Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: ena vibeo sokaristiko

Banned Το avatar του/της gozntari

gia to video pou anebasa kai oxi mono

Με αφορμή το σημερινό φιάσκο μου, να περάσω και εγώ ένα κοινωνικό μήνυμα σαν μικρός που είμαι .έβαλα το μεσημέρι ένα video από το youtoube μετά τις αντιδράσεις μερικών έσβησα το ling αλλά μετά από αυτό συνεχιστικέ μια καλή κουβεντούλα .τώρα που ξαναμπήκα στο foroum δεν βλέπω καθόλου την ζήτηση (είναι σαν να μην έγινε; ) ενώ εμένα και αρκετούς που το είδαν μας επηρέασε (άλλους πολύ άλλους λιγότερο).θέλω να μου πουν (για να μάθω )τι ειναι αυτό που τους πειράζει γενικότερα σε αυτά τα video; .να πουν και αυτοί που μπορούν και τα βλέπουν για τι το κάνουν ;αρχίζοντας εγώ (για να δώσω αφορμή για σχόλια)το κάνω για να βλέπω τα λάθει και της επιπτώσεις τους. και να θυμάμαι πώς δεν είμαι άτρωτος πάνω στην μηχανή η στο αυτοκίνητο .ομολογώ οι επιπτώσεις είναι πολύ σκληρές αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. λέω πάλι σε κανέναν(σοβαρά τροχαία ,και πτώσεις) ωμός εκεί έξω δύσκολα τα πράγματα…περιμένω μια ωραία κουβεντούλα :smilea:

υπάρχουν μέλη που είναι υπέρ της δημοσίευσης βίντεο ατυχημάτων

όχι όμως ΤΟΣΟ ωμών

τέτοιες εικόνες δεν βοηθούν σε τίποτε απολύτως

Banned Το avatar του/της gozntari
    Κανένας ρε παιδία (μονό ο gdevelek έχει άποψη )με το video πλακώσατε όλοι. και 200 επισκέψεις χτύπησε σε 10 λεπτά που κράτησε αυτή η ιστορία .και εγώ που αισθάνθηκα πραγματικά άσχημα ότι σας πρόσβαλα με την κίνηση αυτή, έτσι όπως έκαναν μερικοί, τώρα δεν λένε τίποτα. περίμεναν απλός να αντιδράσουν εκείνη την στιγμή ;εγώ είπα πως το video έχει σκληρές σκηνές ,και προέτρεψα τούς νέους και όσους δεν αντέχουν να μην το δουν ειλικρινά δεν είχα κακή πρόθεση. ήμουν ξεκάθαρος .και προσωπικά ασθμάνομε πληγωμένος που η πρώτη συζήτηση,που άνοιξα, λογοκριτικέ τόσο έντονα στο foroum(δεν ξέρω αν το έχει επιχειρήσει αλός πιο πριν ,και τι κατάληξη είχε ) . αυτούς που με στήριξαν με προσωπικά email τούς ευχαριστώ ,κατάλαβαν την πρόθεση μου .καλά μην απασχολώ άλλο το foroum ποιος έχει άποψη ,πάνω στο θέμα με τα σκληρά video ας γράψει.-

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
    Κανένας ρε παιδία (μονό ο gdevelek έχει άποψη )με το video πλακώσατε όλοι. και 200 επισκέψεις χτύπησε σε 10 λεπτά που κράτησε αυτή η ιστορία .και εγώ που αισθάνθηκα πραγματικά άσχημα ότι σας πρόσβαλα με την κίνηση αυτή, έτσι όπως έκαναν μερικοί, τώρα δεν λένε τίποτα. περίμεναν απλός να αντιδράσουν εκείνη την στιγμή ;εγώ είπα πως το video έχει σκληρές σκηνές ,και προέτρεψα τούς νέους και όσους δεν αντέχουν να μην το δουν ειλικρινά δεν είχα κακή πρόθεση. ήμουν ξεκάθαρος .και προσωπικά ασθμάνομε πληγωμένος που η πρώτη συζήτηση,που άνοιξα, λογοκριτικέ τόσο έντονα στο foroum(δεν ξέρω αν το έχει επιχειρήσει αλός πιο πριν ,και τι κατάληξη είχε ) . αυτούς που με στήριξαν με προσωπικά email τούς ευχαριστώ ,κατάλαβαν την πρόθεση μου .καλά μην απασχολώ άλλο το foroum ποιος έχει άποψη ,πάνω στο θέμα με τα σκληρά video ας γράψει.-
    Φίλε, μην ανησυχείς & μη προβληματίζεσαι.
    Εξάλλου σκέψου ότι τώρα έχει & μπάλλα. Δεν υπήρξε λογοκρισία, μη το βλέπεις έτσι.
    Ίσα ίσα έγινε μια ωραία κουβεντούλα.

φίλε το θέμα έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές (όπως κι όλα τα θέματα, τα ίδια και τα ίδια κλωθογυρίζουμε ) γι' αυτό δεν βλέπεις τις αντιδράσεις που περίμενες

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    να θεωρήσω λοιπόν ότι το σενάριο είναι χαρούμενες φάτσες άκρανες, ζευγαράκια και γκομενίτσες με αστραφτερά δόντια και μακριά πόδια, όλοι χαρούμενοι και χωρίς πτώσεις, τσακίσματα και θανάτους.
    Μ΄αρέσει το σενάριο !!!! ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ !!!!

Έτσι θα παραμυθιάζουμε τα παιδιά μας για το τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μετά από ατύχημα ή πτώση με τη μοτό ??? έτσι θα φτιάξουμε συνετισμένους μοτοσυκλετιστές ????

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΚΑΥΤΑ ΣΤΡΙΝΚ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ

ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    να θεωρήσω λοιπόν ότι το σενάριο είναι χαρούμενες φάτσες άκρανες, ζευγαράκια και γκομενίτσες με αστραφτερά δόντια και μακριά πόδια, όλοι χαρούμενοι και χωρίς πτώσεις, τσακίσματα και θανάτους.

Έτσι θα παραμυθιάζουμε τα παιδιά μας για το τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μετά από ατύχημα ή πτώση με τη μοτό ??? έτσι θα φτιάξουμε συνετισμένους μοτοσυκλετιστές ????

ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    symfono en merh...

e oxi kai oti katsei

oxi sovara symfono xreiazete na tarakoynioynte alla to forum kai oi diaxeiristes toy exoyn epileksei thn mh provolh tetoio video
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Νικολα και εγω δεν το καταλαβα ποτε ,αλλα σεβομε την επιλογη των moto.gr να μην βαζουμε τετοια βιντεο.

Τωρα αμα βρεθειτε σε στουκα και χρειαστει να βοηθησετε κανα πολυ μπλιαχ ατυχημα , φωναξτε κανα μοντ να το σβηση απ'την μνημη σας.

Νέο μέλος
    Δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν καταλαβα καλα το ειδα και γω το βιντεο, ενταξει ρε παιδια δεν ηταν και τοσο αισχρο οσο αφηνετε να εννοηθει.

Και ηθελα να επισημανω οτι ολες οι περιπτωσεις εκτος απο 4 ή 5 νομιζω μετρημενες ειναι ατομα που κανουν σουζες εντο ή τρεχουν υπερβολικα και τετοιες μαλακιες και τρωνε σαβουρντες.

Και σε συνολο ολων των περιπτωσεων εχει ολο κι ολο μια φαση ανατριχιαστικη με ενα κομμενο ποδι, εγω παντως σοκαριστικα λιγο οταν το ειδα αλλα απο την αλλη νιωθω πλεον πιο θαρραλεος σε περιπτωση που χρειαστει να το δω στην πραγματικοτητα ή να προσφερω καποια βοηθεια σε τετοια περιπτωση οπως αναφερθηκε περαπανω.

Νέο μέλος
    Και οποιος ειναι τοσο περιεργος για τι μιλαμε ας μου στειλει π.μ.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου στους mod που ξήλωσαν το βιντεάκι αυτό !! Τους ευχαριστώ που με προστάτεψαν από ενα βίντεο βίας που το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να μου γ@μ@σει την ψυχολογία !!

Δεν χρειάζονται τέτοια βίντεο για να ευαισθητοποιήσεις τον κόσμο !!!!!!!!

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    συγχαρητήρια δίνουμε στους γάμους και στα βαπτίσια ....
    εδώ πρέπει να δείχνουμε στον κόσμο και τις δύο πλευρές του πάθους μας,
    εκτός και εάν γουστάρετε να ζείτε σε ένα ψεύτικο κόσμο

Πάρτε γκάζια και δώσε !!!! θα λυτρωθείς !!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ....
    ........ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ..... :

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Τωρα αμα βρεθειτε σε στουκα και χρειαστει να βοηθησετε κανα πολυ μπλιαχ ατυχημα , φωναξτε κανα μοντ να το σβηση απ'την μνημη σας.
    Ρε Πάνο πλάκα κάνεις έτσι; Απ΄τα βιντεάκια θα μάθεις να βοηθάς στα ατυχήματα; Αν είναι έτσι είχαμε μάθει να πετάμε αεροπλάνα, να οδηγάμε σαν τον róssi και να κάνουμε εγχειρίσεις ανοιχτής καρδιάς επειδή το είδαμε στο discovery channel και στο eurosport....

Βιντεάκια που ΔΕΝ προσφέρουν καμμιά πληροφορία για το τι έγινε και πως μπορούμε να προφυλαχτούμε απ΄το λάθος, αλλά έχουν σκοπό μόνο να σοκάρουν με το θέαμα ενός διαμελισμένου δεν μπαίνουν. Όποιος θέλει αίμα για να συνετιστεί και να οδηγάει προσεχτικά υπάρχουν ελεύθερα στο net να χορτάσει τη ανάγκη του.

Βιντεάκια που θα προσφέρουν κάτι θετικό έχουν μείνει και ας είναι τραγικά, όπως τα 2 πρόσφατα με το target fixation που ήταν και αφορμή για κουβέντα. Τα κομμένα πόδια και τα χυμένα μυαλά τι θα προσφέρουν ;
    Η αρχική συζήτηση (χωρίς το link) συγχωνεύτηκε με την νέα. Την έκοψα πάνω στην βιασύνη μου χωρίς να δω ότι είχε αφαιρεθεί το link.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ....
    ........ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ..... :
    Παραδειγματίζουμε τους νέους προσφέροντας τις πληροφορίες για να οδηγήσουν ασφαλέστερα και να μάθουν (πειστούν καλύτερα) για την ανάγκη χρήσης εξοπλισμού.

Ο παραδειγματισμός με κομμένα πόδια μπορεί να δωθεί και απ΄τις ιστορίες των μανάδων μας όταν προσπαθούσαν να μας αποτρέψουν απ΄τις μοτοσυκλέτες Νίκο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti kaneis enas italos kolimenos me ta elefant!!!
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 20:38
  2. akoma ena
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2004, 11:41
  3. ena megalo "BRAVO"
    από speedrider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 20:26
  4. Ena post afieromeno ston..