Καλο φαινεται
αγγελος-καρατε-μπιστολια-δερματινα
θα θελει τουλαχιστον 1 μπυρα πριν,1 κατα την διαρκεια και καναδυο μετα... 5 φτανουν!!
παω ψιλικατζιδικο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλο φαινεται
αγγελος-καρατε-μπιστολια-δερματινα
θα θελει τουλαχιστον 1 μπυρα πριν,1 κατα την διαρκεια και καναδυο μετα... 5 φτανουν!!
παω ψιλικατζιδικο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συνεχίζοντας το spammingtoukerata...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
[spammerτουκερατα]Εγώ είδα πρόσφατα το shoot'em up που
παίζει και η κακάσχημη πρώην μου![]()
Η ταινία είναι υπέρτατος χαβαλές λεμέεεε
edit :Και το soundtrack όχι απλά τα σπάει....G.A.M.A.E.I.
[/spammerτουκερατα]
+666 σε όλα λέμε! το εργάκι είναι αλλού!
καλή ταινία αλά Hollywood όμως, καθώς περιέχει αρκετές ανακρίβειες όσον αφορά το ποιόν αρχαγγέλων και δαιμόνων.
Εν πάσει περιπτώσει, είναι καλό θέαμα... θυμίζει λίγο απο Sin City. Ειδικότερα στο όλο περιβάλλον της ταινίας.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Eμ τί περιμένεις από το Hollywood ?Να προχωρήσει σε αποκαλυπτικές λεπτομέρειες περί Ελοχίμ και Νεφελίμ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
καλή ταινία αλά Hollywood όμως, καθώς περιέχει αρκετές ανακρίβειες όσον αφορά το ποιόν αρχαγγέλων και δαιμόνων.
Gandalf
Σιγά μην πούνε και για την Λευκή αδελφότητα των 32 βασιλέων των Νεφελίμ που διοικούν τις ΗΠΑ από την έρημο Τακλαμακάν (ή Μαχ Τανέ....έχω ελλέιψεις γμτ) :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μπα... απλώς να τηρήσουν αυτά που γράφει η Βίβλος και ισχύει και για καθολικούς.. και για εβραίους... και για προτεστάντες...αλλά το χρήμα είπαμε οτι δεν έχει θεό.
Για την ιστορία πάντως... είπα είναι καλό θέαμα η ταινία και περνάει ευχάριστα η ώρα, που είναι και το ζητούμενο για το θέμα της.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.