Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: track day Τεταρτη 18/6/08

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    οχ καταλαβα οι παραγγελιες επεφταν βροχη , αλλα να μου πεις οταν το σκατο σου εχει παει στην καλτσα που ορεξη για goodys...

ευχαριστω για την πληροφορια,η μαλακια ειναι οτι δουλευω μεχρι τις 15.00,μεχρι να ετοιμαστω κ να φτασω θα παει 17.00!!!μεχρι τι ωρα εχω περιθωριο για να μπω?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mouts
    ευχαριστω για την πληροφορια,η μαλακια ειναι οτι δουλευω μεχρι τις 15.00,μεχρι να ετοιμαστω κ να φτασω θα παει 17.00!!!μεχρι τι ωρα εχω περιθωριο για να μπω?
    Μεχρι την δυση του Ηλιου.

Προς τους νεους φιλους των TD: Ρε παιδια, μηπως να το ξανασκεφτοσασταν; Ο Πανος (Zefyr) εχει δικιο σε αυτα που λεει... Με 36-37 βαθμους υπο σκιαν δεν ειναι να μπαινεις στην πιστα -ποσο μαλλον οταν δεν εχεις ξαναμπει.

Η ασφαλτος και τα λαστιχα με τοσο μεγαλες θερμοκρασιες σαπουνιαζουν και η προσφυση παει περιπατο... Εξαλλου η ΤΡΕΛΗ ζεστη θα σας αφυδατωσει σε χρονο DT και η κουραση θα ερθει ΠΟΛΥ γρηγορα -και κουραση = κινδυνος πτωσης μεσα σε μια πιστα...

Αυτα σε συνδιασμο με το οτι δεν εχετε ξαναμπει σε περιβαλλον πιστας και δεν ξερετε τις στροφες (προς θεου, δεν το λεω για να την πω σε κανεναν), ειναι ενας συνδιασμος καπως ασχημος... Γιατι δεν κανετε τις βολτιτσες σας τωρα ομορφα κ ωραια για μπανακια που ειναι κ ο καιρος τετοιος;
    Απο Σεπτεμβρη παλι εδω θα ειμαστε ολοι!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Προς τους νεους φιλους των TD: Ρε παιδια, μηπως να το ξανασκεφτοσασταν; Ο Πανος (Zefyr) εχει δικιο σε αυτα που λεει... Με 36-37 βαθμους υπο σκιαν δεν ειναι να μπαινεις στην πιστα -ποσο μαλλον οταν δεν εχεις ξαναμπει.

Η ασφαλτος και τα λαστιχα με τοσο μεγαλες θερμοκρασιες σαπουνιαζουν και η προσφυση παει περιπατο... Εξαλλου η ΤΡΕΛΗ ζεστη θα σας αφυδατωσει σε χρονο DT και η κουραση θα ερθει ΠΟΛΥ γρηγορα -και κουραση = κινδυνος πτωσης μεσα σε μια πιστα...

Αυτα σε συνδιασμο με το οτι δεν εχετε ξαναμπει σε περιβαλλον πιστας και δεν ξερετε τις στροφες (προς θεου, δεν το λεω για να την πω σε κανεναν), ειναι ενας συνδιασμος καπως ασχημος... Γιατι δεν κανετε τις βολτιτσες σας τωρα ομορφα κ ωραια για μπανακια που ειναι κ ο καιρος τετοιος;
    Απο Σεπτεμβρη παλι εδω θα ειμαστε ολοι!
    Ρε Νικολα δεν ειπα εγω να μην πανε , με μπερδεψες με τον τζιξερακια (μαλλον).

Ο μονος λογος που θα ελεγα να μην πανε θα ηταν για να ειμαι μονος μου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Να προσέξετε όσοι πάτε τις πιέσεις στα λάστιχά σας..... με 36-37 είναι το κυρίαρχο θέμα.

Και νερά.... ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ! συνέχεια κι ας πηγαίνετε για κατούρημα κάθε 10 λεπτά.

Υ.Γ. Άνοιξε επιτέλους αυτή η καντίνα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ρε Νικολα δεν ειπα εγω να μην πανε , με μπερδεψες με τον τζιξερακια (μαλλον).

Ο μονος λογος που θα ελεγα να μην πανε θα ηταν για να ειμαι μονος μου.
    Eχεις δικιο φιλε Παναγιωτη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Οχι!
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
    οχ καταλαβα οι παραγγελιες επεφταν βροχη , αλλα να μου πεις οταν το σκατο σου εχει παει στην καλτσα που ορεξη για goodys...
    oxi re c poio skato... afou gia na mpeis ekei prepei na parakalas pou leei o logos...
    einai sketi k......la ta aleksiptwta
    panagiwta k mixalis....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Να προσέξετε όσοι πάτε τις πιέσεις στα λάστιχά σας..... με 36-37 είναι το κυρίαρχο θέμα.

Και νερά.... ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ! συνέχεια κι ας πηγαίνετε για κατούρημα κάθε 10 λεπτά.

οχι! οποιος παει να εχει ψιλα για το μηχανημα.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

track day

μαλλον ο ταξιδευτης εχει καποιο δικιο....σημερα ειμαι με βερμουδα κ η πυρα που βγαζει το κ6 με καιει για τα καλα!!!ποσο μαλλον με τα δερματα....καλυτερα στον αγιο την κυριακη πρωι πρωι για να φυγει η καυλα προς το παρον κ βλεπουμε......ανεβαινει κανεις αγιο ρε παιδια?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: track day

μαλλον ο ταξιδευτης εχει καποιο δικιο....σημερα ειμαι με βερμουδα κ η πυρα που βγαζει το κ6 με καιει για τα καλα!!!ποσο μαλλον με τα δερματα....καλυτερα στον αγιο την κυριακη πρωι πρωι για να φυγει η καυλα προς το παρον κ βλεπουμε......ανεβαινει κανεις αγιο ρε παιδια?
    Αν φορουσες αδερφε τζινακι δεν θα σε ενοχλουσε τοσο η ζεστη (δεν σου λεω για δερματινο παντελονι θα με βρισεις ).με την βερμουδα πανω στο SS?Τι περιμενες να φερνει δροσερο αερακι το φαιρινγκ στα αρφρυδια μας??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ps: Πες μου οτι δεν φοραγες και διχαλωτη παντοφλιτσα αυτο μονο...
    ps2:Αγιος??Αι ντοντ νοου δατ γουορντ..... :wacko:
    Keep spamming!!!:a13:

οχι ρε κολλητε,ποτε παντοφλα!!!απο που εισαι gixxerakia?μετα απο χαλκιδα...αγιος ιωαννης ο ρωσος.....???αν εισαι απο πολυ μακρια σιγουρα δεν εχεις ακουστα!διαδρομη για πολυ στριψιμο!!!!!!!!!!!:rotflmao: !!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    οχι ρε κολλητε,ποτε παντοφλα!!!απο που εισαι gixxerakia?μετα απο χαλκιδα...αγιος ιωαννης ο ρωσος.....???αν εισαι απο πολυ μακρια σιγουρα δεν εχεις ακουστα!διαδρομη για πολυ στριψιμο!!!!!!!!!!!:rotflmao: !!!
    Αθηναιος ειμαι μωρε που να τρεχω εγω σε εκεινα τα μερη... ....χαλια δρομος,ολο στροφες,ατελειωτες στροφες.....ζαλιζομαι και μονο που το σκεφτομαι....
    Keep spamming!!!:a13:

Μμμμ, καταρχιν ας το βαλει καποιος μοντ στα trackdays παρακαλω.

Λοιπον ελαχιστος κοσμος, στο μπλε 9 ατομα και καμια δεκαρια στα αλλα 2 γκρουπ.Η ζεστη πολυ αλλα μονο οσο ησουν μεσα την καταλαβαινες, στα διαλειματα οταν ησουν στην σκια ενα ελαφρυ αερακι σε δροσιζε και ολα οκ.

Το μονο μελανο σημειο ηταν οτι στην Κ1 , αναβατης περασε απο πανω μου-διπλα μου και το μηχανακι του απο κατω-διπλα μου, αφου ειμαι εδω και σας γραφω παλι καλα.:hypnotize
    Τελικα απο παντου πρεπει να το περιμενεις.

Γνωστοι απο δω μεσα ηταν οι Stako-evi-after, ο πρωτος καβαλωντας και οι αλλοι θεατες.

Αντε και στο επομενο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    αυτος που περασε απο πανω σου υθμασαι μηχανακι ή στολη ?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. track day τεταρτη ?
    από fournas στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2011, 20:35
  2. Team65 Track Day - ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΙΟΥΝΙΟΥ
    από sofo65 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 10:44
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2011, 16:30