή; Καλύτερα περιφεριακά; Και που δηλαδή φαίνονται τα περιφεριακά; Τι έχει; Φρενάρες; Τρελόγκαζο; Τρελή ανάρτηση; Στιβαρό πλαίσιο; Πανίσχυρο κινητήρα 125 κυβικών; Ό,τι κι αν έχει εγώ δεν το συζητάω! Ξέρω κάποιον που το πήρε πρίν από 5 χρόνια. Ενώ όλοι τον κορόιδευαν και γελούσαν, αργότερα κατάλαβε την μ@λ@κ1α που έκανε και αφού οι προσπάθειες πώλησης του αποδείχτηκαν άκαρπες, το χάρησε εν τέλη στην κυριολεξία, αφού το μόνο που μπορούσε να κάνει για να το ξεφορτωθεί ήταν ανταλλαγή με 1 Suzuki RG110, και όλοι σας ξέρετε για πιο παπί μιλάω. Δεν έχω τίποτα με τις λαδιέρες αλλά στο 2008 τα αληθινά "σκυφτάδικα" είναι τετράχρονα, και τουλάχιστον 600 κυβικών.
    Το Κawasaki ουτε κι εμένα μου κάνει τα τρελά τα κλικ. Τι κάθεσαι όμως ρε giorgosp17 και προτείνεις του παιδιού; Να μην αγοράσει το Kawasaki ninja που είναι 250cc και να πάρει Aprillia Rs 125cc; Ε όχι!!! Μήπως μετά του προτείνεις να πάρει και το Aprillia RS 50cc γιατί έχει φοβερά πλαίσια, φρένα, περιφεριακά, πανίσχυρους "ροπάτους" κινητήρες κτλ και καλύπτεται και με το απλό δίπλωμα μοτοποδηλάτου της τροχαίας;

σου εγραψα και αλλουhttp://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=7

επειδη το αρ ες το εχω(ο αδελφος μου δλδ αλλα το οδηγω και εγω οταν κανουμε τραμπα τα μηχανακια μας) και ΟΝΤΩΣ εχει και ΦΡΕΝΑΡΕΣ και ολα αυτα που λες μπορεις να μου αιτιολογισεις γιατι ειναι Μαλακια?ε?

απο περιεργια διοτι απο περιφερειακα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο σχεδον ΟΛΑ τα 125-250
    οπωτε μην προσπαθησεις να με πεισεις οτι το αρ ες που φορα τα ιδια φρενα δακγανες με το τουονο δεν εινια καλο σε περιφερειακα

πες μου γιατι ηταν μαλακια?γιατι δε μπορουσε να το παει?γιατι ηθελε μηχανη για ντελιβερι?ας επερνε χαγιαμπουσα

γιατι δε βολευοταν οι γκομενα?γιατι?

οταν παιρνεις ενα ΠΙΣΤΑΔΙΚΟ μηχανακι ξερεις απο πριν οτι η χρηση του φαινετε στο φυσικο του περιβαλλον δλδ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ και δε μιλαω για τα μπουζουκια

για πες μου λοιπον...

στο φιλο θα προτεινα το γιαμαχα γιατι το αρεσακι εινια δυστροπο μηχανακι πρεπει να το πας τσιτα γκαζια συνεχεια αλλιως μαρενετε το καημενο

παντως μην σε πληγωσω αλλα μην φτυνεις ετσι μηχανακια που ΦΑΙΝΕΤΕ οτι δε τα ξερεις (απο αυτα που γραφεις)

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

το οτι το ρσ ειναι η πιο μηχανη απο τα τρια δεν θα το παρω πισω!!επισης μην νομιζετε οτι το yamaha ειναι πιο γρηγορο απο το κρυπτον 135..ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΠΑΠΙ!!!πιστευω οτι ειναι τσαμπα λεφτα..το ρσ το βαζεις και στην πιστα αμα γουσταρεις και κανεις οτι με μια μεγαλη σσ(αν εξαιρεσεις τους ιππους)..εχει ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ..απο εκει και περα,αν και εγω θα το επαιρνα δεν θα το προτινω σε καποιον γιατι αν δεν ειναι ψειρας δεν θα τον προσεξει ουτε το ρσ..ειναι ιδιοτροπη μηχανη,θελει τα καλα τα λαδια της,τα σερβις της,ζεσταμα πριν το παρεις κτλπ..
    το νιτζα θα το επαιρνα αν ηταν ομορφο(αν και νομμιζω με μια αλλη εξατμιση(yoshimura) φτιαχνει πολυ..απο κει και περα περιμενετε το yamaha 250..αν εχει δυνατη μηχανη οπως το νιτζα θα ειναι μονοδρομος(πολυ πιο ομορφο απο το νιτζα)...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    σου εγραψα και αλλουhttp://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=7

επειδη το αρ ες το εχω(ο αδελφος μου δλδ αλλα το οδηγω και εγω οταν κανουμε τραμπα τα μηχανακια μας) και ΟΝΤΩΣ εχει και ΦΡΕΝΑΡΕΣ και ολα αυτα που λες μπορεις να μου αιτιολογισεις γιατι ειναι Μαλακια?ε?

απο περιεργια διοτι απο περιφερειακα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο σχεδον ΟΛΑ τα 125-250
    οπωτε μην προσπαθησεις να με πεισεις οτι το αρ ες που φορα τα ιδια φρενα δακγανες με το τουονο δεν εινια καλο σε περιφερειακα

πες μου γιατι ηταν μαλακια?γιατι δε μπορουσε να το παει?γιατι ηθελε μηχανη για ντελιβερι?ας επερνε χαγιαμπουσα

γιατι δε βολευοταν οι γκομενα?γιατι?

οταν παιρνεις ενα ΠΙΣΤΑΔΙΚΟ μηχανακι ξερεις απο πριν οτι η χρηση του φαινετε στο φυσικο του περιβαλλον δλδ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ και δε μιλαω για τα μπουζουκια

για πες μου λοιπον...

στο φιλο θα προτεινα το γιαμαχα γιατι το αρεσακι εινια δυστροπο μηχανακι πρεπει να το πας τσιτα γκαζια συνεχεια αλλιως μαρενετε το καημενο

παντως μην σε πληγωσω αλλα μην φτυνεις ετσι μηχανακια που ΦΑΙΝΕΤΕ οτι δε τα ξερεις (απο αυτα που γραφεις)
    +1 έχω βαρεθεί να προσπαθώ να πείθω τον κόσμο ότι την μοτοσυκλέτα δεν την κάνουν, τα κυβικά, τα άλογα, και το αν τα παπιά είναι πιο γρήγορα (η κλασσική ηλίθια σύγκριση..)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha YZF-R125 VS Aprilia RS 125
    από ernimia στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 07:50
  2. aprilia rs 125 2006!!!!
    από matrap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2008, 00:48
  3. Στρώσιμο Aprilia RS 125
    από thewhiteowl στο forum Aprilia