Ρε παιδια,ο Βασιλης Ορφανος που ειναι στη λιστα;
![]()
Διαβασα την βιογραφια του και ειχε συμμετασχει σε πολλα ISDE, τα οποια οπως δηλωνε τα λατρευει!
Περιμενα να τον δω σαν συμμετοχη αλλα πουθενα...![]()
Γιατι;;![]()
![]()
Διαβασα την βιογραφια του και ειχε συμμετασχει σε πολλα ISDE, τα οποια οπως δηλωνε τα λατρευει!
Γιατι;;![]()
Νίκος
Open Horizons
ωχΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Γιατι;;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ο ορφανος δεν τρεχει στο πανελληνιο πρωταθλημα...
:a31:
![]()
You BETA believe...
Οκ, καθιστε μισο λεπτο γιατι εγω δεν τα ξερω κ απλα ρωταω... Πριν κανα δυο χρονια που συμμετειχε ετρεχε στο Πανελληνιο πρωταθλημα;Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ωχ![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ο ορφανος δεν τρεχει στο πανελληνιο πρωταθλημα...![]()
Αν θυμαμαι καλα ειχε σταματησει με το Ελληνικο πρωταθλημα πιο πριν...![]()
ΒρωμοπουλΑ πες ρε ανοιχτα τη γνωμη σου και μην ντρεπεσαι... Εγω απο το βιβλιο του που διαβασα μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ειναι πολυ αγαπητος στην κοινοτητα των Ελληνων βρωμιαρηδων....![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΒρωμοπουλΑ πες ρε ανοιχτα τη γνωμη σου και μην ντρεπεσαι... Εγω απο το βιβλιο του που διαβασα μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ειναι πολυ αγαπητος στην κοινοτητα των Ελληνων βρωμιαρηδων....![]()
εκτος του οφφ-τοπικ δε βρισκω τον λογο να απαντησει ο σωτηρης και ο καθενας μας!
ο χωρος του εντουρο και πολυ επρισσοτερο το χωματινο τεραιν του μοτο.γρ δεν χωραει λαμπιρηδες και τατιανες (εκτος της tati)
μην αρχίζουμε παίδες τώρα με τέτοια ζητήματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
οχι οτι "κατευθύνω" τη κουβέντα αλλά.....![]()
ελα βρε κατανα, τωρα ειδα την απάντηση σου..τα ιδια λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εκτος του οφφ-τοπικ δε βρισκω τον λογο να απαντησει ο σωτηρης και ο καθενας μας!
ο χωρος του εντουρο και πολυ επρισσοτερο το χωματινο τεραιν του μοτο.γρ δεν χωραει λαμπιρηδες και τατιανες (εκτος της tati)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ο χωρος του εντουρο και πολυ επρισσοτερο το χωματινο τεραιν του μοτο.γρ δεν χωραει λαμπιρηδες και τατιανες (εκτος της tati)![]()
Οκ, οτι να ναι. :o
Εγω απλα ξερω οτι ο τυπος αυτος καλως η κακως ειναι κορυφαιος αναβατης -δεν ειναι λιγο να εχεις νικησει στην κατηγορια σου στο Dakar 2 φορες μεταξυ αλλων- οποτε το να βαζουμε ενα smilie με το γνωστο χειροκινητο αθλημα και να λεμε απλα "μην αρχίζουμε παίδες τώρα με τέτοια ζητήματα..." δεν ειναι ωραιο....
Οταν απαξιωνουμε κατι/καποιον θα πρεπει τουλαχιστον να το στοιχειοθετουμε, ειδικα απεναντι σε ανθρωπους που ΔΕΝ ειναι του χωρου οπως εγω.
Οπως και να εχει.... Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα το θεμα, δεν ασχολουμαι με τα χωματα οποτε δεν μου πεφτει λογος.
:o
Νίκος
Open Horizons
νικολί η παλινδρομηση προφανως και δεν ηταν για το προσωπο του ορφανου αλλα για την ερωτηση σου προκειμενου να επισημανει το ασχετο της...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
Οκ, οτι να ναι. :o
Εγω απλα ξερω οτι ο τυπος αυτος καλως η κακως ειναι κορυφαιος αναβατης -δεν ειναι λιγο να εχεις νικησει στην κατηγορια σου στο Dakar 2 φορες μεταξυ αλλων- οποτε το να βαζουμε ενα smilie με το γνωστο χειροκινητο αθλημα και να λεμε απλα "μην αρχίζουμε παίδες τώρα με τέτοια ζητήματα..." δεν ειναι ωραιο....
Οταν απαξιωνουμε κατι/καποιον θα πρεπει τουλαχιστον να το στοιχειοθετουμε, ειδικα απεναντι σε ανθρωπους που ΔΕΝ ειναι του χωρου οπως εγω.
Οπως και να εχει.... Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα το θεμα, δεν ασχολουμαι με τα χωματα οποτε δεν μου πεφτει λογος.
:o
δεν απαξιωσε κανενας κανεναν...
παντως για να μην μπερδευομαστε, αλλο αγωνισμα το ραλλυ... άλλο αγωνισμα το εντουρο, αλλο το μοτοκρος
![]()
Νομιζω εχει προσωπικη σελιδα στι διαδικτυο οπου μπορεις να τον ρωτησεις......Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
Γιατι;;![]()
![]()
Εδω το θεμα ειναι ο Μεγαλυτερος αγωνας εντουρο στον κοσμο...!!![]()
![]()
ηθελα να το προτεινω κι εγω!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Νομιζω εχει προσωπικη σελιδα στι διαδικτυο οπου μπορεις να τον ρωτησεις......![]()
![]()
Σωτήρη ο Παπαδημητρίου είναι ο γνωστός συναθλητής της κατηγορίας στο 'Αττικα ??![]()
![]()
Γι αυτό το Σάββατο είχε λιώσει στην προπόνηση !!!!![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παντως για να μην μπερδευομαστε, αλλο αγωνισμα το ραλλυ... άλλο αγωνισμα το εντουρο, αλλο το μοτοκρος
![]()
Φίλε Ταξιδευτής ο KaTaNaS έχει δίκιο.
Το ποιός θα πάει στο ISDE έχει να κάνει με την θέση που κατέχεις στο ΠΠΕ.
Εκτός βέβαια κάποιων εξαιρέσεων , όπως ήταν ο Μαντάς που είχε τραυματισμό αλλα η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη απο όλους .![]()
Υγ Ρε παιδιά αυτός ο πιτσιρικάς, ο Μανωλίδης πιστεύω οτι μπορούσε να χωρέσει στην πρώτη ομάδα. Τόπος στα νιάτα![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
για να μπουμε λιγο στο θεμα σαν θεατες που θα μαστε κ αφηστε τις συμμετοχες ...
επειδη βλεπω οτι πολλοι γουσταρουμε το θεμα κ πολλοι θα ειναι πανω εκεινο το καιρο απο σαλονικα απο αθηνα κ απο αλλα μερη,
θα κανουμε κανα meeting point για "live spamming" αλα μοτο.γρ?
να πιουμε κανα καφεδακι/ουζακι, να φωναξουμε, να χειροκροτησουμε, να γουσταρουμε βρε αδερφε!
τι λετε μπορουμε να φτιαξουμε τετοια κατασταση?
ελα να οργανωθουμε λιγακι!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ο Βασίλης Ορφανός ειχε ερθει στο εντούρο της Α.Μ.0.Τ.Ο.Ε στα Μέγαρα το 2007 με ενα Απρίλια 450 η 550 ,για να τρέξει............Απο τα μεγαλύτερα αστέρια του Ελληνικού εντούρο,αλλά με τι εχει στραβώσει το παλληκάρι;